Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
24.1.11 09:43

Tak nelince bude 2,5 roku až se narodí a budeme to řešit stupátkem a když půjdem celá rodina tak může vézt jeden kočár táta nebo někdo. Malá chodí od 9 měsíců a je pravda že jí to omrzelo, moc neujde a hned chce nosit. Uvidíme co bude v září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
24.1.11 14:39

ahoj holky. :) tady je nových budoucích maminek. Vítám vás holky :kytka: :D je tady vůbec nějaká budoucí prvomaminka? většina z vás už doma děťátko/a má že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
24.1.11 15:53

Lucienne ja mam druhe dítko po 18 letech :mrgreen: takze si pripadam jak z jine planety :-)

jinak holky divim se ze se me dost zvetsilo bricho :-) ve čtvrtek jdu na kontrolu tak snad to bude ok bojim bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
24.1.11 16:09

juuu po 18 letech to je pěkné. to si to hezky užiješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
24.1.11 16:14

to asi ano :-) přijdu si jak nezkušena prvorodička :-) divim se co to jsou predporodni kurzy co to je porodni plan :mrgreen: no proste se porad divim :lol: uvidim jak to všechno bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
24.1.11 16:16

Já taky nemůžu dopnout jedny kalhoty. Ony mi teda byly fest i předtím, ale teď už to nejde - to teda brzo :oops:

Markí, tak to bude jako poprvé :potlesk:

Vítám nové přírůstky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
24.1.11 16:26

To jo markí. ja teda tyhle veci taky jeste moc neznam. pockam na kontrolu od doktora a pak se zacnu zajimat

jinak rozumbrado asi se mi budete smat ale ja sem si koupila tehotenske kalhoty :D ´ty mě netlaci do bricha, jsou prijemne a mam teplo na zadech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
24.1.11 16:38

nesmejem :mrgreen: ja je mam pujceny uz tyden :mrgreen: je fakt ze deloha se zvetsuje velice rychle ale byla sem prekvapena ze az tak :mrgreen: :mrgreen: si pripadam jak jelito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
24.1.11 16:41

no ja sem docela pri tele, tak me normalni dziny hrozne tlacili do speku na brise a ty tehotenske to je pohodicka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
24.1.11 17:02

Holky tak to jsem na tom úplně stejně :mrgreen: zrovna dneska jsem si říkala, kde se mi tam to bříško vzalo a to už ho ani nezatáhnu, pořád tam zůstává, tak už to asi hezky začíná :mrgreen:
Já jsem dneska celá usměvavá, kamarádce se dneska narodila holčička :dance: tak mám hroznou radost a těším až až ji uvidím :dance:

Jinak holky můžete mi poradit? V poslední době dost trpím zácpou a vůbec nevím co s tím mám dělat :oops: dost mě to trápí a hodně mě kvůli tomu bolí bříško :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
24.1.11 17:32

no já budu mít první dítětak si to užívám,kopila jsem si taky těhotenský kalhoty a je to super.Jinak na zácpu mi poradili švestkovej kompot ale ten mi taky nepomohl.Tk sama nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
24.1.11 18:19

ahoj holky,
muzu se k Vam pridat? Kalhoty teda dopnu :-))) ale i tak :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
24.1.11 18:24
rozumbrada píše:
Holky mám dotaz. Pavlínce bude v době narození sourozence 20 měsíců. Myslíte, že bude potřeba kupovat kočár pro dvě děti nebo to zvládne na stupátku (chodí už asi měsíc)? Jaké s tím máte zkušenosti?

pokud vsecko dobre dopadne, tak bude nasi starsi v dobe narozeni cca 20mesicu a budu to resit tandemovym kocarem… precejen nedovedu si predstavit jak by vydrzela delsi dobu stat na stupatku… treba na vylete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.1.11 18:28

Já mám břicho jak v 5 měsíci. Ale to je normální, člověk je hrozně nafouklej ale mělo by to přejít a pak už bude růst těhu bříško. Ted si přijdu jak když mám pivní mozol :-)Podle mě je zbytečnej tandemový kočár pro tak staré dítě. Na výlety stačí když budete mít druhý kočár. Co pak s dvou kočárem až to dítě jo vyroste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
24.1.11 18:30

jak druhy kocar? tlacit dva kocary?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie