Poradna duly
Jana Čurdová
Tak nelince bude 2,5 roku až se narodí a budeme to řešit stupátkem a když půjdem celá rodina tak může vézt jeden kočár táta nebo někdo. Malá chodí od 9 měsíců a je pravda že jí to omrzelo, moc neujde a hned chce nosit. Uvidíme co bude v září
ahoj holky.
tady je nových budoucích maminek. Vítám vás holky
je tady vůbec nějaká budoucí prvomaminka? většina z vás už doma děťátko/a má že? ![]()
Lucienne ja mam druhe dítko po 18 letech
takze si pripadam jak z jine planety ![]()
jinak holky divim se ze se me dost zvetsilo bricho
ve čtvrtek jdu na kontrolu tak snad to bude ok bojim bojim
to asi ano
přijdu si jak nezkušena prvorodička
divim se co to jsou predporodni kurzy co to je porodni plan
no proste se porad divim
uvidim jak to všechno bude ![]()
Já taky nemůžu dopnout jedny kalhoty. Ony mi teda byly fest i předtím, ale teď už to nejde - to teda brzo ![]()
Markí, tak to bude jako poprvé ![]()
Vítám nové přírůstky ![]()
To jo markí. ja teda tyhle veci taky jeste moc neznam. pockam na kontrolu od doktora a pak se zacnu zajimat
jinak rozumbrado asi se mi budete smat ale ja sem si koupila tehotenske kalhoty
´ty mě netlaci do bricha, jsou prijemne a mam teplo na zadech ![]()
nesmejem
ja je mam pujceny uz tyden
je fakt ze deloha se zvetsuje velice rychle ale byla sem prekvapena ze az tak
si pripadam jak jelito
no ja sem docela pri tele, tak me normalni dziny hrozne tlacili do speku na brise a ty tehotenske to je pohodicka ![]()
Holky tak to jsem na tom úplně stejně
zrovna dneska jsem si říkala, kde se mi tam to bříško vzalo a to už ho ani nezatáhnu, pořád tam zůstává, tak už to asi hezky začíná ![]()
Já jsem dneska celá usměvavá, kamarádce se dneska narodila holčička
tak mám hroznou radost a těším až až ji uvidím ![]()
Jinak holky můžete mi poradit? V poslední době dost trpím zácpou a vůbec nevím co s tím mám dělat
dost mě to trápí a hodně mě kvůli tomu bolí bříško ![]()
no já budu mít první dítětak si to užívám,kopila jsem si taky těhotenský kalhoty a je to super.Jinak na zácpu mi poradili švestkovej kompot ale ten mi taky nepomohl.Tk sama nevím.
ahoj holky,
muzu se k Vam pridat? Kalhoty teda dopnu
ale i tak
![]()
rozumbrada píše:
Holky mám dotaz. Pavlínce bude v době narození sourozence 20 měsíců. Myslíte, že bude potřeba kupovat kočár pro dvě děti nebo to zvládne na stupátku (chodí už asi měsíc)? Jaké s tím máte zkušenosti?
pokud vsecko dobre dopadne, tak bude nasi starsi v dobe narozeni cca 20mesicu a budu to resit tandemovym kocarem… precejen nedovedu si predstavit jak by vydrzela delsi dobu stat na stupatku… treba na vylete.
Já mám břicho jak v 5 měsíci. Ale to je normální, člověk je hrozně nafouklej ale mělo by to přejít a pak už bude růst těhu bříško. Ted si přijdu jak když mám pivní mozol
Podle mě je zbytečnej tandemový kočár pro tak staré dítě. Na výlety stačí když budete mít druhý kočár. Co pak s dvou kočárem až to dítě jo vyroste…