Poradna duly
Jana Čurdová
mikeškah píše:
Tak na tenhle jsem taky už koukala ale zamítla jsem to. Nelíbí se mi jak je tam mimi zapadlé. A manipulace s ním…V zimě bude muset být zabalené a ve fusaku. Pak když už bude vnímat tak bude koukat do čeho? Do sedadla?
Mě přijde lepší tohle http://www.kamilka.cz/index.php?…
Mimi má svoje pohodlí a větší dítě bude sedět taky normálně. Když bude chtít ťapat tak se prostě sklopí.Andule píše:
nene myslim sourozenecky kocarek.. tady je vic obrazkutakze jde videt i jak se tam dava novorozenec
http://www.kocarky.cz/…teds-e3.html
je bezva, ze si kazdej muze vybrat co mu vyhovuje ![]()
To samozřejmě ale záleží v jakém smyslu. Člověk si vybere telefon jaký mu vyhovuje. Co se týče kočáru tak by měl člověk brát ohledy hlavně na bezpečí a pohodlí dětí nikoliv na to co by vyhovovalu jemu vozit…
mikeškah píše:
To samozřejmě ale záleží v jakém smyslu. Člověk si vybere telefon jaký mu vyhovuje. Co se týče kočáru tak by měl člověk brát ohledy hlavně na bezpečí a pohodlí dětí nikoliv na to co by vyhovovalu jemu vozit…
Dost dobre nerozumim tomu o co se snazis. To jako, ze tys vybrala vozitko, tak je to jedine spravne? Je hezke ze mas svuj rozum, ale taky bys ho mohla doprat i ostatnim. Nemyslim si, ze to ze tobe neco nevyhovuje je to automaticky spatne i pro vsechny. Pridavne sedatko,ktere si vybrala ti take nemam potrebu hanit, ackoli ho ze zdravotniho hlediska nepovazuji za idelani- co se opory zad tyce.Ppokud si ho tedy vubec videla v realu.
Opravdu se mi nelibi, ze mi tady podstrkujes neco o tom, ze ja se zajimam pouze o to, aby se mi kocar dobre vozil a dite me nezajima. Tohle si sud jen u sebe, me z toho prosim vynech.
ahojky,
me je dneska lepe,i kdyz me zase pali zaha a nevim po cem.
vyjmecne jsem vylezla z postele uz v pul 10.
kocarek neresim,tak nevim co na to napsat.mam snad vyhodu v tom,ze tomasek chce chodit sam a kocar odmita.
jinac jsem odlozila kontrolu az na 1.2. chtel jsem jit ve ctvrtek,ale jsem pozvana na narozky,tak jdu radsi na nehty.
no a bricho me vylezlo snad uz ted v 9 tydnu,u tomaska mi do 5. mesice nikdo neveril ze jsem tehotna.nebylo to na me videt
Zuzlíno, to ti malý ráno tak dlouho spí?
Bříškům (malým i velkým) zdar! ![]()
Téda holky, musím vám, říct, že je mi dneska šíleně zle
už se fakt těším, až budu od února na nemocenský, takhle jsem ráda, že v práci sedím na zadku a stejně se nezmůžu cokoliv udělat ![]()
Jak tady řešíte ty kočárky, tak já spíš pak budu potřebovat poradit nějaký dobrý kočárek pro první mimčo
líbí se mi ty trojkombinace, ale nevyznám se v tom
naštěstí je ještě čas, tak až budu doma, budu asi pořád jenom vybírat kočárek ![]()
Já ti to nehaním, ani neprosazuji žádné sedátko. Nemám s tím zkušenosti ale každej ti řekne pro a proti jako u všeho. Člověk si koupí co se mi zdá nejlepší. Já nebudu kupovat ani jedno nejspíš.
Druhému dítěti bude 2,5 roku a kdo ví jak dlouho se bude vozit. Asi to budu řešit jen stupátkem.
Promin jestli jsem tě urazila, nebylo to tak myšleno.
Andule píše:mikeškah píše:
To samozřejmě ale záleží v jakém smyslu. Člověk si vybere telefon jaký mu vyhovuje. Co se týče kočáru tak by měl člověk brát ohledy hlavně na bezpečí a pohodlí dětí nikoliv na to co by vyhovovalu jemu vozit…Dost dobre nerozumim tomu o co se snazis. To jako, ze tys vybrala vozitko, tak je to jedine spravne? Je hezke ze mas svuj rozum, ale taky bys ho mohla doprat i ostatnim. Nemyslim si, ze to ze tobe neco nevyhovuje je to automaticky spatne i pro vsechny. Pridavne sedatko,ktere si vybrala ti take nemam potrebu hanit, ackoli ho ze zdravotniho hlediska nepovazuji za idelani- co se opory zad tyce.Ppokud si ho tedy vubec videla v realu.
Opravdu se mi nelibi, ze mi tady podstrkujes neco o tom, ze ja se zajimam pouze o to, aby se mi kocar dobre vozil a dite me nezajima. Tohle si sud jen u sebe, me z toho prosim vynech.
Kikullka píše:
Téda holky, musím vám, říct, že je mi dneska šíleně zleuž se fakt těším, až budu od února na nemocenský, takhle jsem ráda, že v práci sedím na zadku a stejně se nezmůžu cokoliv udělat
Jak tady řešíte ty kočárky, tak já spíš pak budu potřebovat poradit nějaký dobrý kočárek pro první mimčo
líbí se mi ty trojkombinace, ale nevyznám se v tom
naštěstí je ještě čas, tak až budu doma, budu asi pořád jenom vybírat kočárek
Holky jak Vas tak ctu,jsem strasne rada, ze je mi dobre… ba naopak skvele
v prvnim tehotenstvi mi bylo spatne jen v dopravnich protredcich a ze jsem kazdej den musela ujet 120km
ted jsem nastesti na rodicaku, tak mi doprava nehrozi a snad se tem nevolnostem vyhnu…ale ono to ostatne muze prijit kdykoli, ze…
hlavu vzhuru a drzte se ![]()
ke kocarkum… ja mam Cortina evolution od Cam…
a jsem spokojena…ma par nedostatku, ale vse se dalo nejak upravit… kdybych si mela kupovat novy kocar..nevim do jakeho bych sla.. mozna do nejake klasiky…
hlavne mi vadi jak se delaji moderni hluboke korby malicke.. to je hruza tam s epomalu nevleze ani fusak… ![]()
rozumbrado,blaznis???probouzi se okolo 5,vezme si z postele polstar a mimi a chodi spat ke me a vstava v 7,ja mu udelam mliko,sobe snidani,prevliknu ho,on si hraje a ja lezim.
me kdyby nepalila zaha,tak mi je skvele.
s vyberem kocaru neporadim.ja jsem si vybrala a byla jsem s nima nadmiru spokojena a na druhe mimco ho taky pouziju.mela jsem teda jen dvojkombninaci
http://www.rajmiminek.cz/…deltim-10932, jen teda sedivej s modrym pruhem,nejlepsi mi na tom prislo,ze se necha kompletne rozebrat a vyprat
Příspěvek upraven 25.01.11 v 12:53
Ahojka,
kočárek neřeším. Mám po Vojtovi x-lander a kupovat jiný určitě nebudu. A Vojtovi v září už budou 2,5 roku, takže ani stupátko nebude třeba. ![]()
Jinak je mi taky pořád zle a včera jsem 2×
, takže se není čemu divit, že mám už 3kg dole. ![]()
Dnes jsem byla na UTZ a prcek odpovídá 7+6tt a
mu bouchalo jako o závod.
A už má 1,3cm, je to prostě obřík.
![]()
A dr. mi napsal na nevolnost vitamín B, tak jsem zvědavá zda to alespoň trochu zabere.
Ahoj holky,
tak mě je pořád taky hrozně zle. už skoro 14dní jím jen suché housky a jablka, to je tedy fakt zdravá a vyvážená strava!
Tohle jsem fakt v prvním těhu neměla ani půlden…
Kočárky neřeším, jen jsem si teď objednala pro Justýnku golfky, abych nemusela do auta nakládat a vykládat velký sporťák nebo jezdit všude bez kočárku a když se ji nechce ťapat, tak ji tahat… Po Justýnce mám Inglesinu Ottuto, to je jen hluboký kočár, korba veliká, kolečka kočáru taky nafukovací a veliká, sporťáček máme Mutsy 4rider, tak doufám, že kočárky poslouží i miminku.
No, Justýnka spí, tak se jdu taky natáhnout a nabrat síly na odpoledne a večer, manžel má teď hrozně práce,chodí domů až po desáté večer, tak večer už melu z posledního…
Krásný odpoledne a pohlaďte bříška!
![]()
Tak mě špatně neni a sem rada
ale boli mě břicho tak trochu jako na MS a prsa … no snad je vše jak ma byt
ve čtvrtek se ukaze