Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky sice uz tu jedno stejne tema je ale je tam 716 stran diskusi, jendou sem se zkousela pridat a clovek uz se moc nechyta
tak jsem si dovolila zalozit novou diskusi…
Termin mam 15. brezna, jsem 26+5tt., cekame prvni miminko a bude to chlapecek, jmeno jeste nemame. Vrti se cim dal tim vic…
Prida se nekdo?? ![]()
Ajli já tohle znám. Když jsme čekala první tak jsem se hlásíla k holkám v 7 měsící a taky jsem se nechytila. Já mám termínek 30.3. Přidej se k nám, tam tě určitě vezmeme a přijmeme
https://www.emimino.cz/…znatka-2011/
jj ajlo,pridej se k nam,jsme hodny..a prijem je bez problemu:o))
![]()
Werry tak jukni na ten odkaz a požádej o příjmutí do skupiny a už jsi tam
Budeme se na vás obě těšít. Jsme tam super parta ![]()
ja uz mam zadost podanou ap orad nic, tak cekam uz se tesim ![]()
Ajli vyčkej. Ta holčina co ti to musí potvrdit tak tam ted nebyla však ona příjde ![]()
Ajla píše:
Ahojky sice uz tu jedno stejne tema je ale je tam 716 stran diskusi, jendou sem se zkousela pridat a clovek uz se moc nechytatak jsem si dovolila zalozit novou diskusi…
Termin mam 15. brezna, jsem 26+5tt., cekame prvni miminko a bude to chlapecek, jmeno jeste nemame. Vrti se cim dal tim vic…
Prida se nekdo??
Jů máš naprosto stejnej termín jako já:-))) ![]()
Ivanuela píše:Ajla píše:Jů máš naprosto stejnej termín jako já:-)))
Ahojky sice uz tu jedno stejne tema je ale je tam 716 stran diskusi, jendou sem se zkousela pridat a clovek uz se moc nechytatak jsem si dovolila zalozit novou diskusi…
Prida se nekdo??
juuu a koukam ze holcicka, u nas je to chlapecek ![]()
steveka píše:
no rikam musis za nama:o)))
jojo uz se tam tesim porad cekam ![]()