Porod červen 2011 Pražačky

Fazolka_87
8.12.10 15:08

Červen 2011 Pražačky

Ahoj,nevím,jestli jsem špatně nehledala,ale nenašla jsem stránky pro maminky,které očekávají miminko v červnu 11 a jsou z Prahy. Já mám termín porodu 2.6.11 a už se nemůžu dočkat,snad to rychle uteče :palec: Stále ještě nevím,co to bude. A co vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1637
8.12.10 15:17

Fazolko, ja jsem z Prahy, treba tech 5 km za hranici cedule skoro plati, obzvlast kdyz ji denne prekracuju zpet :) Porod v polovine cervna predbezne a pohlavi snad bude zname az ve 20tt, kdyz nemusis na odber plodove vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
8.12.10 15:17

Ahoj, ja mam termin 4.6. a take nevim, co to bude :) Chceme spis kluka, ale holcicka vadit rozhodne nebude … Nejsem teda z Prahy. Momentalne bydlime v Belgii, ale mozna ze za dva roky v Praze budeme, kdo vi? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fazolka_87
8.12.10 15:25

Mě taky doktorka řekla, že mám počkat do 20tt - na screening,v ordinaci má ultrazvuk,ale tam je prd vidět,tak se už nemůžeme dočkat :) Upřímně, s tou mojí Prahou to taky není zrovna tak „čisté“ :-) V březnu se stěhuji za manželem do zahraničí,ale co, to přeci neva,ne? :-) Chtěla jsem se zeptat,používáte nějaký krém proti striím? Koupila jsem si vitamíny Mamavit a byl tam i vzorek krému,který mi došel a teď nevím,jestli si koupit tedy krém Mamavit nebo jestli je něco lepšího :(

• Citovat
  • Upravit
1637
8.12.10 15:31

ja si koupila tehotensky olejicek od Salusu http://www.saloos.cz/tehotenska-pece , zatim strie nemam, protoze ani brisko poradne nemam, jen mi je uz moje normalni obleceni trosku tesnejsi. Uz mate briska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fazolka_87
8.12.10 15:38

Děkuji za tip!Já ho mám taky jen minimálně, jsem prvorodička, tak to nemůžu porovnat s minulostí :) Ale už mě to štve, pořád doma otravuji s tím, jestli už je to na mě vidět :mrgreen: Občas mi někdo z lítosti řekne, že už jo, ale já vím, že zatím vypadám jen jako přejedená :-? Viděla jsem na netu fotky holek, které jsou těhotné stejně jako my a ty měly bříška, že se to ani pod zimní budnou neschovalo :) Tak nevím.. Jinak strie taky ještě nemám, díky malému bříško, ale četla jsem, že se má bříško pravidelně mazat 2× denně už od 3 měsíce, tak nechci nic zanedbat…

• Citovat
  • Upravit
20656
8.12.10 15:44

já jsem z Prahy a mám termín o měsíc dřív
ale diskuse červňátek je tady: https://www.emimino.cz/…cervnu-2011/
jen ti musí správce diskuse povolit vstup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fazolka_87
8.12.10 15:50

Pražačky

Ahoj,jak vid
sandrik píše:
já jsem z Prahy a mám termín o měsíc dřív
ale diskuse červňátek je tady: https://www.emimino.cz/…cervnu-2011/
jen ti musí správce diskuse povolit vstup

Ahoj,jak vidíš,diskusí červeňátek je tu víc,ale díky za tip,mé zkušenosti s uzavřenými diskusemi nejsou nejlepší :mrgreen: A hlavně jsme tu pouze „Pražačky“ :)

• Citovat
  • Upravit
2618
8.12.10 16:42

holky nechci strasit, ale ja krem na strie pouzivala pravidelne a stejne se mi v 9 mesici udelaly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
8.12.10 16:44

nicmene se mazu ted od zacatku tehu a doufam, ze uz dalsi nepribudou…a brisko uz mam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
8.12.10 16:46

@sisovka51: ale Ty jsi tehotna uz podruhe, vid? pry to napodruhe „vybehne“ mnohem rychleji :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fazolka_87
8.12.10 16:52

Už jsem slyšela názor, že je to jedno čím se mazat, hodně to záleží na genech…přesto nechci nechat nic jen tak a aspoň se pokusit :) Jee, ty se máš, já už chci taky bříško :)

• Citovat
  • Upravit
2618
8.12.10 16:56

Fazolko: zase si to tolik neuzivam, kdyz uz jednoho draka doma mam :) Ale je fakt, ze teda manzel je z toho mirne zdesen, jak to roste :) A hlavne prsa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
8.12.10 17:02

fazolko: ty ses rocnik 87? to mas urcite taky pruznejsi kuzi nez ja ve 30ti :) A treba moje mamka strie nemela, ale je fakt, ze ja jsem spis po tatovi :) Jinak urcite mazat. ja se ke konci mazala i 10× denne…aby se to nezhorsovalo a koupila jsem si i drahe vichy a prd platne. No ted uz jsou vybledle, ale v plavkach se moc dobre necitim :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fazolka_87
8.12.10 17:14

Moje mamka zase strie měla,ale já jsem taky spíš po tátovi,tak uvidíme :) Jsem ročník 87 :) Už ale teď mám problém se striemi na stehnech,taky vybledlé,tak to jde :) Chtěla bych se tě ještě zeptat,řeším teď kočárek. Na všech webech vychvalují samozřejmě ten typ,který prodávají.Hledala jsem i diskuse maminek,ale moc jsem se z nich taky nedověděla,ty máš určitě zkušenosti,když už jedno mimčo máš :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex