Poradna duly
Jana Čurdová
Fazolko, ja jsem z Prahy, treba tech 5 km za hranici cedule skoro plati, obzvlast kdyz ji denne prekracuju zpet
Porod v polovine cervna predbezne a pohlavi snad bude zname az ve 20tt, kdyz nemusis na odber plodove vody.
Ahoj, ja mam termin 4.6. a take nevim, co to bude
Chceme spis kluka, ale holcicka vadit rozhodne nebude … Nejsem teda z Prahy. Momentalne bydlime v Belgii, ale mozna ze za dva roky v Praze budeme, kdo vi? ![]()
Mě taky doktorka řekla, že mám počkat do 20tt - na screening,v ordinaci má ultrazvuk,ale tam je prd vidět,tak se už nemůžeme dočkat
Upřímně, s tou mojí Prahou to taky není zrovna tak „čisté“
V březnu se stěhuji za manželem do zahraničí,ale co, to přeci neva,ne?
Chtěla jsem se zeptat,používáte nějaký krém proti striím? Koupila jsem si vitamíny Mamavit a byl tam i vzorek krému,který mi došel a teď nevím,jestli si koupit tedy krém Mamavit nebo jestli je něco lepšího ![]()
ja si koupila tehotensky olejicek od Salusu http://www.saloos.cz/tehotenska-pece , zatim strie nemam, protoze ani brisko poradne nemam, jen mi je uz moje normalni obleceni trosku tesnejsi. Uz mate briska?
Děkuji za tip!Já ho mám taky jen minimálně, jsem prvorodička, tak to nemůžu porovnat s minulostí
Ale už mě to štve, pořád doma otravuji s tím, jestli už je to na mě vidět
Občas mi někdo z lítosti řekne, že už jo, ale já vím, že zatím vypadám jen jako přejedená
Viděla jsem na netu fotky holek, které jsou těhotné stejně jako my a ty měly bříška, že se to ani pod zimní budnou neschovalo
Tak nevím.. Jinak strie taky ještě nemám, díky malému bříško, ale četla jsem, že se má bříško pravidelně mazat 2× denně už od 3 měsíce, tak nechci nic zanedbat…
já jsem z Prahy a mám termín o měsíc dřív
ale diskuse červňátek je tady: https://www.emimino.cz/…cervnu-2011/
jen ti musí správce diskuse povolit vstup
sandrik píše:
já jsem z Prahy a mám termín o měsíc dřív
ale diskuse červňátek je tady: https://www.emimino.cz/…cervnu-2011/
jen ti musí správce diskuse povolit vstup
Ahoj,jak vidíš,diskusí červeňátek je tu víc,ale díky za tip,mé zkušenosti s uzavřenými diskusemi nejsou nejlepší
A hlavně jsme tu pouze „Pražačky“ ![]()
holky nechci strasit, ale ja krem na strie pouzivala pravidelne a stejne se mi v 9 mesici udelaly ![]()
nicmene se mazu ted od zacatku tehu a doufam, ze uz dalsi nepribudou…a brisko uz mam ![]()
@sisovka51: ale Ty jsi tehotna uz podruhe, vid? pry to napodruhe „vybehne“ mnohem rychleji
![]()
Už jsem slyšela názor, že je to jedno čím se mazat, hodně to záleží na genech…přesto nechci nechat nic jen tak a aspoň se pokusit
Jee, ty se máš, já už chci taky bříško ![]()
Fazolko: zase si to tolik neuzivam, kdyz uz jednoho draka doma mam
Ale je fakt, ze teda manzel je z toho mirne zdesen, jak to roste
A hlavne prsa ![]()
fazolko: ty ses rocnik 87? to mas urcite taky pruznejsi kuzi nez ja ve 30ti
A treba moje mamka strie nemela, ale je fakt, ze ja jsem spis po tatovi
Jinak urcite mazat. ja se ke konci mazala i 10× denne…aby se to nezhorsovalo a koupila jsem si i drahe vichy a prd platne. No ted uz jsou vybledle, ale v plavkach se moc dobre necitim ![]()
Moje mamka zase strie měla,ale já jsem taky spíš po tátovi,tak uvidíme
Jsem ročník 87
Už ale teď mám problém se striemi na stehnech,taky vybledlé,tak to jde
Chtěla bych se tě ještě zeptat,řeším teď kočárek. Na všech webech vychvalují samozřejmě ten typ,který prodávají.Hledala jsem i diskuse maminek,ale moc jsem se z nich taky nedověděla,ty máš určitě zkušenosti,když už jedno mimčo máš ![]()
Ahoj,nevím,jestli jsem špatně nehledala,ale nenašla jsem stránky pro maminky,které očekávají miminko v červnu 11 a jsou z Prahy. Já mám termín porodu 2.6.11 a už se nemůžu dočkat,snad to rychle uteče
Stále ještě nevím,co to bude. A co vy?