Poradna duly
Jana Čurdová
Všechny zdravím!
Dneska jsem na testíku našla //. Jsem šťastná,jak blecha a doufam,že se ke mně někdo brzy přidá ![]()
Takže pár dní..,budu držet palce ať je vše o.k., ale asi bych nevydržela těch 9 měsíců čekat. Já na své těhu přišla v 11.týdnu a i tak je to dlouhé.
Děkuju,dlouhé to bude. U prvního těhu jsem to zjistila ve stejném období a strašně se to vleklo ![]()
Ahojky Ssaara a to už Ti to potvrdil i doktor, nebo to víš jenom z těhotenského testu?? ![]()
Zatim jenom z testu,k doktoru nespěchám,půjdu nejdřív za 14 dní. Dřív by na ultrazvuku stejně nebylo nic vidět ![]()
Mám letošní červňátka ![]()
Přeji vám pohodové těhotenství a zdravé miminko ![]()
Tak já se asi potichounku taky přidávám, dnes jsem našla na testíku růžový stínek ![]()
Tak doufám,že zesílí! ![]()
Tak to potichounku gratuluju ![]()
Já taky plánuju testovat tak obden,jestli čárka sílí ![]()
Taky to zkusím v sobotu znovu…
Byla by to celkem náhoda, teprve před měsícem jsem vysadila HA, takže by se nám mimčo povedlo napoprvé jako u dcery ![]()
Jinak mě už 3 týdny bolí nonstop v podbřišku, posl.dny mi je šoufl a jakoby mě pálí žáha…
Uvidíme, co se z toho vyvrbí ![]()
Až budu mít těh. potvrzené u Dr.vč. srdíčka, tak se odanonymním ![]()
Tak to je pro mě nepředstavitelnej zázrak,že se to někomu povede hned první měsíc ![]()
Mě taky bolí v podbřišku,trochu prsa,ale jinak to jde ![]()
Já k doktoru plánuju jít až někdy za 14 dní .
No a nám se to zřejmě povedlo napoprvé už 2×
Říkám manželovi, že je teda pěknej nadsamec
![]()
Já plánuju jít k Dr. příští týden na krev, asi až ke konci týdne, to by měla být vidět dutinka.
Pak mě pozve tak za týden až dva a to by mělo být vidět srdíčko..
Mám bezva Dr.,dělá UTZ pokaždé…
Jak staré máš dítko- jestli se můžu zeptat?
Jinak TP bych měla mít 10.6.
Mně termín vychází na 8.6.
Jinak mám chlapečka,kterému je 2,5 roku. A ty?
Dceři jsou 2 roky a 2 měsíce ![]()
Právě se trošku děsím, jak to budu zvládat. Měla jsem opravdu strašné těh.nevolnosti, do 20.tt jsem jen ležela v posteli a na wc se dopravovala po čtyřech .. Tak se trošku bojím, že to bude teď stejné ![]()