Květňátka 2011

• Fotoalbum (86)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7712
21.8.10 11:01

Květňátka 2011

Ahoj budoucí maminky, které máte termín porodu v květnu 2011! Zakládám tuto diskusi, abychom si mohli sdělovat zážitky, problémy i radost, které nás budou provázet celým těhotenstvím :-)

TABULKA PRESUNUTA DO UZAVRENE SKUPINY!

DISKUSE PŘESUNUTA DO SKUPINY: https://www.emimino.cz/…tnatka-2011/

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
15674
21.8.10 11:08

Jé, květňátka :srdce: . Pamatuju si jako by to bylo včera, když jsem 19.8.2005 (den po oslavě mého svátku) našla // a „chvíli“ nato se mi přesně v den termínu narodilo květňátko 2006. A ono už to bude 5 let 8-o .

Tak vám přeju, ať ve vás ta vaše květňátka krásně rostou a prospívají a všechno dopadne, jak má - jen dobře. :kytka:

• načítám...
7712
21.8.10 11:11
hkac píše:
Jé, květňátka :srdce: . Pamatuju si jako by to bylo včera, když jsem 19.8.2005 (den po oslavě mého svátku) našla // a „chvíli“ nato se mi přesně v den termínu narodilo květňátko 2006. A ono už to bude 5 let 8-o .Tak vám přeju, ať ve vás ta vaše květňátka krásně rostou a prospívají a všechno dopadne, jak má - jen dobře. :kytka:

Jeee, dekujeme! :-) ja jsem ted podle vypoctu teprve ve 3+5tt, tak jeste nemam ani ultrazvuk, ale z krve mam tehu potvrzene a termin vypada na 3.5. :-) takze rane kvetnatko :-) At Ti kvetnatko pekne dal roste! :-)

• načítám...
15674
21.8.10 11:20

Já měla termín 2.5. a Anežka se narodila 2.5. v 7.15 :wink: . Sice jsem jela do porodnice už na Prvního máje, ale Áňa si počkala na termín. Pak jsem ale dostala vynadáno od svého bratra, že jsme ještě den nevydržely do jeho narozenin :mrgreen: . Ale stejne se slaví většino najednou.

• načítám...
12300
21.8.10 11:31

Jéé ahoooj tady Květňátka 2010…ty jo tak už je to tady, toto letí. U mě to teprve bude rok 7.9. co jsem našla // na testu.
Tak gratulace veliká ke dvěma čárkám a užívejte si těhu a těšení se na mimísky.

• načítám...
7712
21.8.10 13:00

Díky moc :-) ted uz zacne jen to teseni a cekani :-D

• načítám...
9223
21.8.10 13:08

Ahoj holky,teda to to letí,příjde mi to jako chvilička,kdy jsem se já přidávala do květa 2010 a on už je to rok. Chci vám teda popřát pohodové těhotenství,bezproblémový porod a zdravá hodná miminka.. :hug: Užívejte si těhotenství,hrozně rychle to uteče.

• načítám...
7712
21.8.10 13:20
kocunka píše:
Ahoj holky,teda to to letí,příjde mi to jako chvilička,kdy jsem se já přidávala do květa 2010 a on už je to rok. Chci vám teda popřát pohodové těhotenství,bezproblémový porod a zdravá hodná miminka.. :hug: Užívejte si těhotenství,hrozně rychle to uteče.

To asi jo :-D diky moc! Zatim jsem tu ale sama tehulka :-( tak snad se brzy pridaji dalsi! Fakt je ten, ze jsem to dovedela hodne brzy, tak dalsi snad pribudou :-)

• načítám...
6336
21.8.10 13:57

ahoooooj tak obrovska gratulace, at jde vse jak ma .. patrim k parte kvetnovych 2010 a ze srdce preji at se vam tu vytvori tak uzasna parta jako u nas :dance: :dance: :dance: a hlavne at jde vse jak ma, prijemne tehotenstvi a zdrava miminka :hug: :pankac:

• načítám...
7712
21.8.10 14:55
filad píše:
ahoooooj tak obrovska gratulace, at jde vse jak ma .. patrim k parte kvetnovych 2010 a ze srdce preji at se vam tu vytvori tak uzasna parta jako u nas :dance: :dance: :dance: a hlavne at jde vse jak ma, prijemne tehotenstvi a zdrava miminka :hug: :pankac:

Jeee, zatim dekuji jen ja a pak snad i dalsi holciny! :-) taky doufam, ze se tu sejdou fajn tehule a bude to prijemny pokec :-)

• načítám...
7712
23.8.10 14:48

Tak to tak vypadá, že květnové těhulky nemají ještě potvrzené testíky :-( já jdu ve středu na gyndu už na vyšetření, tak snad bude vše ok :-)

• načítám...
729
23.8.10 18:56
xlin píše:
Tak to tak vypadá, že květnové těhulky nemají ještě potvrzené testíky :-( já jdu ve středu na gyndu už na vyšetření, tak snad bude vše ok :-)

Ahojky, tak ja se k Tobe velice rada pridam. Meska mi prvni den MS, a na testu mam krasne //. Podle posledni MS mi vychazi termin na 2.5.2011, u dr jsem zatim nebyla, chystam se pristi tyden. Snad uz bude videt :srdce: . Je to Tvoje prvni mimco? My mame doma uz 3-letou slecinku.

• načítám...
7712
23.8.10 19:24
dandoch píše:
xlin píše:
Tak to tak vypadá, že květnové těhulky nemají ještě potvrzené testíky :-( já jdu ve středu na gyndu už na vyšetření, tak snad bude vše ok :-)
Ahojky, tak ja se k Tobe velice rada pridam. Meska mi prvni den MS, a na testu mam krasne //. Podle posledni MS mi vychazi termin na 2.5.2011, u dr jsem zatim nebyla, chystam se pristi tyden. Snad uz bude videt :srdce: . Je to Tvoje prvni mimco? My mame doma uz 3-letou slecinku.

Ahoj Dandochinko :-) tak to me tesi, ze tu nejsem sama! mi taky dneska nebo vcera nedosla MS a termin podle vypoctu mam mit 2. nebo 3.5., ve stredu jdu na gyndu, tak mi urcite rekne vic :-)
Jinak je to moje prvni mimi, je mi 26, v rijnu 27, takze jsem uplne z toho vseho mimo :-D Tak ty uz mas zkusenosti, Ti zavidim :-D jsem ze vseho takova vykulena, hlavne srdicko, 103 tepu za minutu je mazec :-D
A kdy jdes na kontrolu?

• načítám...
729
23.8.10 19:35

Ja pujdu az pristi tyden, ted zacinam podle vypoctu paty tyden, tak chci mit jistotu, ze uz bude videt :srdce: . Tak to jsme uplne nastejno, ja mela dostat MS vcera :wink: . Uz jsem ale nasla // na testu 10 dni po ovulaci, takze uz to vim take dele. Hlavne, zt jsou nasi mimiskove v poradku a rostou! Me je 31 a jak uz jsem psala, mam doma uz jednu rostandu, tak budu mit to cekani uz zprijemnene a asi to bude rychleji utikat nez prvni tehu.

• načítám...
7712
24.8.10 10:40

Jeee, tak to jsme na tom fakt uplne stejne! Ja mam dneska 2. den 5. tydne :-) To je super :-) no me sestra objednala hned, asi pro jistotu, jsem i radeji, protoze me strasne boli misty podbrisek a mota se mi hodne hlava plus tep 103 za minutu, tak to sestra nechtela asi riskovat :-D A // jsem mela od minule stredy, takze cca. 8 - 10 dni po ovu taky… :-)
No ja se hlavne modlim, aby byl tupik tam, kde ma byt :-) a jestli bude, tak uz jsem v klidu :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+