Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
silvik.sk píše:
Holky, i ja sa pripájam a moc gratulujem k //Užívajte si to, strašne to letí. Mne je za mojím tehotenstvom strašne smutno, bolo to najkrajšie obdobie mojho života
Veľa šťastia
Ahojky silvi, moc dekujem! Jsi hodna ![]()
xlin píše:silvik.sk píše:Ahojky silvi, moc dekujem! Jsi hodna
Holky, i ja sa pripájam a moc gratulujem k //Užívajte si to, strašne to letí. Mne je za mojím tehotenstvom strašne smutno, bolo to najkrajšie obdobie mojho života
Veľa šťastia
Sivi, moc dekujeme! I pro mne bylo prvni tehu nadherne obdobi, na ktere budu vzpominat cely zivot, a pevne verim, ze i tohle druhe tehu si uziju tak, abych na nej rada vzpominala, jelikoz to bude nespis posledni
, pokud vse dopadne tak jak ma
.
Diky ![]()
Holky, boli vas taky podbrisek? me to misty neboli vubec a pak zacne tlacit a mam takovou tupou bolest, uz nekolik dni… dr. rikal, ze pry se roztahuje deloha, tak to boli… ale zajimalo by me, jestli to mate taky… jinak dneska prvni den mi bylo celkem fajn, az na 2 odpoledni prospane hodiny ![]()
Ahojky xlin, tak me zas dneska bylo prvni den poradne blbe. Zkusila jsem s malou na chvili zalehnout po obede, ale nespala jsem, snad jen par minut. Jo a podbrisek take citim, spis takove tahani a vcera i dneska pichani na prave strane, kolem vajecniku. To je jak se deloha zvetsuje a natahuji se vazy, na ktere je zavesena, je to normalni. Bolest by nemla pretrvavat a byt nijak silna, pokud by to tak bylo, tak to chce konzultovat radeji s dr. Tak bud radeji v klidu a netrap se s tim, ver mi, to jsou vsechno teprve zacatky
.
Jeste holky jsem se ted docetla, ze kdyz je na zactku tehu blbe, tak je to vlastne dobra znamka, ze je dost tehu hormonu a mimi se dari dobre. Takze me to vlastne ani nevadi, ze mi je mizerne, hlavne at je mimis ok!
Dobré ráno holky, jak se máte? Já si dnes zase dělala test, no a vyšly tam krásné dvě tlustice a to už byl test s citlivostí 25, tak jsem dnes zvědavá, jak dopadne ta krev, jaká bude hodnota
denčaaa píše:
Dobré ráno holky, jak se máte? Já si dnes zase dělala test, no a vyšly tam krásné dvě tlustice a to už byl test s citlivostí 25, tak jsem dnes zvědavá, jak dopadne ta krev, jaká bude hodnota
Ahojky Denco, ja jsem take dnes delala zas po dvou dnech a take uz krasna tlustice, snad tlustejsi nez kontrolni. Uz testovat nebudu, v pondeli zajdu k dr.
Kdypak budes volat na vysledky?
mám volat kolem 11.hodiny, ale věř, že už v 10,30 h. budu žhavit telefon, jsem tak nedočkavá. No já ty čárky měla stejně silný, bylo to super, když je tam člověk vidí, skvělý pocit
Jak se cítíš jinak Danielko
Presne tak, skvely pocit
! Vcera mi bylo celkem blbe, ale jak jsem vecer psala, je to vlastne dobre, aspon vim, ze se mimi drzi zuby nehty
. No a jinak zadne zvlastni pocity, sem tam me pichne v podbrisku, jinak nic. A jakpak Ty?
Ja bych zhavila drat uz mozna driv, jsem nervak
.
No kdybych mohla, tak už volám teď, ale to bylo bylo asi blbé.
Já žádné příznaky nemám, občas mě pálí žáha, a občas jen vyjímečně mě píchne v bříšku, ale jinak nic. Prsa mě taky zatim nebolí, no ono to přijde a pak toho bude dost
Doktor to urcite chape, ze musis byt nervozni. Pri nejhorsim Ti reknou, ze jeste vysledky nemaji. Urcite nebudou nastvani
.
já asi radši počkám do 10,30, pak zavolám, tak ještě hoďku a půl, se tady musím nějak zabavit, aby to uteklo, hm…ale čím se zabavit, nic nemám na práci
ahojte kocky,
denci, super a povedal aj nejaku hodnotu hcg?
danielka ahoj aj tebe ![]()
dnes som ocikala posledny test, co som mala doma a vybehla krasna druha ciarka, sice este nie su rovnako sfarbene, ale bol to test s citlivostou 25 a som este len 14 DPO, tak dufam, ze je vsetko v poriadku.
mozno si dam od testovania chvilocku pauzu a potom testnem niekedy v priebehu buduceho tyzdna ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat