Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
Heduš mi to nebralo,takže takhle...... ![]()
Poradna mě štve,už tam byl člověk zvyklej,no ale tak tady nám snad bude dobře!!!!
Takže co jenového???Jak semáte???
Verdo na padnutí,co???
Ahojky tak jsem se tu zaregistrovala když ta poradna přestala fungovat ale zprovoznit by ji mohli tak se uvidí.Zatím tedy můžeme chodit sem snad si zvyknem.
Jinak my se máme v pohodě už si pomalu balím věci na dovču ale v tom vedru se mi nic nechce.Ale zítra na večer už jedeme tak je na čase.Tak se všechny opatrujte pokud se tu už nedostanu a zatím tu stejně ještě nikdo nechodí tak pa a užívejte léta.
Ahojky, no je to tady takový divný, cizí, ale třeba si zvyknem..na FB je blbý, že si nemůžem psát společně…My jsme byli na týden u rodičů, mají zahradu a bazén, tak Adámek šťastnej..teď jsme týden doma a od pondělí zase budeme u rodičů, budu tam chodit na rehabilitaci se zádama a chci začít cvičit pilates a vůbec se dát trošku do formy..mamča bude hlídat, takže supe…jako jsem doma, v Praze ráda, ale v těchhle vedrech je to v paneláku fakt šílený..já mám teplo strašně ráda, do 28 stupňů je mi zima, ale tohle je už i na mně moc…
Nazdárek holky moje,to je hrůza ta poradna,ještě že jste dostaly tenhle nápad
.Vzbudil se prcek,tak jsem toho moc nenapsala,tak zatím pa
Ahojky, taky se hlásíme. Napíšu víc až uložím malýho, teď musím běžet.
Všechny zdravíme…
Ahoj holky,
super nápad ![]()
Tak jsem tu taky, pište, co je nového.
U nás všechno v pohodě, Adámek je zatím zlatíčko i Honzík je hodný, uvidíme, jak se to vše časem vyvrbí ![]()
Zajímal vás porod, tak až poberu odvahu, tak vám ho popíšu, ačkoli jsem ho chtěla hodně rychle vypudit z hlavy… No ale konec konců, je po všem, už je dobře, tak to hodím „na papír“ at mám na co vzpomínat ![]()
Ahojky já v plném polním balení a taky by mě zajímalo kdo je lumat tak se nám odhal.
Ahojda,je to dobrý nápad,ale zatím se tady moc neorientuju,poradna je poradna,pěkně mě štve ![]()
U nás nic nového,jen jsem si všimla že Ondra má vybočený pravý kotník moc dovnitř,tak jsem naběhla do obuvi,nechala tam 700kč za zdravotní sandálky a na začátek srpna jsme objednaní na ortopedii,tak uvidím co mi řeknou.
Heli co ty písáky,přijedete za námi juknout?Dám vědět až tam budem,ruply nám teď brzdy u auta,takže je v servisu,tak až bude opravený.
Krásný večer přeji,
tak už to tady frčí, to jsem ráda..moooc mi to chybělo.
u Lumat mně taky napadla Blanka, ale nevím..a jsem zvědavá…
Jupi, no to je radost…mně teda taky mamča říkala, jestli Adámek nějak divně nechodí, budu se muset na to zaměřit.
Jinak bojujeme s nočníkem, ten koblih si na něj i sedne, jako zkusí něco udělat, nic samozřejmě a tím to končí..řekne, že to nejde.. přitom když jsme venku na zahradě, a je nahatej, tak chodí čůrat na kanálek jedna báseň…
Šrečku, krásnou dovolenou přeji..užijte si to a odpočiňte..
Petrončo, nestraš, počítám s tím, že druhý porod bude brnkačka
![]()
Ahoj holky
joo jsem to já inspirovala jsem se u Heduš a zapoměla jsem se pod to podepsat,ale vy jste šikovný tak jste mě odhalily
.Na přítelkyních bylo nějaké to šmírováníčko
,tak abych tady nebyla tak na očích.
Tak dneska jsme vzhůru od půl šestý poslední dobou takhle vstáváme
a vypadá to že konečně bude bouřka.Taky si dneska jedu pro Lucku,tak už Mates od rána o ničen jiném nemluví…
Jinak manžu už mám skoro 14 dní doma,psala jsem na FB,měl nohu v sádře,ted mu to sundali,ale ještě na 14 dní má berle a ortézu.V sobotu odjíždíme do Madarska tak snad už to bude mít do té doby lepší,aby jsme se mohli aspon vystřídat v řízení…Chtěli jsme jéct do termálních lázní,ale nakonec to asi vezmeme rovnou k Balatonu.Myslím,že si to Matěj užije víc.
Taky jsme byli na Orlíku,koupání bylo pěkný,ale to spaní po několika letech jsem spala ve stanu
,docela dobrý,ale manža měl málem infarkt-nakonec to vzdal a šel spát před stan,protože jsem nedovolila rozepnout stan kvůli různé havěti a jemu bylo horko
![]()
Heduš-teda pořádně si to volno užij,nikdy nevíš kdy se ti to zase podaří ![]()
Peto-už se těším na porod
Šrečku-krásně si to užijte ![]()
Dobré ránko…
Tak mě teda volno už skončilo:-)),bylo jen od středy do pátka,ale i tak to bylo prima-ticho a tak…Sice pracovně,ale pohoda.Šimonek ještě spí,vstává teď poslední měsíc asi v půl devátý až devátá,je fakt,že chodí dýl spát,ale nám to neva,stejně jsme venku…
Peťo,no určitě bysme tam dorazili,jen mi musíš pak napsat,kde jste -je to tam dost veliký…
Kluci jsou na tom táboře a moc si to užívaj,je to poznat podle fotek a vůbec o tom ani nepochybuju,každý rok jezdí domů s pláčem a nadšením…
Se Šímou se nenudíme,je to drštička malá,jak otevře oči,nezavře pusu-takový rozumy-člověk kolikrát kouká..
Nevím,co mám zase vařit,je to pořád dokola.
Všechny si užijte dovči!!!Hlavně jeďte opatrně,dneska je to na těch cestách hrůza