Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
kluci šli ven na prochajdu, jsem doma jen s mimčem, které zase spinká, tak se jdu na vás mrknout ![]()
Zovi, Honzík měl 3,5kg a byl taky přenášený, 5 dní…, prostě tu váhu nechápu, i jsem přubrala o 7 kilo méně než u Honzíka, břicho nijak obrovské, nepřežírala jsem se…
takže asi geny ![]()
Ty jo a tvůj Adámek byl taky takový macek jo?! Chudinko
Soucítím s tebou ![]()
Veru a já myslím, že to bude ta holčička
Taky pak prosím o poslání SZ, děkuji…:)
Krásný bříško!!!
Luci, je smutné, že to dojde až k soudu, ale jak píšeš, tak to často bývá, bohužel… Ale jen tě chci uklidnit, že nárok na výživné na svou osobu máš, at se děje co se děje, tomu se tvůj manžel nevyhne. A jestli myslíš tou nevýhodou nájem? - byt rodičů? - nemyslím si, že to bude mít vliv.. no uvidíš, držím vám palce.
Blani, tak ty taky nakupovací den jo?! Holky nedrážděte mě!!! Já chci taky!!!
Hele u tebe jsem si všimla - stejně jako u Lucíka - že máš trošku úchylku na nakupování viď? ![]()
Jdu poklidit… a vymyslet, co uvařím k obědu…když jsme totálně vyžraní a nic tu není…to bude oříšek ![]()
Zovi - VĚRKO - jestli se nepletu, tak máš dneska narozeniny???
TAK PŘEJEME S KLUKAMA VŠECHNO NEJ NEJ NEJ NEJLEPŠÍ, MOŘE ZDRAVÍČKA A ŠTĚSTÍ, BRZO DRUHÉHO MIMÍSKA A AT SE TI SPLNÍ VŠE, CO SI JEN PŘEJEŠ
![]()
Peto jo jo jsem trochu úchyl
,ale je to spíš tím že vezmu vždycky Lucku a užijeme si to jakože spolu bez Matýska což je taky potřeba,protože většinou se to točí kolem toho mazánka
.
Blani to je jasný a hlavně Lucinka už je velká slečna, která taky určitě ráda nákupy a parádu, takže i taková parťačka viď, úplně vás vidím, jak si spolu ty hadérky vybíráte, jak dvě kamarádky ![]()
Verčo!? Já u tebe vidím metřík, takže typuji správně?
No držím palce, at se to potvrdí, ale ještě víc, aby bylo miminko zdravé, nic není důležitější, však to všichni víme..... ![]()
Havět nakrmena, nakonec byl smažák… Já užívám kafíčka a perníčku…
No ten metřík jsem si dělala ještě dřív než jsem tušila co budeme mít ,tak ho chci nechat zatím tak jak je. chodím sem totiž do Ledňátek tak už ho mám dýl. Ať to bude kluk nebo hlka tak se moc ráda s Váma o tu radostnou zprávičku podělím protože jak píšu v okolí to říkat nechceme.
Dobrý večer,
děkuji moc moc moc za přáníčka, moc to potěší..
Já u Verči nevidím metřík..ani u nikoho jiného…jak to ??? ![]()
Zovi všechno nejlepší k narozeninám
![]()
Peti porod teda nezávidím,fakt síla.
Není nějak síla ani energie psát,tak třeba příště…
Péťo.copak seděje???Zase doma prudič???
Zovi,dej si v nastavení-nahoře ,nežli začneš psát text -povolit podpisy.....Jinak nevím,já to dala,a hned jsem TO VERU VIDĚLA:-)))))
Ahoj holky..
Tak to dneska vypadá zase na pěknej pařáček,co???
Já se dala do pečení masa,bramb.knedlík a špenát,peče se jen a maso a ze mě leje jak z vola…aspoň ,že trochu pofukuje vítr…
Teď mi volal Tomča-dneska mají „Boj o přežití“-jdou mimo tábor,budou si vařit,nemaj mít spacáky,budou spát jen pod nějakou plachtou a na karimatkách
,no jsem na ně zvědavá…Kluci jsou nadšení,já už míň-už ať jsou doma,nebo s tou mojí malou zimnicí nevydržím.....
Jdu pověsit prádlo.....
Ahoj
Heduš u nás taky pařáček,začínám pomalu prát a žehlit…nesnáším balení pokaždé mám hrozně neodbytný pocit,že jsem určitě zapoměla něco důležitého
.
Do toho musíme vyklidit celé podkroví,protože hned jak se vrátíme,tak druhý den přijde truhlář a začne se dělat ten pokojíček pro Lucku ´,aby měli každý svůj.
Vůbec nevím kam to dám je to tam totálně zavalený,takový ty věci co se nepotřebují nebo jen občas se prostě odkládaly 5 let nahoru,ale co ted s tím?
![]()
Blani,to znám,to vyklízení je na prd…Ale jestli už něco nepotřebuješ-vyhoď to!Jinak se toho nezbavíš nikdy…
A jedete kam???Já myslela,že letos dovča ne-e…
![]()
No původně dovča ne e,ale nakonec jedeme do Madarska,chtěli jsme do termálních lázní a prdíme na to jedeme k Balatonu,to bude pro Matěje ideální(aspon doufám)a hned jak se vrátíme,tak se vrháme na ten pokoj
.
Vyhod,vyhod to se lehko řekne,ale já pak půl dne přemýšlím a co když to budu potřebovat…manža je ze mě na hlavu,ale dělá to samé,takže jsme dvojka ![]()
A to jste mladí-počkej,až budete staří a budete se prodírat vším tím harampádím:-))))
No Maďar dobrý,myslím,že to bude fajn,jen aby to nebylo špinavý…My jsme tam měli jet původně taky ,ale asi by to nedalo auto,tak jsem to nakonec zrušila…Příští rok dáme zase moře-možná…
ahojky ,tak u nás krááásně svítí sluníčko ,tak snad to celý den vydrží. Včera jsme byli celý den s manžou v Olomouci po nakupech a byla jsem ráda,že už jedeme domů. Co jsem si zkoušela halenky nebo kraťase ve všem si připadala děsně tlustá ,tak jsem si nic nekoupila krom jednoho trička. Nevím včem v tom chorvatsku budu chodit asi nahá nebo jen v šatech a plavkách ![]()
Holky sháněli jsme slunečník sebou ,ale to je mazec jednak ceny za takový šunty třeba 700 a nic na nich nebylo a to už byli slevněné z 900 no nakonec jsme ten šunt vzali s tím, že prostě jsme projeli už všechny obchody a že nic lepšího neseženem. Noa přijeli jsem do globusu a první co bylo jsem se šla podívat na slunečníky a takovej krásnej měli za šescet a kvalitnější o hodně než ten co jsme koupili jsem myslela ,že mě mrskne. ,tak jsem ho dala to košíku protože měli poslední jeden v modré barvě a poslala manžu ať ten šunt vrátí protože máš 14 dní na vrácení bez udání důovdu ,tak chudák jel zase přes půl města aby ho vrátil no tak naštěstí máme ten kvalitnější a ještě levnější..
Jo a měli pěkný slevy na hračky v tescu ,tak manža neodolala a malýmu koupil stan a ještě velikááánský popeláře se dvěma popelnicema
No nechali jsem tam 9000 a skoro nic jsme nedovezli teda relativně skoro nic. ![]()
No a dnes mám v plánunic nedělat.