Poradna duly
Jana Čurdová
Silvi,tak Verča psala na příští týden ale zatím se to na 100%nedomluvilo ještě se zatím nikdo kromě mě a Péti-Jupí nepřihlásil tak se uvidí kdy proběhne ale bylo by fajn se vidět.
Tak termín není 100% ,tak pokud Vám to nebude vyhovovat tak to můžeme zkusit posunout na ten další týden snad někdo další neonemocní… není nás moc tak snad se nějak domluvíme.
taky bych tě ráda Silvy viděla.
Všem přeji krásný víkend.
Tak se domluvte na ten srazík jak Vám to bude nejlíp pasovat. Já tento týden můžu pondělí a úterý a příští týden pondělí a středa. Moc toho na výběr není co?? ,ale snad to nějak zkombinujeme
.
Silvi a do kdy má Nelinka antibiotika??
Já se přimlouvám za ten další týden toho 20. nebo 22.,jak psala Verča,v pondělí a v úterý si ještě fakt netroufám,pusu mám nateklou a pořád do sebe peru prášky na bolest ![]()
Ahojky, kocky,
tak ja ted nejak nevim, kam psat…tak teda asi tami tam ![]()
Moc toho ani k psani nemam, teda pro ty, ktere chodi na FB.
Ve ctvrtek jsme byly na nasem prvnim plavcu, Ninecka parada, hodnoucka, spolupracovala, no super, Emilka naopak nedelala nic, co se po ni chtelo, celou pulhodinu to bylo same ‚Ne! Neci!‘, no radost, holt mame obdobi vzdoru… Ale zase byla hodna v herne pri cekani,zatimco Nina tam pak pokrikovala. Je to teda narocne takhle po sobe, ale mam vlastne stesti, ze vubec muzeme chodit; kdyby tam nebyla moznost toho hlidani, asi bych s obema na plavco nemohla.
Uru, my teda neprijedeme, docela jsem to i zvazovala, ale jsou to min. tri hodiny tam a tri zpatky, to je fakt moc ![]()
Holt budou sraziku tri druhy: severovychodni, jihozapadni a u Hedus, ta je prihodne uprostred ![]()
Chtela jsem toho napsat vic, ale nejak jsem zapomnela co ![]()
Zatim teda pa a uzijte si srazik, az bude. Papa.
Ahojky,
no taky nevím kde psát snad to časem sjednotíme zatím budu chodit na oboje.
No a se srazíkami to tak asi bude když jsme ze všech stran republiky Heduš je relativně uprostřed ikdyž i tam to mám kus cesty skoro tři hoďky vlakem autem více a k Raduš ani nemluvit ikdyž bych se ráda podívala ale je to nemyslitelné kdyby to byli ty tři hoďky tak ještě ale já bych to měla tak pět šest hodin a to nejde.
A kdo se tedy ještě přidá budu já,Jupí,Heduš a to vše a kdy se domluvte já si jen zajistím auto sice už tam asi budou kroužky ale nevím kdo a kdy bude mít to budu vědět až příští týden ale budu se snažit přijet kroužek se oželi sice první ale co.
No ještě by se mohla i zúčastnit Adel ale ta už dlouho nebyla ona taky poradna nešla.
No jinak my byli v těch Kozlovicích a bylo super déšť nás tam minul ikdyž jsme skoro celou cestu jeli za deště u nás lilo jak s konve tam vůbec odpoledne trochu mrholení ale bylo super hlavně děti si to užili pak hodím fotky na FB.
Tak nic se zatím nedořešilo ,tak ten srazík odložíme na příští týden co??
Ahojky,Veru no asi to bude až příští týden na poradnu psala i Heduš tak když tak koukej i tam.
Já tam psala že to na 100% upřesním ve dtředu to už budu vědět jak bude mít Dany tancování a podle toho bych přijela prostě bych chtěla býc na prvním tréninku ale záleží jak se domluvíme.
Holky nestíhám tak pak se mrknu i na poradnu ,tak srazík příští týden pondělí 20.9.??? vyhovuje Vám to???
už se těšíme.
Tak já to rozseknu, vracíme se na poradny, i když já zrovna chtěla zůstat tady
a jestli to tam ještě jednou nebude fungovat, tak se přesuneme sem, napořád..souhlasíte ?
Ahojky tak se tedy přesuneme na poradnu aspoň nebudeme muset koukat na obě místa tak na poradně papa.