Poradna duly
Jana Čurdová
Čauves holky,
zdravím při znuděné středě, počasí na prd, asi budeme zalezlí doma.
Jedno mládě mi usnulo na klíně - Adámek - a starší mládě chrní v pokoji, tak vám jdu napsat ![]()
Dočetla jsem vás, ale omlouvám se, že nebudu reagovat na všechny, to bych asi nestihla, už takhle se mládě na klíně vrtí a čuje, že maminka má lepší zábavu, než ho houpat
a to psát si na Emimino ![]()
U nás je klid, kluci jsou hodní, s Honzíkem teda občas mlátí puberta
, ale srovnám si ho, zatím ještě poslouchá ![]()
Adámek je zlatíčko, spinkání se nám trochu zhoršilo a zase zlepšilo, takže aktuální situace je, že spí od 19,30h - 02h až 03h, pak se budí mezi 6-7h a ještě na 2 hodiny pak usne, ale zase se po 7h budí starší, takže máme smolíka ![]()
Ale jinak na 8mi týdenní mimčo myslím slušný spánek, snad se to nezmění.Jinak je to celkově klidné miminko ![]()
Honzík si na Adámka zvykl úžasně, furt ho pusinkje, hladí, mazlí se s ním, ale trochu i žárlí, vyžadue víc pozornosti, je to ted děsný ocásek, furt ho mám u nohy, a je celkově víc citlivější, kňourá…někdy je to na budku ![]()
Ale je hodný,je vycepovaný, maminky zásluha ![]()
Luci, myslela jsem na tebe v sobotu, všechno proběhlo v pohodě? Už jsi zabydlená? Začnete s Ondrou znova, od začátku a bude vám dobře, uvidíš…
Jinak jste tu řešily povlečení… Já mám zatm jen jedno, taky od Matějovského - krtečka, klasický velký rozměr, je opravdu kvalitní, no a pořád se nemůžu dokopat k tomu, objednat aspon ještě jedno. Zrovna včera jsem převlékala peřiny a povlékla jsem mu prostě naše - nějaké kytičkované… a co no, myslím, že mu to v kvalitním spánku nebránilo ![]()
Blani, pokud by bylo ještě potřeba..vynikající a vyhlášená kožařka je na Karláku v Praze-dr. Polášková, můžu napsat kontakt, je fakt profík.
Raduš - školku závidím, u nás jsou i soukromé plné, ale od nového roku mám jedno místo v soukromé slíbeno, tak tam Honzíka na jeden den v týdnu dám, aby se trochu otrkal mezi dětmi a nebyl takový cíťa…
Emča je šikulka.
Btw., už se vás nemůžu dočkat, kdy se uvidíme?
Ráda tě uvítám u nás, jen je tu problém s parkováním, jsme na modré zóně
… Klidně přijedu ale k vám, tak to nechám na tobě, ju?
No a u nás s baráčkem je to na
, pořád jsme nezačali stavět, protože zasraný ČEZ nám stále nepřipojil elektřinu,už to měli mít dávno hotové ,ale něco podělali,nejde nás napojit tam,kam původně mysleli, hovada…takže musí udělat jiný plán, kam to píchnout, no a mají na to ROK!!!!! - který jim vyprší ted v prosinci…, prostě ale oni spěchat nebudou, že…
A my bez elekt.začít stavět nemůžeme, že ![]()
Fakt na budku a to je teprve začátek…
Tak kočičky já zase mizím, ale zase se objevím ![]()
jo a jinak jsme už konečně na spaní bez plen i v noci ![]()
Ahojky,jsem ráda že poradna už zase jede,ale nějak jí nevěřím,tady mi to přijde spolehlivější.Jen co začla běžet,zahlcuje se opět nesmyslnejma věcma,podle mě to admini nemají moc pod kontrolou,nevím to je můj názor. ![]()
Za co jsem ale ráda že si zpětně přečtu jak jsem prožívala těhotenství s Ondráškem,pak porod a věci kolem,to je super. ![]()
jj funguje už jsem na ni byla asi minulý týde ,ale taky jen pro zajímavost jaké bylo těhu.
Jinak jsem chtěla napsat kdo by chtěl přijet k nám na Moravu, tak je vítán asi příští týden srazík u mě ?? dorazíte někdo????? ![]()
pondělí nebo úterý by bylo ideální nebo prostě se domluvíme jak budete moct.
Ahojky holky
Verunko za Matýska a za sebe..děkujeme za pozvání,ale je to opravdu z ruky,většinou se snažím žádný srazík nevynechat a ráda bych tě viděla s bříškem,ale tohle by bylo asi i pro Matýska moc dlouhý,takže omluva
.
K poradně,tak se teda musíme nějak dohodnout abychom nechodila každá jinam…tak kdepak chcete zůstat?Mě osobně je to jedno.
Dneska kontrola na kožním,atopický je potvrzený-ručička se o hodně zlepšila,ale rozlezlo se to jinde
,takže promazávat zkoušet co mu bude vyhovovat a co ne.Musím nás objednat na alergologii,že to bude asi s něčím souviset a chtěla mu dát něco na to svědění,aby si to nerozdrbával,ale vzhledem ke křečím se bojí,že prý je tam nějaká učinná látka která by je mohla vyvolat(něco jako při očkování,tam je taky nějaké riziko),tak to musím probrat s dětským co on na to.Byla bych ráda,kdyby něco mohl,že by mu to ulevilo,ale zase ne za cenu,že by to mohlo vyvolat křeče
![]()
Když jsme jeli z kožního stavovali jsme se u kamarádky a ta měla pro Matýska ještě tašku dárečků k narozeninám,které mu nestihla dát,tak měl kluk radost a hned se nevděčník dožadoval ještě dortíku,když slyšel že to má k narozeninám
![]()
Ahojky,
zrovna jsem psala na poradnu psala tam Andrýsek ta se ani na e mimino nestihla zaregistrovat a bude to třeba ucelit a chodit na jedno místo nebo v tom pak budu mít guláš pokud budu chodit tam i tu mě osobně je to jedno.
Blani tak to je blbé že je to atopák ale co se dá dělat snad přijdete brzy na to co Matýskovi neškodí s tím já moc zkušeností nemám tak držím palečky asi to bude běh na dlouhou trať.
Veru sraz by byl super zase se vidět tak snad se někdo přidá a nějak se domluvíme jen vědět kdy abych si zajistila auto u manži.Sice vlakem by to k Vám asi taky šlo ale to auto mi přijde lepší prostě vlaky moc nemusím a stejně by si nás musela svést no uvidím.Jinak vlakem k Vám do Zábřehu asi takže od nás stejné časy jak do Pardubic.
Mě osobně je taky jedno kam budeme chodit vyhovuje mi i to emimino.
Peti třeba by Vám avazoval na vlak autobus a zpátky bych Vás odvezla na Vlak ,ale jak chceš třeba, kdyby jsi jela autem tak by se k tobě z Olomouce přidala Silva s Nelinkou
No hlavně se musíme domluvit kde budem chodit.
Uru já zkusím kouknout na ty vlaky a pokud by se ke mě přidala Silva s Nelinkou tak bych tím autem jela určitě jen jestli Silva na srazík pojede záleží jak ji je.
Ahoj holky, já jsem pro emimino, u poradny to nebylo poprvé, kdy nefungovala..jestli si dobře pamatuju…
Uru, také děkuji za pozvání, ale také nejspíš nedorazíme, je to pro nás daleko..
Blani, atopák mně mrzí..je to boj..snad na něj nějak vyzrajete..
Holky pomoc !! mrně už mi nechce chrápat po o, tak jednou spí a 3× nee..už se s tím teda tak nějak smiřuju, že přijdu o hodinku a půl siesty..
Dneska tam ležel a za chvíli slyším v chůvičce vrtačku (dětskou) o které jsem věděla, že je ve skříni..on si pro ni došel..pak vylejzal s tím, že mně jde pohladit, nebo mi dát pusinku, hajzlík jeden, ví jak na mně ![]()
A už pendluji mezi emiminem a poradnou ale asi bych řekla že by jsme se měli vrátit a pokud nebude fungovat tak využijem emimino tak to navrhla Lucik na poradně nevím jestli to bude psát i tady a taky tady nejsme všichni no nevím je to na nás všech kde budeme chodit ale sledovat dvě místa a psát na oboje asi nedám a ve finále se rozdělíme jak nám to už kdysi hrozilo.
Věruš,tak u nás už se taky stane že malý nejde spát ale zatím tedy spíše chodí než nechodí minulý týden jsme to měli jeden den nespal a dva jo a zase jedn nespal a dva jo a dnes spí a včera nespal zase když nespí přes poledne tak večer je půl osmé a už spí a když spí tak jde do pelechu v osm a ještě několikrát vyjde tak usne něco kolem deváté.ale taky o ten odpočinek ještě nechci přijít.
Šrečku, no právě, to moje mrně, když přes den nechrápe, tak to na něm není vůbec večer poznat, žádná únava..že byl šel spát dřív to taky nee..no aspoň sedím u PC, jako teď a vysvětlím mu, že maminka pracuje a protože on nespinká, musí si hrát sám…no ale stejně mně moc nenechá ![]()
Tak to je potom blbé když ani večer není unavený když nespí přes poledne ale moc se s tím udělat nedá je to prostě na dítěti každé je holt jiné.Niki už v této době tak dva měsíce nespala vůbec a taky o moc dříve v noci nechodila spát měla dost elánu i bez spánku.Dany je večer hotový ale zase nesmí překročit ten správný čas pak už je to na nic a musí se s ním lehnout.
Ahoj holky,tak já budu klidně nakukovat na obě poradny,tak jen pište.
Ohledně spaní,tak Nelinka naštěstí neprotestuje,právě že mě sama tahá do postele,protože za dopoledne bývá většinou brzo unavená a večer to samé.
Ze srazíku jsem byla nadšená a moc jsem se těšila,že vás uvidím,sice manža nadšený nebyl,ale Nelinka nám onemocněla,takže bohužel nemůžeme přijet–má angínu-naše první.
Tak si to užijte a hlavně foťte!
Ahojky,Silvi tak to je škoda že má Nelinka angínu snad bude brzy ok a srazík zatím ještě nemá nějaké přesné datum tak možná než bude budete ok.Mě by sice asi osobně vyhovoval příští týden krom čtvrtka to máme plavčo,protože ten další týden už začnou i odpolední kroužky na plno a to by jsme museli vynechat no ještě nevím jak to přesně Daneček bude mít ale chtěla bych Vás vidět co nejvíce kdoví kdy se pak uvidíme ono když už budeme pracovat tak to tak jednoduché nebude se sejít.
Silvi zítra budeme asi kousek od Vás jedeme s manžou a dětmi do Kozlovic mají tam zase akci z práce hrají tam fotbal a budeme tam mít i atrakce pro děti tak si to užijí snad nám bude počasí přát.
Uru a na srazík k Vám bych přijela autem ono je to pohodlnější já z toho vlaku jsem nervózní a autem to je víc jak půl cesty po dálnici škoda že Silva nepojede nejela bych celou cestu sama a kdoví jestli by se přidala.
Tak zatím papa.
Jé Petruš Kozlovice znám,je to tam moc pěkný,teda bylo před povodněma,teď nevím jak to chudáci zvládli opravit. Škoda,že je ta Neli nemocná,mohli jsme dojet mrknout.
A já myslela,že ten srazík je příští týden,tak nevím jak jsem to vydedukovala.Ale čím později,tím pro mě hůř,abych tam někde neporodila po cestě.
Tak si to užijte má být krásný víkend!