Březňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
5.8.10 10:20

Verčo, děkuji za krásnou zprávičku. A pozdravuj miminko. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.8.10 10:59

Veru taky děkuji za zprávičku :-)
Jak píšeš že by si tu výhru přála spíš mě,to je krásný,děkuji :lol: ,no nevím jestli zrovna oni to potřebují,co se týče finanční stránky tak asi ano,co se týče té lidské stránky tak spíš ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.8.10 12:32

Ahojky,

psala jsem zprávu a smazala se mi, no byla stejně nijak veselá. Takže znova…

Veru prosím taky o soukromou zprávičku :wink:

JInak Vás holky pravidelně čtu, ale není nálada psát, tak se nezlobte že nereaguju :( Nějak mě štve, že mám tyhle prázniny tak neuvěřitelně na h… Místo, abych si je užívala, tak se užírám :roll: :roll: Mám všeho pokrk. Někdy si říkám proč zrovna já? Kdyby se to tak dalo všechno smazat a bylo to jako dřív. Ale to už bohužel nepůjde.

No to jsem tomu teda dala, ale bohužel ode mě nic pozitivního asi neuvidíte :-?

Těším se na srazík u Raduš, tak snad Vás některé uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.8.10 14:10

Mončo,
náš Adámek - to bylo ze začátku peklo, přes den chrupkal akorát v kočáře, tak jsem drandila po Žižkově jak ďábel, večer usínal po 2-hodinovém, našem společném brečení, kolem 22.00-23.00, pak se budil cca po 2,5 - 3 hodinách a od 5 už nechrápal..no a pak později to bylo po těch 3 hodinách..no a čím byl větší, tím se víc budil, až to vyvrcholilo před jeho 2.rokem, to bylo i 10 za noc, na dudlík, pláč, čaj…dodnes to nechápu, protože je to šťastné, spokojené dítě…no a od těch 2 let spí vcelku celou noc, až na vyjímky, takže se toho nemůžu nabažit :-D
Ale musím říct, že na mně to nevyspání mělo fakt negativní vliv, za celou dobu jsem nebyla tak v pohodě jako teď..

tak a jdu číst další přípěvky, musím postupně, jinak si nic nepamatuju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.8.10 14:13

Nipo, já bych asi nestavěla, ale spíš něco koupila a nějak to dodělala po svém…na stavbu bych neměla nervy..ale pro mně je ideální představa byt v Praze a chata do 60 km..tak byt by byl, i když to taky není moc, ale na chatu nejsou peníze…

Jo a co se týče miminka, tak s tím trošku bojuju, druhé jsme plánovali na podzim, ale těď se mi do toho nějak nechce..ale pak když nějaké „čerstvé“ vidím v kočárku, tak jsem vyřízená :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.8.10 14:25

Tak už jsem dočetla,
Uru, také děkuji za zprávičku, super :potlesk: :potlesk: :potlesk: Jak už jsem psala, n¨ám naše dítě také převážně řvalo, když v noci usnul, nikdy jsem neměla jistotu, že je to aspoň na ty 3 hodiny..no také se uklidňuju tím, že druhé takové přece nemůžeme mít :lol: :lol: :lol:

Jinak pozor, velká věc, už asi 3 dny jsme bez plíny, furt jsem to odkládala, někma jezdila, až jsem - dle vašich rad - plínu prostě sebrala a už nedala..a super, normálně si říká na malou i velkou, prostě zlatíčko..když už si přicmrndne do trenek, tak to hned zastaví a letí na zéchod..chodí teda střídavě na záchod - čůrání, nebo nočník - oboje. Tak a teď mi prosím poraďte, potřebuju prkýnko na záchod, ale aby tam pasovalo a nekvrdlalo se, už jsem koupila 2 a obě na prd. A také prosím o technickou radu, fakt to nevím - utíráte zadek toaleťákem, nebo vlhkýma ubrouskama ? a nočník po velké, umyjete mýdlem, nebo nějakou desinfekcí ? možná jsem někoho pobavila :lol: ale zajímá mně, jak to kdo děláte, takže děkuji za všechny užitečné rady.. jo a ještě mně napadlo, když jste někde třeba v nákupním centru a dítě chce na záchod, to ho posadíte na ten veřejný ?? 8-o tam si nesedám ani já..

No tak dost k záchodovému tématu…jsme pořá u našich, ještě příští týden, pak se přesouváme…až teď s dítětem vidím, jak je to super mít barák a zahradu, Adámek je tady pořá venku, to jsem zvědavá, co v Praze budeme dělat…
No a taky jsem trošku v depresi z toiho počasí, co to jako je ? no léto rozhodně ne, já chci teplotu tak 28-30, dneska ráno tady 15 8-o 8-o a nechci sýčkovat, ale za chvíli je tady září a pak hned zima a sníh, blééééé :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.8.10 14:27

Luci, uvidíš že bude zase líp, příští léto už určitě…jsou prostě věci, se kterýma nic neuděláš..určitě jednou potkáš prima chlapa a budeš ráda, že to takhle dopadlo… a jsi u rodičů, nebo v baráčku ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.8.10 18:13

K záchodovému tématu :lol: :lol: ,tak prvně gratulace Adámkovi,jak to hezky zvládl :srdce: .
Já teda prdku utírám vlhčenýma ubrouskama,záchodové prkýnko mám úplně to obyčejné,protože jiné mi nepasovalo,když jsme v nákupním centru,tak letíme ven na veřejný určitě néé a nočník podle potřeby vypláchnu vařící vodou a jednou za čas ho vymeju třeba domestosem…ještě něco Zovi :think: :lol: :lol: .

Jinak my měli s tím kaděním velké problémy a konečně je to v pohodě ze dne na den se to zlomilo a začal prostě kadit bez problému :potlesk: :potlesk: .Já jsem řešila tu cestu do toho Madarska a mile mě překvapil jel bez pleny a neměli jsme ani jedinou příhodu,když jsme byli na dálnici,tak jsem mu řekla že musí chvilinku vydržet,že zastavíme a vydržel.

Dneska jsem mu dala na matraci takový potah a budeme první noc bez pleny,protože už mi došly a další kupovat nebudu.Mám z toho,ale trochu strach…sice jsme měli období,kdy měl ránu plínu suchou i tři týdny v kuse,ale ted jak víc pije,tak je ráno načůranej.Zkusím ho až půjdu spát vzbudit,dát vyčůrat a uvidíme :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.8.10 19:48

Ahojda…

Takže záchod-u nás-u všech třech…v nákupku nikam neběháme,vezmu toaleťák o obmotám celé prkýnko…Ale málo kdy-když vylezem z auta,dám vyčůrat a proto,že celkově málo pije,se mi málo kdy stane,že při nákupu potřebuje čůrat…Ale když,jak jsem psala,omotám prkénko toaletním papírem-i tady u nás v hospě,když potřebuje kakat.....
Nočník???Ten umývám po každém čůrání obyč horkou vodou a houbičkou-nikdy jsem nepoužila žádný přípravek-jo když jsme byli nemocní,tak savem,pokaždý-ale jinak ne!A když se v noci vyčůral,nechala jsem to stát u postele,a třeba pak potřeboval znova,tak jsem vzala to vyčůraný a do toho čůral zase.....ráno jsem to umyla,vymyla…Nic extra…Klasika,toaleta…No a prkýnko-my máme obyč z Baumaxu za 69,– a pasuje-jo posune se dopředu,jak malej sedne,ale nevadí mu to…Asi uplně na míru se nesežene…Leda vzít rozměry hajzlu a poměřit-ale přijde mi to jako velká kravina.........

No a dále dámy!!!!!

My máme dovolenku s manžou…Ha ha ,sice jde zítra do rachoty,ale mamka si vzala všechny tři a ještě segry Štěpánku do neděle na chatu!!!!!No my snad vytvoříme čtvrté miminko??????:-))))

Tak tvořit budeme-samozřejmě,ale ne miminko,ale dobré pocity!!!Už se těším!!!!!A zítra jedu s manžou do práce,asi se stavíme u Silvy-se jede Olomouc.........tak od koho mám pozdravit????????

Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.8.10 19:54

A ještě,Blani k té noci…Já jsem vstávala asi třikrát za noc-dala na nočník a pokaždé tam něco bylo,prostě se vyčůral-ne hned.-bylo přemlouvání,čůrej,udělej čur čur…až pak po měsíci začal hodně plakat,že nechtěl na nočník ani sednout,tak jsem ho jednu noc nechala -a nic!!!!!Nepočůral se,a to do dneška -a kdyžř potřebuje-vzbudí se!!!Takže bych asi hodila-pokud jde spát v devět???tak 11tou,pak třetí a pak bych ho nechala do rána…Uvidíš,jak se bude tvářit na buzení,co udělá do nočníku,ale budila bych -na začátek jo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.8.10 21:24

Tak Heduš od nás určo pozdravuj :mavam: :mavam: :mavam:

Ty jo všechny děti u mamky…závidím,užívejte si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.8.10 22:02

Heli určitě od nás pozdravuj Silvinku:-)

Blani s tím nočním čůráním máme stejný problém s tím rozdílem,že Ondra neměl suchou plínku ráno nikdy,počůrá se mi i po obědovým spaním,už jsem z toho docela nešťastná.Na nočník přes den se to naučil hrozně brzy a bez problémů,to už chodí hooodně dlouho,ale ta noc je tabu :-(

Luci nevím jak tě podpořit :-( Napadlo mě že bych si udělala někdy výlet s Ondráškem do Prahy vlakem,jezdí k vám nějaká městská doprava?Udělali bysme vám přepadovku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.8.10 22:02

Ahoj kočky,
tak moc děkuju za info,
děkuju za gratuluce, ale ono moc není k čemu, když už nám je víc jak 2 a čtvrt roku, no dítě za to nemůže, nechtělo se do toho mamince, že..ale je to super, samozřejmě jak je větší, tak to šlo super, Blani, pamatuju si Matýska a kakání, tak jsem byla přesvědčená, že to ten můj bambula bude 3 dny držet a on hned druhý den že chce kakat a mega hromada byla v nočníku, no čuměla jsem jak blázen…

Blani, info bylo super, ale ještě mám podotázku, vlhčené ubrousky odhazuješ do wc nebo odpadků ?? 8-o :lol:

Heduš, no my právě máme ty prkýnka kvrdlací a to je takový blbý, když to dítě nemá stabilitu a hejbe se to s ním…rozměry záchody už jsem změřila, tak zkusím podle toho něco koupit..
No a „dovča“ samozřejmě super, nepochybuju, že si to užijete se vším všudy :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
6.8.10 09:23

Zovi,my teda do záchodu ne,utírám ho klasicky toaleťákem,jen když má hodně špinavo uprdku,vezmu vlhčenej,ale házím ho do koše,protože nám by to nebral septik,myslímže by se tam ani házet neměly-nějak to ucpává čerpadla v čističkách-či co.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
6.8.10 09:25

Do práce jsem nakonec nejela-manža říkal,že bychom to k Silvě nestihli,tak jsem zůstala doma-vytírám-nahoře už třikrát-nemáte někdo tip,aby nebyla ta plovoučka flekatá???po vymalování vím,že se dává ocet,ale nevím,jestli ho můžu i na tu plovoučku :roll: :roll: ..Zítra budem malovat dole-už se moc těším na barvičky!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí