Březňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
3.8.10 14:47

Ahojky zdravím všechny,
nějak se to tu hejblo já se tu dívala každý den ale nic a včera jsem tu asi nebyla a ejhle i jste tu něco napsaly.
Všem co byli na dovolené je fajn že se vydařila a těm co ji letos nemají to budou mít doma aspoň krásné.
ještě jedeme teď ve čtvrtek na takovou kratší dovolenou za známýma jsou v Chrastavé kousek od Liberce tak nás čeká zase nějaký kus cesty ale aspoń zajdem do Babylonu a vyřádíme se ve vodě a navštívíme Libereckou ZOO.
Blani a jakto že příště jen letecky já usoudila že kolem těch 15-ti hodin to jde více bych asi už nejela to bude letecky známi co s námi byli se chystají autem příští rok do Řecka a to se mi zdá už moc.
Tak zatím se mějte u nás zatím neprší ale asi to přijde už se zatáhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.8.10 15:27

Šrečku zřekmně máš spořádanější dětičky,nebo lepší nervy než já.Mě teda ta cesta ničila…A letadlo sedneš a za dvě tři hodky seš na místě,vloni jsem se namlsala a fakt se těším zas na leteckou i když ty nervy v letadle taky nic moc,ale určitě pohodlnější :wink: .

Mě už začíná být toho mojeho chlapa líto,zase mu prší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.8.10 17:45

Tak mám chvíli klid,přítel si Ondru vzal ven,jen doufám že nezačne slejvák.
Představte si jaký štěstí má můj bratránek s přítelkyní,vyhráli soutěž v Bille poukaz na bydlení v hodnotě dvou milionů korun 8-o Koukala jsem jako puk,jo jo to se někdo má.
Tak já jdu užívat klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.8.10 18:28

ty brdo Jupí,tak tomu říkám štěstí :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
3.8.10 22:09

Krásný večer dámy,
tak píšu podruhé, páč poprvé mi to nějak zmizelo..

Jupi, Heduš, fakt jsem se zasmála..u nás zatím docela v pohodě, až si občas říkám, že mám staršně hodný dítě, se kterým se na všem domluvím…ale to se může zítra klidně změnit, že 8-o :-)

Mončo, ty brďo po 4 hodinách vstávat, na to zatím nějak nejsem připravená…chtěla jsem těhotnět na podzim, ale teď nevím nevím, jestli to ještě neodložím :-)

My na dovolenou už letos taky asi nepojedeme, ale my už jsme tak nějak byli, tak máme vybráno..ale mně to nevadí, já jsem v Čechách ráda a jak už jsem psala, jsem u našich, jak v hotelu, mamča se stará o Adámka, tak mám volna jak už dlouho ne, takže můžu dělat věci, na které normálně nemám čas, takže super..

Jupi, tak to je super, ta výhra, aspoň vím, že to opravdu někdo vyhrál, já taky soutěžila a doufala, ale nevyšlo to… Jo jinak, holinky jsem neužila, bylo hezky, ale to neva, určitě se budou hodit třeba do lesa :-)

tak, už nevím co jste psaly, ha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
4.8.10 10:12

Tý jo,Jupi.No to je nářez!!!Super,že móóóc závidím!!!!:-)

No jinak Zovi,je fajn ,že jste si to užili…

No s tou jejich řečí-my zase máme pizzu piču…sranda,když dostali kluci výzo,tak jsem jim ji objednala domů-fakt přijela ženská a Šíma za plotem-JUPÍ PIČA JE TADY..... no paní koukala-ale jako v pohodě:-)-snad to pochopila-nebo třeba ani nevnímala…:-))Kluci se tlemili jak magoři-já už tolik ne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
4.8.10 14:25

Zovi, ty jo, to je náááhodou paráda - po 4 hodinách :dance: Vždyť je to novorozenec, co bys chtěla ( tak já bych třeba chtěla, aby spal celou noc :mrgreen: )? Myslím, že je to normální, jak ti spinkal Adámek, když jste přišli z porodnice???
Si to už zapomněla, že jo, si teď vychrupkuješ 10 hodin v kuse a myslíš si, že jsi nikdy po 2-3-4 hodinách nevstávala, že jo? :pankac:
A zvykneš si krásně, to se vůbec neboj, jak říkám, po 4 hodinách a jsem vyspinkaná dorůžova :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
4.8.10 14:26

Ty jo Jupí, to je bomba!!! Jsem ráda, že to někdo vyhrál a je vidět, že to není vždycky jen podvod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
4.8.10 14:28

…jestli teda nemá bratránek v Bille někoho známýho nebo příbuzného :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
4.8.10 21:04

Holky, dokážete si představit, kdybyste vyhráli ty dva melouny vy, co byste s nimi udělali? Hm, to by se stavělo. 8-)

A ohledně toho vstávání k mimčům - už jsem si taky odvykla. Asi 3 dny zpátky měla naše malá nějakou divokou noc, nespala cca 2 hoďky a já pochopitelně s ní. Ráno jsme obě vypadaly jako živé mrtvolky. Jenže zas držet v náručí to voňavoučké miminko :andel: .
Máme teď zrovna období odkládání plen, už jí to docela jde, i když s příchodem chladnějšího počasí a tepláků si myslí, že má plenu, a koná potřebu, kde to na ní přijde. Na druhou stranu jsem to trochu obrečela, že už není malá holčička s plínama.

S tou dovolenou jste mě taky namlsaly. Jenže i kdyby byly prašulky a čas, tak ještě musím překonat své obavy z adaptace mláděte v cizím prostředí. A asi vyměnit manžela - nervák první kategorie a já mu 100% sekunduji. Takže obdivuju vás všechny, které jedete do kempu, letíte do ciziny atd. :palec: My se stále vymlouváme, že je Nikča ještě moc malá a že až příští rok.

V TV skončil jakýsi dokument a manža se dožaduje plnění manželských povinností, takže se loučím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.8.10 23:26

Ahojky tak se jdu rozloučit přihlásím se asi v pondělí možná v neděli večer.
Blani ono ta cesta taky nebyla úplně s medem to určitě ne ale až sama jsem koukala že se to zvládlo sem tam to bylo okřiknutí protože když byl v klidu jeden tak ten druhý ho pokoušel a opačně nejlepší bylo když spali nebo aspoň jeden z nich a to moc nebylo ale zvládlo se to.My někdy máme problém ujet v klidu tady pár kilometrů od tchýně a to je cca 5km tak jsem se toho dost bála.
Tak papa a užijte si víkend snad plný sluníčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uru
802
5.8.10 07:23

Ahojky ještě ,že tak moc nepíšete aspoň stíhám dočítat. Včera jsem byla na kontrole mimi je v pořádku roste jak má už máme 15cm za to maminka nejmíň 50.. ,ale nevadí pak to zase shodím. Už mám nahoře pět kilo ,tak snad se to trochu zbrzdí a nebudu mít 22 jak u Tobíska.

Peti,tak to je super ,že to vyhráli a jsou to zrvna takový co to potřebujou ?? Takovým to přeji dvojnásob., ale je super, že je fakt vidět někdo známej kdo to vyhraje, takže gratuluji .,ale samozřejmě bych to víc přála tobě.

Zovi já si myslím ,že po čtyřech hodinkách vstávat musí být luxus , když si vzpomenu na Tobíska ze začátku tak nám řval celé tři měsíce i v noci děs běs, takže Petě závidím hodné a pohodové miminko.

Šrečku ,tak to jedete zase celkem pěkný kus cesty ,ale v Babylonu je pěkně a děti si to určitě užijí, tak krásnou pohodovou cestu přeji.

Já už začínám balit dnes teda ještě jedu za chvíli ke kámošce má tři týdny starého chlapečka tak se moc těším jak si poňuchám mimišenko.

Tak zatím pa a mějte se moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uru
802
5.8.10 07:32

:think: Holky rozeslala jsem Vám soukromou zprávičku, tak kukněte a prosím veřejně nic nepsat je to naše tajmeství..... :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.8.10 08:22

Verunko děkuji a každopádně strašně moc gratuluji KE ZDRAVÉMU MIMINKU!!!!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.8.10 08:33

A taky budeš mít spavé miminko, neboj, často to bývá opak toho prvního, takže jestli Tobísek nespinkal moc dobře, tak tenhle mimísek bude :andel:
I když já bych si po 6ti nedělí představovala třeba spánek 5-6 hodin v kuse, to by byl luxus…

Myslím, že nepřibereš tolik co u Tobíka, já taky místo 22-23kilo přibrala „jen“ 17, jenže dolů to jde mnohem hůř, než u prvního. Takže sice jsem měla o 6 kilo méně, ale v porodce jsem nechala jen 8 kilo ( u Honzíka 12kilo) a teď se to od porodky hnulo jen o 2 kilo, což mi přijde hodně málo, na to že kojím :pocitac:
I postava už není, to co to bývalo, po Honzíkovi to ještě jakš takš šlo, ale teď už je to druhé dítko znát…
Ale jako co, nestěžuji si, mám 2 zdravé krásné děti, trošku začnu cvičit a něco ještě dolů dám, ale už to nebude nikdy ono :nevim:

Ty jsi štíhlounká a zase určitě budeš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital