Poradna duly
Jana Čurdová
Lumat,tak jsem ráda že jsem asi tedy nic špatného nenapsala já si to i pak ještě četla a nepřišlo mi to tak zlé ale asi to Lucik vnímá jinak a dá se to pochopit.
Asi je pravda kdo to neprožil asi úplně nepochopí ale lidí kolem mě to postihlo dost a já jsem věčný pesimista a čekám kdy mě to taky potká zatím klepu ale člověk neví co ho čeká já říkám vše je psané v knize osudu a co se má stát se stane ikdyž je to někdy kruté.
Tak to Vás matýsek moc nepotěšil když dudlíky našel a tak někdy bez něj bude.
My teď čekáme jak dopadne můj taťka začal mít zdravotní problémy a to co mu prozatím našli moc pozitivní není tak mi z toho není taky moc dobře ono nemoc je prostě na nic tak uvidíme jak to dopadne a jak to půjde dále.
Ahoj NiPa4:lol:
Ten svět je ale malý
Kdybychom to nestihly vše probrat doma, můžeme se potkat tady, ale jak vidím, o ničem novém si nepokecáme ![]()
Ahojky,
Péto to mě mrzí, že je tatínek nemocný, doufám, že to nebude nic vážného a držím palce, at je brzo zase v pořádku. Když stůně blízký člověk…to je vždycky smutné a člověk pak hned přehodnotí životní priority… Tak přeji pevné zdraví taťkovi!!!
Raduš no konečně se tady objevíš, já myslela, že to všechny víte, že si tu píšeme, už nevím kdo, ale někdo rozesílal info.
Co Lucique - naše těhulka, ta se jako na nás nepřijde podívat???!!!
Lucíku - myslím, že to Péťa - Šreček určitě nemyslela zle, to co ti napsala, to se prostě v životě děje…ale chápu, že to vnímáš mnohem citlivěji, než kdokoli jiný.
Je mi to líto, všechno to, co se ti teď děje. A nemůžu ti pomoci, to nemůže bohužel nikdo.
Myslím na tebe a držím palce, at se moc dlouho netrápíš. Vím že to bolí ![]()
U nás pohoda, ještě mě do blázince neodvezli, zatím je klídek, mládě už si dává v noci i 6 hodin v kuse, snad mu to vydrží. Jinak nic, roste jak z vody, Honzík je malý puberťák, občas něco zkusí, ale u mě nepochodí panáček, takže nějaké období vzdoru ať na mě nezkouší ![]()
Jinak s plínkama na spaní ..... jsem ostuda a lemra líná, Honzík plínku pořád má, i když už tak z 80% suchou- hlavně přes polední spaní. Takže na poledne už mu jí vezmu, to myslím bude v pohodě, ale v noci ji často počůrá, nechce se mi ho budit, chci aby se to naučil vydržet až do rána…jen nevím jak na to ![]()
Tak jsem Ondikovi vzala plínu přes poledne a dobrý,ale na noc to nehrozí,i přesto ho kolem jedenácté budím a dávám na nočník,pak mu dám plínu zpátky.
Holky pamatujete si jak dlouho se čeká v čekárně po tom testu na cukr?Taťka se na to chystá,vypadá to že má cukrovku
,tak ho jen chci připravit na to jak dlouho tam bude po vypití toho čaje sedět.
Ahojky Jupi ono to půjde určitě i na tu noc za chvíli jen si to bude muset i Ondrášek uvědomit že nemá plenu.A mě se zdá že se tam čekalo kolem hodiny ale už si to moc nepamatuji je to už doba co jsem na tom byla.
Ahojky, kocky,
hlasim se vam coby chodici mrtvola, uz dve noci po sobe jsem se temer vubec nevyspala. Napred jsem nespala buhviproc, takze jsem se vcera ladovala kavou a kolou kudy jsem chodila, abych nejak prezila (navic jsme meli navstevu), nasledkem cehoz dneska v noci nespala ani Ninecka, takze jsme strasily dve. Dnes jsem kofein omezila, tak drzte palce ![]()
K plinkam - my jsme taky s plinama skoncovali teprve celkem nedavno, sotva pred dvema mesici, plinky na denni spani jsme zlikvidovali dost brzy pote, ale na noc to bude jeste beh na dlouhou trat, myslim. Uz mela jednou skoro tyden v kuse nocni pliny suche, ale pak zase ne a ted ma tak ruzne, takze nechvatame, dame ji cas.
Petronco, ani jsem ti na FB nenapsala, ze je Adamek moc krasny. A fakt je, pak se musime konecne domluvit na nejake cumende, chci ho videt nazivo.
Jupi, tehule maji ten cukr.test trochu odlisny (a navic kazda jiny), ale myslim ze v normalni (netehotne
) populaci to probiha behem dvou hodin. Rano se prijde na lacno s prvni ranni moci, vezmou ti krev, daji vypit tu glukozu a pak za hodku zase krev a moc a pak za dalsi hodku znovu. Aspon tak to bylo pred cca 15 lety, kdyz jsem na nem byla ja.
Jezis, mela jsem toho na srdci jeste spoustu, ale je fura hodin a ja musim dneska zkusit dospat dve temer probdele noci, takze papa a dobrou (u nas dnes 100% bez kobry). ![]()
Tak ja pitoma jeste nespim, rekla jsem si, ze se kouknu, co jste tady psaly od zacatku a ted musim par slov pripsat.
Tak zaprve vitam u nas take nove tvare, jen houst, holky, je to super, jak pribyvame ![]()
Pak: Uruuuuu, ja chci taky soukr. zpravicku, nevis, ze jsem zvedavka ![]()
A pak jsem zapomnela napsat dnesni dve ‚chytrosti‘ Emilky: Prisla s prstickama u sebe, ze ma penizky (nejake imaginarni) a na otazku, co si za ne koupi, mi rekla ‚50%‘ (slovy ‚padesat procent‘). Jako kde to sebrala nevim, ale bylo to roztomile.
A pak. chtela Ninecce narvat ponozky, v cemz jsem ji branila s oduvodnenim, ze je horko. Ona ‚neni horko‘ a ja ji na to vzdycky rekla ‚ty potvorko‘. Strasne se tomu smala a opakovaly jsme to asi desetkrat po sobe ‚neni horko‘ ‚ty potvorko‘… Pojedenacte (asi tak) se Emik zamyslela a pravila vitezoslavne ‚neni teplo‘. No neni to beruska chytra?
No ale tresne zere i s peckama… ![]()
Dobrou ![]()
Hezké ráno,
zdravím Permu, zbytek si řekneme u babči.
Tak jsem tento víkend strávila na stavbě. Jen já, izolace a 25 stupňů. Úplné potní lázně. Ale zas je kus práce uděláno a maminka si odpočinula od upírka. Což se nedá říci o tatínkovi, který hlídal - ovšem v sobotu u babičky a v neděli s dědou. Proč já to taky tak nedělám? Vždy když jsem celá upocená a s obličejem plným štípavé vaty slezla dolů, tak ke mně malá běžela a hned:„Maminko moje“. ![]()
Jedna příhoda z hlídání tatínka. Ženský ráno už pochopitelně vyčuraný, napapaný a taťka teprv vstává. Jde do koupleny a Nikča za ním, že jde taky čůrat. Tak se tatínek v rámci projektu odstranění plen obětoval, posadil se na záchod jako holčička, Nikču posadil na nočník a čůrali spolu. Protože pískle už bylo po čůrání, tak téměř hned vstalo, postavilo se před něj a povídá mu: „Máš prcinu?“ (Protože už objevila, co má mezi nohama, tak to slovo od nás zná - „Nešahej si na prcinu!!!!“). Tatínek zalapal po dechu a povídá: „Nemam.“ Malá si ho změřila pohrdavým pohledem typu Ty méněcenný a se staženýma teplákama odešla do kuchyně za maminkou. ![]()
Myslím, že už s tatínkem čůrat nepůjde.
Ahoj holky
Nipa
![]()
Jupí já na testu byla taky mimo těhotenství a nepamatuju si to přesně,ale vím že to byl opruz že mě to už hrozně nebavilo,takže se taky přikláním k těm dvěma hodinám
.
Nám ted bohužel zjistili taky cukrovku v rodině,ale u jedenáctileté holčiny
je to hrůza…
Včera jsme byli na houbách i s Matýskem,tak šel statečně,dokonce i houbičky našel sice nám je nosil zásadně bez nožiček,ale měl radost.
Odpo mi má přijéct opravář na pračku,máme jí pět let,furt jsem měla pocit jakože je nová,ale už asi moc néé.Jsem zvědavá co s ní bude,když ždímá tak šíleně mlátí,tak ještě rychle něco peru,protože počítám,že jí odveze.
Včera u nás byla pěkná buřina,tak jsme seděli na terase a čučeli na blesky,ale pak už jsem se začala bát tak jsem zdrhla
.
Lucinka jela na prázdniny k mojí kamarádce,tak si užívá.
Ahojky
hlásíme se s Tobískem z dovolené.. Bylo krásně moc jsme si to užili jen to strašně rychle uteklo. Zítra jdu na kontrolu jestli to i miminko zvládlo dobře a pokud ano tak můžu říct ,že dovolená byla opravdu vydařená.
Jak budu mít víc času tak dočtu co jste napsali.
Abych nezapoměla všem Petruškám k zítřejšímu svátečku přejeme vše nejlepší hlavně zdraví a štěstí. Tobísek posílá pusinky.
![]()
Ahojky
Uru vítáme tě zpět z dovolené je fajn že jste si to užili a vždy to rychle uteče ale vzpomínky zůstanou už se těším na fotečky určitě jich máte spoustu.Myslela jsem na Vás jak se vám tam vede a co cesta jak jste ji zvládli.
Děkuji za přání a taky se přidávám k přání k svátku vše nejlepší.
Já také děkuji za přáníčko a přeji svým spolujmenovkyním k svátku vše nejlepší:lol: ![]()