Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojík. ![]()
Zakládám komůrku pro těhulinky,
co mají termínek v Březnu 2011.
Jsem ze snažilek a už tam máme dvě těhulinky
tak jim touhle cestou přeju pohodové těhulkování, a zdravoučké uzlíčky v náručí
![]()
Snad se vás tu sejde co nejvíc, hodně štěstíčka!!
![]()
Příspěvek upraven 08.07.10 v 10:09
Holky všem přeju krásné těhotenství pohodový porod a nádherné miminka.Sama jsem rodila v březnu 2010 ![]()
Ahoj, přeji všem maminkám pohodové těhotenství a rychlý, bezproblémový porod. Měla jsem rodit v březnu 2010, ale nakonec si malá dávala na čas a narodila se v dubnu
Akorát jsem napsala březnátka místo březňátka a nevim jak to mám opravit
![]()
Děkuji za založení diskuse, sama ji netrpělivě vyhlížím, ale nějak nebyla odvaha ji založit
Já bych měla být podle ms 5+0, // jsem našla 2.7. Tak se budu těšit, jak se nám to tady rozroste ![]()
No já teďka mizím a kouknu zase večer. Já stejnak na tu diskusi asi moc času mít nebudu, ale určitě budu aspoň nakukovat. Tak zatím ahojky ![]()
Tak se, koukám, ještě nikdo nepřihlásil… no ještě je fakt brzo.
ahoj,nevim jak to tu jeste funguje,tak se rozkoukavam,jsem tehotna a termin mam v breznu u doktora sme jeste nebyla,ale jsem objednana.takze musim trochu pockat.
Ahoj kotelnice, vítej
Já taky u doktora ještě nebyla, chystám se tam volat příští týden a objednat se tak za 14 dnů… nevím, jak maj dovolený atd, tak abych ve finále nečekala třeba měsíc, to by mě asi zabilo
Ale ze zkušenosti s prvním nechci chodit dřív jak aspoň začátkem osmého týdne, aby už bylo srdíčko.
citim se ale uplne normalne,tak netehotne
,nemuzeme tomu s manzelem uverit.uverime asi az to budu met potvrzene od doktora.