♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7094
15.7.10 14:46

Holky tak s cestováním pro moje dvouleté dítě je tragoška, takže daleko nikam nemůžeme, pojedeme asi jen na Slovensko a to musíme vystihnout, aby ty dvě hodinky spinkala, jinak bude jekot, ale to neva hlavně že budeme všichni pohromadě… jinak kotelnice s těmi anibiotiky to je super nápad, dcera má zítra narozeniny a to zase bude každý se ptát, proč nepiju a já jim můžu říct, že mám antibiotika… fakt super nápad i na tu dovolenou protože tam budou naši sousedi, a to jsou taky takový detektivové… paráda, to mám radost, nechci to zatím nikde troubit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
15.7.10 17:03

Tak koukám, že to cestování je všude asi stejný a je jedno, jestli jim jsou 2 nebo 5.
Otázky typu kdy už tam budem a jak dlouho ještě pojedem mě ubíjej :twisted:
Ale chceme vyjet až tak v 10 večer, tak doufám, že taky bude většinu noci spát.
Ten cestovní DVD přehrávač máme a musim říct, že je to dobrá věc, opravdu se to dítě aspoň na chvíli zabaví.

Holky, s těma ATB by vám to mohlo projít a kdyby něco, nalijte si trošku vína, postavte to před sebe a uvidíte, že si nikdo ani nevšimne, že máte furt stejnou sklenici :-) A nebo si dejte vodu a tvrďte, že máte střik 8-) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
15.7.10 17:14

Taky se přidám ke gratulacím :dance: Jsem taktéž z března 2010, přesně před rokem jsem byla prvně na gyndě, malej měl asi 1mm. Teď má sedm kilo :mrgreen:
Přeju pohodové těhulkování, žádné nevolnosti a otoky a tak dále. A krásná miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
15.7.10 17:17

Jo jo Ivet to cestovní dvd bych taky chtěla Karolínce pořídit, jen to stojí docela dost, tak zkusím na Vánoce našetřit a uvidíme. Holky tak dneska mi dítě vůbec neusnulo a celý den to táhne, teď je už trošku unavené, ale jinak v pohodě, docela se děsím, aby to nebylo už každý den… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
15.7.10 17:23

Erian, díky a pozdravuj svoje miminko :srdce:

Ivu, malá ten přehrávač dostala loni k narozeninám od babičky a dědy. V akci se dá vyčíhat už za 1500 - i když to je to taky docela dost :roll:

Mně malá přes den přestala spát už v roce a půl :zed: :zed: :zed: V roce přestala spát dopoledne a za půl roku už nespala vůbec. Energii čerpá asi z vesmíru

Já bych tak chtěla, aby přišel nějakej déšť, aby se trošku vyčistil vzduch. Je tu na padnutí :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
15.7.10 18:02

No Ivet za těch 1500 by to šlo, bylo by to lepší, než 3000…Jinak se toho docela děsím, že mi nebude po obědě spát, já za ty dvě hodinky, alespoň stihla trošku poklidit, nebo se učit, takhle to bude záhul jako blázen obzvláště, když se po čase nebudu tak rychle pohybovat, jako teď… jestli budu mít pupek jako v prvním těhu, kdy jsem ho měla jako by tam byly dvojčata, tak to bude mazec, alespoň, že nebude teplo… vůbec nezávidím těhulkám, co jsou v 8 nebo 9 měsíci, chudinky musí strašně trpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
15.7.10 18:22

To jo, taky jsem myslela na to, že to musí bejt síla!! To v únoru/březnu vedro asi nebude :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
15.7.10 18:33

To ne ale Ivet dneska jsem si uvědomila, že se asi nevejdu do žádné zimní bundy, tak snad nebude tak hrozná zima… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
15.7.10 18:48

Koukám, že máme pdoobný myšlenky, tak jsem už myslela na zimní bundu a taky na to, jak si budu nazouvat boty :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
15.7.10 18:50

No viď v létě, to jsou jen pantofle, ale takhle ty zimní botičky a ten svetr,…to bych začala na ten pupek štrykovat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
15.7.10 18:56

se máš, já sem levá a dál než k první řadě jsem se nikdy nedostala :think: Budu si muset něco koupit, jenže ty těhotenský věci jsou tak drahý :poblion:

Tenkrát jsem měla jedny těhu kalhoty a jedny šaty, trička jsem nosila normal a na doma manželovy tepláky :-D Ale teď....... to asi bude horší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
15.7.10 19:36

Jo jo Ivet, tak to jsme na tom stejně, protože já neuštrykuju ani ten první řádek… jo jo, to nevím jak to bude vypadat, horší je, že teď už na to nejsem sama, je tu první dítě, které bude chtít chodit každý den na sníh, a tak no to bude mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
15.7.10 19:40

Já musim říct, že jsem macecha, ale spoléhám na školku :andel: Choděj ven každej den, v zimě berou lopaty a sjížděj kopečky, tak doufám, že se vyřádí tam. Myslim, že jí tam bude líp než se mnou doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
15.7.10 19:52

No to já s dvouletou holčičkou budu mít malý problém, no něco budu muset na to vymyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
15.7.10 20:04

Tak jí dáš odpoledne tátovi a půjdou si spolu sáňkovat 8-) Pokud vám teda nechodí jako ten náš v 7-8 :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí