♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3096
16.7.10 13:02

Ahojky těhulky, po delší době zdravím :mavam: ,

Ivet to špinění se mi moc nezdá, určitě to asi není normální, to ti ani na to nic nedal???

Kaji já bych taky straaašně moc chtěla holčičku, ale tak i druhého kulíška budu milovat, hlavně když bude zdraví, ale myslím že tě úplně chápu :wink:

Ivušáčku, my máme 2 roky 26.7. a je pravda, že je to s ním čím dál lepší, je to šikulka, kočár téměř nevytahujem, vydrží tam tak 15 minut.. :-(

Jani já to malýmu řekla, od té doby chodí a občas mi dá pusinku na bříško, je to krásný :-D

Jinak já se porodu trochu obávám co bude, jelikož Matěj měl 4840 g a 56 cm, taky nevím v čem pak budu chodit, dovedete si představit ten obr pupek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
16.7.10 13:30

Akti, ahoj… :mavam: Matýsek byl pořádný miminko, to jsi měla přepokládám už císařem, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
16.7.10 13:35

Akti, to je přesně dvojnásobek naší malý :lol: :lol:
Vaší porodní váhu měla až někdy ve 4 měsících :lol:
To špinění samozřejmě normální není, prý to je asi z čípku. Dal mi Ascorutin, ale co jsem tak četla, je to spíš placebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
16.7.10 14:00

Ivu ne ne ne, přirozeně :mrgreen: i když před dvěma lety jsem se tak nesmála :lol:

Ivet tak to je možné, ono je to tam dole teď všechno překrvené no, hlaně že už ustalo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
16.7.10 14:19

Akti tak to smekám, to jsi statečná bojovnice… :lol: a to jsi přenášela, nebo jste všichni takový obři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
16.7.10 14:25

Nepřenášela Ivuš, měla jsem inikovaný kvůli právě zjištěné velikosti, ale tak nejsem žádnej drobek, mám 1,77 m, manžel 1,85m, děda 1,93m tak to měl po kom mít no, ale neříkám že bych neuvítala tak 3,5 kg miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
16.7.10 15:08

Ahoj holky, můžu se přidat? Dneska máme od dr. potvrzený srdíčko, podle MS jsem 6tt+2 a TP mi vychází na 9.3.
Doma už máme 17-i měsíční holčičku.

Jsem koukala, že vás je tu víc, co máte „letní“ děti… Sice si to moc neumím představit, ale asi to musí být hrozný mít v těchhle vedrech před porodem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
16.7.10 15:51

jéé mám Vánoce, dala jsem si zobrazovat podpisy a koukám, jaký máte hezký metříky :potlesk: Možná taky něco zkusim spáchat, ale až večer.

Akti, ty bys měla dostat cenu - RODIČKA ROKU :mrgreen:

Rébi, vítej a gratuluju k :srdce: , termín máme zatim od sebe 4 dny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
16.7.10 16:06

Holky,den tu nejsem a uz nestiham docitat:-))

Hlasim, ze miminkoje v deloze,srdicko boucha a vsechno vypada dobre.
Holky, zamlkly tehu neresme, mena to cenu, co ma byt to bude. Aspon ja se tak uklidnuju, ze uz jsem si tu smulu jednou vybrala,to staci a ted se bude darit:-)
Jinak Kaji, ja mam taky tuseni, ze je to kluk…asi pak budu muset mit jeste jedno a to uz bude trebas holka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
16.7.10 16:09

Jani, tak to ses kousek, ja jsem z Brna teda:-)
Je mi teda taky uz skoro 28, i kdyz nick je furt 25, kazdej je tak starej jak se citi, ne:-) No, nechce se mito menit.
Jinak dvojcata nejsou, je tam jen jeden spuntik.

Holky, jak vam je? Ja dneska poprve blinkala:-) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
16.7.10 16:14

No, jak tak docitam, reaguju:-)
Kaji, myslim, ze my se sdelovanim novinky prckovi nebudemem mit praci zadnou, my leda tak hlidat, aby nas prcek nekopnul do bricha omylem, co:-)
Na zarleni jsem zvedava, i kdyz nas prcek je taky velikej pohodar…

A my budeme mit Jakuba nebo Hanicku :mrgreen:

Jani, kolik je male?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
16.7.10 18:29

Koukám, že jsme tu skoro stejně mladý :lol:

Udělala jsem si jahody se zakysanou smetanou, mňam.

Peto, gratuluju k :srdce: , je to úleva co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
16.7.10 19:06

tak my jsme se teďka vrátily z koupáku. nikde jinde se nedá v těch vedrech vydržet. Co vy, jak trávíte dny??? Vesměs jsme všechny tady na mateřský, že.

Ivi, malé všechno nejlepší!!!

Káji, Matýsek byl opravdu kus chlapa. Já si vzpomínám, že když jsem byla s malou v porodnici, tak se tam dokonce narodilo myslím 6kg miminko. Muselo už jít císařem. A dokonce tam byla i televize.

Peti, malá bude mít v listopadu 3 roky. A kde si rodila? Já u Milosrdných a byla jsem moc spokojená, tak tam půjdu asi zase.

Jinak gratuluji k srdíčkům. Já jdu v pondělí k doktorce, tak snad bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
17.7.10 10:52

Ivet, jeto uleva,ale opravdu si oddychnu az po tomprvnim velkym ultrazvuku myslim:-)
Jinak ale uz jsme to rekli rodicum, ono to ted jde hur utajit, kdyz najednou netaham golfac sama a nechce se mi tak nosit malyho a navic je mi blbe:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
17.7.10 14:26

Ahojky děvčata… :lol: vítám Rébi mezi námi :mavam: máš pěknou princeznu, a gratuluji k potvrzení :srdce: já si na to počkám ještě týden…

Ivet ten metřík si klidně udělej, je to parádní přehled… :mrgreen:

Peti i k Tobě gratuluji k :srdce: je to paráda…

Jani děkuji, malé to vyřídím… :lol:

Holky dneska je na padnutí snad ještě víc jak včera… v noci jsme vůbec nemohly spát ani já ani malá, to byla hnusná noc. Teď jsem si dala trošku spánku, ale jsem spocená, a mouchy pořád otravujou, že jsme tomu taky moc nedaly…čekáme na déšť a pořád nikde nic… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí