Poradna duly
Jana Čurdová
No skoro…
jo nějako to snad výjde, jsem zvědavá,jaký budu mít bříško,jak bude veliký… ![]()
Já měla docela malý, aspoň co jsem viděla ostatní těhule kolem sebe. No taky se malá narodila a měla 2420, byla mainkatý miminko ![]()
Ahojky, koukám, že se rozjíždíte, za chvíli vás nebudu stíhat ![]()
Já jsem na sebe taky v zimě zvědavá… zaprvý nedopnu žádný oblečení a zadruhý se malej doma unudí. Ale už se vidím, jak s pupkem jezdím na saních
I když on bude ještě celkem prťavej, tak ani nevím, jestli už to bude na sáňky… no ale asi jo. Tak bude muset manžel, i když ten je děsnej, nesnáší sníh. Ano, nesnáší vodu a vedro a sníh a zimu… ale tak holt bude muset, jinak se budeme hádat. Nějak to holt budem muset zvládnout. Jinak já měla pupek taky celkem velkej, ale Vojtík měl 52cm, 3300g, takovej průměr. Porod jsem měla dost hroznej, to by bylo na dýl. Ale doufám, že to podruhý bude lepší. Fakt jsem myslela, že umřu. Ale tak žiju že jo ![]()
Co se jmen týče, manžel má vybranou Nelu nebo Nicol… já ani nevím. Chtěla jsem Viktorku, ale bylo by to strašně dlouhý s příjmením. A pro kluka asi Matěj… ale to jsou fakt jenom takový střelby od boku teďka, po UTZ ve 20.tt něco vymyslíme podle situace. Ježiš já bych tak chtěla tu holku ![]()
Ahojky Kaji, na sáňky brzo nebude má dcera teda jezdila na bobu, ale tahala jsem jí za sebou jako toho kačera a ona byla moooc spokojená a to jí byl rok a půl v té době…Na ježdění s kopce se teda bála, ale hrozně ráda pozorovala děti, jak jezdí…
No já tak trošku spoléhám i na babičky, mám je obě kousek, takže by se mohly střídat a jezdit si s ní hrát…jsem moc zvědavá, jak dcerka se bude jednou tvářit na mimi a jak mi bude pomáhat… ![]()
Dobré ráno,
s tím sáňkováním to u nás asi nebude tak hrozný, protože ve 2letech se malá docela bála, spíš jsme stavěli sněhuláky. S manželem hrozně rádi lyžujeme, tak jsme zvažovali jestli už ji učit po třetím roku lyžovat, ale asi to odložíme až za rok. Stejně tuto zimu mám útrum.
Na to žárlení jsu taky zvědavá. Už jste to těm svým prckům řekly???? Já ještě ne, čekám na to srdíčko a pak to malé chci říct. Aby se připravovala a třeba si dělala vztah. I když ty děti tomu asi ještě moc nerozumí, že?
Ale byla jsem v prosinci za kamarádkou v porodnici, vzala jsem i malou a teda musím říct, že na mimčo žárlila a nechtěla abych si ho chovala, furt se mi cpala na klín. Ale zase při další návštěvě bÿla hrozně hodná a miminko pořád hladila a říkala, že si takový koupíme domů ![]()
berete nějaký vitamíny? mně doktorka dala nějakou kyselinu listovou.
Jani u nás to už Karolínka ví… oznamovala to totiž tatínkovi… nevěděla jsem jak to manželovi říct, tedy myslela jsem nějako netradičně, tak jsem Karolínku naučila větu „Tatínku, máminka má v bříšku miminko“ No a bylo to venku… a teď, když se jí ptáme, kde má pupík, a zadeček a oči, tak se i tatínek ptal, kde má maminka pupík, a tak Karolínka to ukázala a taky dodala a taky tam má miminko…
Je to sranda s těma dětma… Když vidí miminka jiných, tak je hladí a ani moc nežárlí, dokonce je můžu chovat a nic, tak jsem zvědavá, až pak jedno miminko budeme mít doma, to zase bude větší a to asi bude jiné… ![]()
Jééé tak to je opravdu krásný Ivi, origínální. Už se taky těším až to malé řeknu. Já myslím, že u malé budou převládat obě stránky, jednou bude protivná , užárlená a jindy mi bude pomáhat a bude zlatíčko. Těžko říct, uvidím.
Ahoj holky, včera už jsem nějak nestihla přijít, bylo mi táááák blbě
![]()
Musim říct, že s malou mi bylo špatně až později a navíc jen ráno, pak byl celej den dobrej. Teď je mi zle ráno, přes den žaludek na vodě a večer zas
. K tomu ty vedra ![]()
Jinak si myslim, že žárlivky jsou všechny děti, připravuju se na to, že to bude občas síla. Malá to ještě neví, asi počkám ještě do další kontroly, to už budu 9+4 a navíc ten den má malá narozky
Ivet, to bude pěkný dárek k narozeninám… já jsem to chtěla dát manželovi k výročí, ale vyšlo to hned na poprvé a výročí máme až v září… ![]()
to já jí to jako dárek dávat nebudu ![]()
já to mohla dát manželovi k svátku, kdybych nebyla nedočkavka a vydržela to o tejden dýl…no ale nevěděla jsem, jak to zas dopadne, tak se mi vlastně už ani nechce to dávat k něčemu
Tlačim do sebe jogurt a doufám, že bude vzat na milost. Už fakt nevim, co jíst ![]()
Ahojky, já to malýmu občas říkám, ale tak roční dítě z toho asi fakt moc rozumu mít nebude
Žárlení se taky trochu bojím, ale zase on je takovej pohodář, že můžu chovat, koho chci a je mu to jedno. Stejně tak se nechá vzít od každý kámošky a úplně zapomene, že máma existuje. Když máme sraz holek z července 2009, tak si tam občas chovám nějaký děcka a některý fakt řvou a natahujou ruce na mámy… ten náš vůbec. Samozřejmě, je ještě malinkej, všechno se může desetkrát změnit, ale on fakt není moc mazlivej, tak si i myslím, že mu to bude fuk. Asi z toho ještě moc rozumu v 20 měsících mít nebude.
Ivet, tak ať je brzo líp
Mně bylo šoufl včera. A během večera se mi udělalo na čele snad dvacet beďarů. Vypadá to fak krásně ![]()
Kaji, myslim, že to malej zvládne dobře, většinou to takhle s prťouskama bejvá ![]()
U nás už bejvaj takový ty řeči typu: vy už mě nemáte rádi, proč na mě nejste hodný atd… No moc se těšim
Ale zas si říkám, že když budeme dávat najevo, jak moc je starší, důležitá a chytrá, mohlo by jí to dělat dobře ![]()
Těhulinky jdu vás pozdravit
Já budu testovat za 5 dní tak jsem zvědavá. Zatím na testu / ![]()
Holky, tak dneska si připomínám, co bylo před dvěma roky a upřímně se těším, až bude březen, a jen doufám, že to dopadne tak v pohodě, jako to bylo před dvěma roky… ![]()