Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky, u nás bohužel to bez tahání taky nejde… Sice už brzy nám budou dva roky, ale občas je to tak maminko bolí mě nožičky, takže jde na opici (na ramena), ale jinak z vany, jí musím taky tahat hrůza… ale mám kamarádku, ta tahala holčičku, která má 13 kilo celé těhu, a taky to šlo v pohodě…jinak krom citlivých prsou a občasného píchnutí v břichu a hlavně obrovské únavy žádné příznaky nemám. K gyndr. mám jít příští týden ve čtvrtek, tak se už docela těším…
A už máte vymyšlená jména? ![]()
Ahoj holky, ráda bych se přidala.
Dneska jsem byla u dr., jsem 6+4,
tluče
Termín zatím na 5.3.2001
Jsem hrozně ráda, protože už jsem tam byla minulej tejden, kvůli špinění a to toho ještě moc vidět nebylo.
Mám už doma holčičku, které za 3 týdny bude 5.
Jinak je mi 28 a bydlím v Praze
Ahojky Ivet, vítej mezi námi
a gratuluji k těhu…
co bys chtěla chlapečka nebo holčičku?
Ivu, upřímně je mi to jedno. Hrozně moc jsem toužila po holčičce, tu už mám
Holčička by byla praktičtější, jsme na ní vybavení i zvyklí, ale nebráním se ničemu ![]()
Byla jsem těhotná už loni na podzim a hrozně jsem chtěla holčičku, nakonec to bylo zamlklý v 6tt
, tak jsem se zařekla, že teď si už vybírat nebudu.
Vlastně jsem tenkrát měla jen plodovej a žloutkovej váček, miminko se tam už nevytvořilo, proto jsem moc ráda, že teď už tam je (dlouhán má skoro 8mm
) a že je i srdíčko. Akorát pořád špiním, ale doktor nic nenašel, tak říkal, ať si toho nevšímám - prima rada, co? ![]()
Je mi skoro pořád špatně, celej den. Trvá to už asi tejden, přijdu si jak po pořádnym mejdanu
![]()
Musim říct, že je docela výhoda mít už celkem velký dítě, člověk může odpočívat ![]()
Ahoj jani, nejses nahodou z Brna, podle reci?:-)
Ja su:-)
Nas malej ma 10 kilo, o to nejde, jen jde o to, ze jeste nechodi a nemuze jit trebas v obchode sam, kdyz se tam neda vjet s kocarem. Nebo mu nemuzes rict, at jde tam a tam, je malickej.
Ale ja jsem strasne rada, ze cekam mimi ted, aspon nebude rozdil mezi detma moc velkej.
Jani,kdyby to bylo na me, tak bych si prala i dvojcata, kluka a holku:-) Chtela bych totiz tri deti, tak bych to uz mela za sebou s jednim porodem ![]()
Ivet, to budeš mít dobrý, bude Ti ve všem pomáhat… já mám taky první holčičku v pátek jí budou 2 roky… jen se právě děstím abych nedopadla jako ty na podzim…
jdu k dr příští čtvrtek, takže se uvidí…jinak s tím špiněním to je divný, ale rada fakt za všechny prachy, on na to má diplom a ví asi o čem mluví, třeba to už brzy přejde…
Vítám novou těhulku ![]()
Vojtík má něco kolem 9 kilo, na vážení jdeme příští úterý, máme roční ko. Je hubenej jak zadvakudla, ale docela dlouhej. Po tatínkovi. Jinak já se zamlklýho těhu atd taky bojím… ale zase si říkám, že jestli to má přijít, tak s tím prd nadělám, i kdybych na kontroly lítala každej den. Tak si holt počkám na ten srpen a uvidíme, co uvidíme. Mimoděložní to asi nebude, to by mi bylo zle.
A chtěla bych hrozně moc holčičku, taky jsem chtěla vždycky páreček. Ale je mi celkem jasný, že to nevyjde. U manžela v rodině je to samej kluk. Je mi jasný, že mě to bude trošičku mrzet, ale hlavně aby mimčo bylo zdravý. Asi i slzičku uroním, až uvidím dalšího pindíka, ale co nadělám. S tou holkou nějak fakt nepočítám, ale tak pořád si udržuju jiskřičku naděje
Jména zatím nemáme, počkáme až jak to dopadne u mudry, jestli vůbec všecko bude, jak má…
Jinak dvojčata bych teď fakt moc nechtěla, třetí dítko neplánujem a když, tak tak za deset let nejdřív
Je mi čerstvejch 24, takže čas bych i měla. Jsem říkala, že pokud nepostavíme barák a nekoupíme si pořádný auto, tak třetí nebude. A ještě mám podmínku, aby obě děti byly ve škole
Dvě brzy po sobě mi budou zatím bohatě stačit…
Ivet, plánuju, ale je to hrůza po každý jdu do obchodu a něco zapomenu… ![]()
Jsem ráda, že jsem tady našla tuhle diskuzi, jsem na konci 6tt, termín porodu v březnu. Jsem neskutečně šťastná a přeji všem těhulkám, aby si tyhle nádherné měsíce užili v co největší pohodě. Stále tomu nemohu uvěřit, snažili jsme se s manželem pul roku, ačkoliv antikoncepci jsem vysadila v únoru 2009, takže docela doba, o to víc jsme z té noviny unešeni.
Ahojky brazilgirl, moc gratuluji k těhu… a vítám Tě mezi námi… ![]()
Ahoj Braz, myslim, že snažení půl roku je v pohodě.
Mně to loni vyšlo hned první cyklus a teď pátej, to si myslim, že jde. Kamarádka se snaží už rok a zatim furt nic ![]()
Ahojky Brazil, vítáme tě ![]()
Tak naděje umírá poslední, ono je to holt vždycky 50:50. Ale vzhledem k manželově rodině s tím fakt nějak nepočítám. Jeho máma má tři kluky a táta dva… Každej si je navzájem nevlastní
No kdo ví, nějak to dopadne, hlavně, aby to vůbec dopadlo a mimčo bylo v pořádku.
Jinak první těhu na první pokus, respektive na jeden sex
To bylo fakt překvápko, fakt jsem to nečekala, nebylo to úplně plánovaný, ale byli jsme šťastní. Teďka opět napoprvé… ale tam už těch tulení bylo víc ![]()