♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3096
12.7.10 12:56

Ahojky holčiny :mavam: , taky se k vám ráda přidám, tak nějak jsem vyčkávala, nevěděla jsem co bude, teď už věřím že bude zdravý mimísek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
12.7.10 16:31

Ahojky maminky, tak jak to jde v tom hnusným vedru… tady to je tragoška… jsem ulepená a představa, že bych měla mít pupek jako před dvěma roky, tak asi umřu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
12.7.10 18:14

ahojky, já dneska byla u doktorky, tak se mimi už ukázalo. takže mimoděložní těhu je aspon vyloučeno. vzala mi 4 ampule krve a v pondělí mám přijít na další kontrolu. nevíte od kolikátýho týdne jde nejdřív vidět srdíčko?
Mám ještě 2,5letou holčičku, tak jsem se právě vrátily z koupáku, ty vedra se nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
12.7.10 18:48

Gratuluju ke kontrolám, já si fakt ještě počkám. Jsem doufala, že tam půjdu třeba max. za 14 dnů, ale ty tři týdny mě nepotěšily. Ale tak co, budu to muset vydržet, i když jsem nedočkavá hodně. Ale tak moje bývalá mudra mi, než jsem ji změnila, v prvním těhu řekla, ať přijdu tak v půlce ledna, a to jsem // našla koncem října…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
12.7.10 18:57

:kytka: :kytka: Ahojky holky, tak se také přidávám s gratulací (koukám, že holky z března 2010 už přály) a přeji pohodové těhotenství, rychlý porod a zdravá, krásná, hodná miminka. :lol: :lol: Minulý rok jsem touhle dobou zvracela jako o život a také jsem přežila. TP 29.3.2010 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
12.7.10 20:13

Ahojky holky z března 2010, děkujeme za přáníčka, určo to bude OK… :lol: Už se těším, až budu mít mimiska venku, jsem straštně zvědavá, jestli to bude holčička, nebo chlapeček a ještě víc jsem zvědavá, jak se bude chovat moje princezna, jestli bude žárlit a jak mi bude pomáhat. Dneska pomáhala vozit kočárek švagrové, a šlo jí to výborně… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
13.7.10 18:56

Holky,tak ja jdu nakonec uz ve ct k doktorce:-)))Jetse 2 dny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
14.7.10 06:46

Peti to se máš, to mě to čeká až příští čtvrtek, ale už se těším… tak pak dej vědět, co je nového… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
14.7.10 07:55

určitě všechny kontroly dopadnou dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
14.7.10 09:15

Všem držím na kontroly palce! Já mám pocit, že se tý svojí nedočkám… ale zase si říkám, že už budu vlastně 9.tt, tak pak už jen max měsíc a bude screening v 1. trimestru a tak… že se aspoň bude něco dít. Teďka holt fakt není kam spěchat. Aspoň že mám doma toho malýho raracha a nestíhám na to tolik myslet, jak se asi má druhej mimís a jestli je v pořádku. No nevidím důvod, proč by nebyl, tím se uklidňuju.

Btw jak vám je? Já ani nevím, že jsem těhotná. Jsem teda fest unavená a po jídle mi není moc dobře, ale jako vyloženě nějaký nevolnosti, nebo dokonce zvracení? To fakt nehrozí. U Vojty jsem taky nezvracela, ale zase mě první tři měsíce pořád bolelo břicho jako při ms, byla jsem samej pupínek, bolela mě hlava… teď vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
14.7.10 10:52

Ahojky Kaji, já mám ko taky za 3 týdny, je to věčnost :-),hlavně vzhledem ke komplikacím malým na začátku taková nejistota. Kdy jdeš na ko??
Po jídle mi taky není dobře, kolikrát i nejen po jídle, houpe se mi žaludek, pořád bych spala a motá se mi hlava, ale taky naštěstí ne :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
14.7.10 11:16

Ja jsem taky strasne ospala, ale s rocnim ditetem si teda moc neodpocnu:-) Ale jak pise Kaja, aspon se clovek zabavi a nemysli tak na to(no, mysli, ale obcas je treba delat i neco jinyho:-)
Kaji, jak malyho zvedas? A nosis kocarek sama trebas do autobusu? Ten muj prcek jeste nechodi a tak mam i nervy, abych to bricho nenamahala az prilis…
Ono staci, kdyz ho clovek zveda z postylky a picha me v brise. Zase si rikam, ze zensky telo je k tomu uzpusobene…ale stejne se bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
14.7.10 12:45

akti, já jdu taky za tři týdny - 2. srpna. Fakt věčnost. To jsou holt ty prázdninový dovolený, mudra tam není nebo nemá volno… A před chvílí jsem našla v lednici plesnivou cibuli a zved se mi kufr fakt hustě :lol: Ale ustála jsem to :lol: A ještě mě teda trochu natahujou nějaký pachy z vaření… onehdá máma vařila houby a to jsem musela utéct ven. Tak to jsou asi ty nevolnosti… já furt čekám, že to bude horší. no třeba bude. Ale s Vojtou nebylo…

Peto, malýho nosím tak přiměřeně. Naštěstí už mi chodí (od 11 měsíců, je to rarach), ta se ho snažím naučit, aby došel k autu nebo ke kočárku atd, ale zatím to moc nejde. Všude je tolik zajímavostí, že furt někam zdrhá, takže ho pak stejnak nesu. Jinak klasika zvedání z/do postýlky, z/do vaničky, z/do kočárku… on ještě kočárek nenávidí, takže když začne venku ječet, tak putuje na ramena, když spěcháme… dokáže se fakt příšerně vztekat. Busem nejezdím, ani tramvají, jen výjimečně, Onehdá jsem táhla golfky s ním do tramvaje, to bylo den předtím, než jsem si dělala test, od tý doby nic. Jinak jezdíme autem, už jsem pořídila větší sedačku, tak aspoň netahám malýho ještě ve vajíčku, to taky byly dobrý 4kg navíc… snad to nejak zvládnem, musíme… nenosit vůbec nejde, tak aspoň co nejmíň no… on na chování nikdy moc nebyl, respektive jen od babičky, ta ho to naučila… u mě je zvyklej, že nenosím a nevyžaduje to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
14.7.10 14:53

Kaji, tak to jsme na tom podobne, tahani z postylky a do postele, do ohradky, z kocarku atd, jinak to nejde. Nas Tomik obchazi, je divokej a uz sam stoji, takze si myslim, ze to taky brzy zvladne a pujde kousek sam. No, musime zvladnout hlavne tedka ty prvni tydny, pak uz budelip:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
14.7.10 16:51

ahoj holky, a kolik ti vaši prckové váží? malá na to že má 2 a 3/4 roku, tak se chce taky ještě nosit, když chodíme teda na delší procházky. tak budu muset znovu vytáhnout golfky. já teda na sobě taky nepociťuju žádný příznaky. jen jsu víc unavená,ale to je asi k těm hrozným vedrům a občas takový mírnější bolesti v podbřišku. jinak nic. a tak co byste si přály? holčičku nebo chlapečka. já bych ráda chlapečka, aby byl páreček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí