Poradna duly
Jana Čurdová
Já taky zatím nemám moc příznaky. Trochu nevolnosti, ale žádná hrůza. A spíš večer, ráno nic. Já si poprvý říkala, že to snad ani nemůže bejt pravda a máme zdravýho kluka, tak teďka doufám, že to snad podruhý taky dopadne dobře. A taky se moc těšíme, i když to bude asi pěknej záhul. No chtěli jsme malej věkovej rozdíl, tak to nějak zvládnem.
Ahoj holky,
muzu se pridat?
Dve carky byly vcera…minuly tyden jsem byla na gynde,tehu test negativni a doktorka mi pichla vyvolavacku,s tim, ze si mysli, ze tehu urcite nejsem…no,po tydnu,kdy MS nikde jsem si zkusila ten test znovu a prekvapko // ![]()
Ted jsem plna obav,jak to dopadne:-)
Kaji, my uz mame taky malyho chlapecka, je mu 11 mesicu:-)
Kolik je Vasemu?
Ahoj Peto, vítej mezi náma
Našemu Vojtíkovi je pozítří rok. Takže to máme skoro stejně ![]()
Ty jo, a Tomikovi za mesic:-)
Tak snad nam to i ted vyjde…ja mela pred malym uz jedno zamlkly tehu,takze se budu radovat asi az po 12.tydnu:-)..porad tomu nemuzu uverit,ze je tu mimi ![]()
Stejne je to zvlastni, ja byla u doktorky se spinenim a ona,ze je to zanetem mocaku,ze tehu nejsem.Jeste jsem dostala antibiotika,ale ty uz teda doberu,ze jo…
A mimi se vylouplo az za par dni,takze je asi malicke a nebude nic videt, na kontrolu bych sla tak za 14 dni, to je desne dlouho,ale driv o asi nema smysl…
Ahoj holky,taky se přidávám. Jsem asi tak ve 3.týdnu. Před týdnem jsem volala doktorce a hned mi vzala krev a říkala, že hcg je tak 50 a že je to bud úplně počáteční nebo mimoděložní těhotenství. Tak snad ta první varianta, a opravdu to tomu taky tak časově odpovídá. Pozitivní test mi vyšel teprv nedávno. Po týdnu jsem si zkoušela dělat další test a čárka byla o hodně silnější. V pondělí jdu z novu na krev.
tak všem moc gratuluju!!!!
Gratuluji všem novým březňátkům!!! Přeji krásná, zdravá miminka a pohodové těhotenství!
![]()
Eva a Kateřinka - březen 2010 ![]()
Zdáreček, taky se přidám. Ani já u doktorky nebyla, ale už jsem se objednala na 22.7. Jsem na to strašlivě zvědavá. Je to sice mé druhé těhu, ale je to tak nějak jiné. Pořád cítím, že se mi v tom břichu něco děje, ať už píchá nebo tlačí…Snad vše bude OK a my budeme mít zdravé miminko…
Jinak Šemi, děkuji Ti za založení, a jen doufám, že se k nám brzy přidáš… ![]()
Holky přeji všem krásné a pohodové těhotenství a teda koukám jako puk, že i Kája už má zase //. Moc ti gratuluju a smekám, já bych to tak brzo ještě nedala
a taky samozřejmě přeji Vojtíškovi všechno nejlepší k narozeninkám.
ahoj holky tak dnes sem poprve citila mensi nevolnost,ale nebyla to velka hruza.Jinak ale pocituji velky hlad,ale kdyz to na me prijde tak je to teda hlad s velkym H ![]()
Tak jsem se právě objednala na gyndu, až na 2.8., dřív neměli volno, samá dovolená. Tak to budu muset vydržet, nedá se nic dělat
Jinak já nevolnosti ani moc nemám, včera jsem se teda ráno
, ale to bylo spíš tou večerní a noční grilovačkou, fakt jsem toho snědla… no moc ![]()
Jo a duuup, ahojky a díky! Oslava roku byla nakonec povedená. Někdy zase písnu SZ, teďka nějak nestíhám.
Tak ja jdu k dr uz ve ct,tak uvidime,jestli uz neco uvidime:-)
Jinak Kaji, preju vse nej k 1.narozkam:-)
Posílám obr pozdrav z letošního března a přeji tak krásná a pohodová miminka jako je to naše
![]()
úplně se mi zatajil dech jak to šíleně letí ![]()