Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak to vypadá, že se konečně snad dneska v noci vyspíme, trošku se ochladilo, ale byt je teda furt rozpálenej ![]()
Dneska je mi líp, tak tu hned plašim, jestli je všechno dobrý, já sem fakt magor
![]()
Holky, chci se zeptat, když jste byly na první kontrole v poradně, už jste si braly sebou ranní moč?
Ivu, já už byla 2× a ani jednou jsem jí neměla. Příště jí taky neponesu.
Doktor říkal, že příště vystavíme průkazku a uděláme nějaký krevní testy, ale o moči nebyla řeč.
Ivet díky, tak to asi až pak budu v tom 2 trimestru, vím, že jsem pořád nosila ve skleničkách moč kvůli testu, jen nevím, od kdy… díky… ![]()
Jen se neboj, až jí budou chtít, oni si řeknou
A i když jsem jí někdy zapomněla, poslali mě čůrat do kelímku ![]()
Zkoušim ty metříky, ale nějak nevim, kterej kód použít, sem z toho jelen ![]()
Vůbec z toho metříku neni poznat, jaký pohlaví si tipuju, co?
![]()
Nevim, ale pořád na netu koukám na modrý věci, přemýšlím o klučičích jménech… tak třeba je to intuice ![]()
Ahoj holky, nestíhám… měla jsem teďka trochu akční dva dny, včera rozbitý auto, dneska příšerně protivný dítě… auto už naštěstí ok, dítě spí, tak snad taky
Ale teda teďka jsem ho furt tahala, jak byl protivnej, tak doufám, že to fazolce moc nevadí… ale fakt není zbytí, když dítě odmítá jít na správnou stranu a ve vozejku v krámě ječí, že se lidi otáčej, tak co zbejvá že… vzít na ruku a nést.
Vítám novou těhulku, za chvíli se nám to tu pěkně rozroste ![]()
Jinak už mě začalo bolet břicho jako při ms, s Vojtou jsem to měla téměř nonstop 3 měsíce, ale začalo mi to až teď, kdežto tehdy ještě před zjištěním těhu. No tak snad to nic není, jsem si říkala, že nebudu plašit podruhý, ale stejnak si člověk furt říká, jestli tohle píchnutí bylo normální nebo jestli bych neměla radši pořád blít, že je to divný, že mi nic není
No nic, dost úvah, radši to půjdu zaříznout
V obýváku stále krásných 32 stupňů, ale tak vedle to bude lepší.
Dobré ranko holky
Ivet co ty víš, třeba to bude kluk… ![]()
Kaji to já první těhu měla opravdu bez ničeho, bez zvracení, bez nějakého píchání… prostě kdybych nebyla u gyndr. tak ani nevím, že jsem těhu… teď je to jiné, pořád mě někde tlačí, píchá, citlivá prsa, tak z toho mám trošku strach, snad vše bude OK ve čtvrtek jdu poprvé do poradny…
ahoj holky,
Káji, mně taky nic není. Přesně tak, říkám si, jestli to je vůbec normální. Ale u Eričky jsem taky žádný problémy neměla. Holky co pořád zvrací by z nás byly asi hotový, že si tady stěžujeme, že nám nic není
![]()
Ivet, já bych chtěla taky moc chlapečka, tak snad se nám to splní.
Necháte si to říct? já bych ráda měla překvapení, ale vím, že nevydržím. Jsu zvědavec ![]()
Ahoj holky, já si pohlaví určitě říct nechám, v tom mám jasno. Nevydržela bych to do porodu. No kdyby se nechtěl prcek ukázat, tak bych asi počkat musela, ale doufám, že se předvede. Fakt jsem hrozně moc zvědavá. No ale hlavně aby dopadly všechny testy a mimčo bylo zdravý.
No a s těma příznakama… asi to má fakt každej jinak. Já posledně byla na nervy z těch ms bolestí, protože to nikdo tak neměl, všichni zvraceli, ale nikoho nebolelo břicho… ale mudra furt, že to je ok a nakonec bylo.
Ahojík holky.
Tak nevím, jestli se k vám už můžu nalifrovat, ale mám na testíku //, ale ta jedna je ještě jakoby stín, no není divu, mám to dostat až ve středu, vidíte jí?
ahoj holky,
Kaji, koukám, že ty pocity máme asi všechny stejný, taky si furt říkám, že když mi teď neni špatně, jestli to neni blbý znamení nebo tak…asi to už jiný nebude ![]()
Pohlaví si říct nechám hned jak to půjde, já bych to nevydržela - takže kdy už to asi tak budem vědět? v říjnu?
Šemi, vítej u nás, myslím, že je to na dobrý cestě. Já tesotvala 2 dny před MS a taky byla jen slaboučká..určitě bude sílit ![]()