Poradna duly
Jana Čurdová
Ebenko vítej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak to budeme mít stejný termínek. Já měla poslední ms 23.6. tak mi to tak vychází tak jsem zvědavá. Tak já vždycky když jsem počítala ms kdy budu mít tak jsem to počítala od posledního dne, kdy mi končila ms, a já proč mi to tak habruje, že.. až ségra mi to vysvětlila ![]()
Dobré ráno,
Kláro, vítej u nás a držim palce na kontrolu ![]()
Dneska jdu do práce, tak nevim, jak se sem dostanu. Musim tam aspoň na chvíli.
Holky, jak spíte? já myslela, že se mi blbě spí kvůli těm vedrům, ale asi to tim nebude…převaluju se, nevim jak ležet, usínám až nad ránem - to sou muka ![]()
Jé to nám to tu krásně přibejvá!!!
Ebenko, vítej a držím palce, abys tu mohla zůstat!! Test 8dpo je moc brzy, ale zítra bys to už zkusit mohla
![]()
Ivet já taky poslední dobou špatně. Kluk začal jančit ve tři ráno, a pak zabral a já nemohla snad hodinu spát. Dumala jse nad tím, co mě všechno čeká za kontrolu u dr, a tak, a co chci za kočárek, aby to dobře dopadlo atd
![]()
Vítám Tě Ebenko mezi námi těhulkami, bude to v pohodě uvidíš…
Šemi, mám jít ve čtvrtek a už se nemůžu dočkat.
Holky mě dneska hráblo a měla jsem ještě poslední test, tak jsem si ho ze zvědavosti udělala, abych věděla, jak mi zazáří i ta druhá čárečka… No a asi poprvé jsem viděla,jak jsem testík smočila, tak hned začala zářit ta druhá čárečka a pak teprve ta kontrolní,… ![]()
Ivušáčku to je super že tam máš pořádný čáry!
Kurňa já dumám nad tou tabulkou..
![]()
Ivu, já myslim, že ve čtvrtek se prcek ukáže v celý svý kráse a už bude i srdíčko ![]()
Mně zbyla celá krabička mamatestu (takže 2 testy), taky na ně občas myslim, ale pak si řeknu, že jsem fakt magor ![]()
Jo jo, asi poprvé v životě se objevila ta těhu čárka dřív než tak kontrolní… no to je jedno, a tak kdo teda tu tabulku umí? ![]()
nebo to třeba napsat jen takhle..
šema termín 30.3. 2011
… termín 15. 3 2011
,,, termín 20.3 2011
a za to třeba pak dopsat co kdo čeká nebo tak?
Kočky mizím, zase se ukážu. Jdu vařit, zapnu pračku atd, však to znáte, zatím
![]()
ahoj, zdravím všechny nový těhule. Tak jsem se těšila, že dneska uvidím konečně srdíčko a přijdu k doktorce a sestřička mi oznámí, že paní doktorka dneska volala, že nedojde. Tak mám dojít ve čtvrtek. A to jsem blbec od 5h od rána kvůli tomu nespala.
Ale aspon už jsou výsledky krevních testů a všechny v pořádku.
Jé Jani, ale hlavně tesíky jsou OK a do čtvrtka není tak dlouho, já jdu taky ve čtvrtek… ![]()
já vím
, jen jsem z toho byla trochu zdrblá, že jsem se už těšila
Jo jo já vím, na čtvrtek se těším celých 14 dní, co jsem se objednala, taky by mě to pěkně naštvalo… ale už to brzy, a uvidíš broučka… ![]()
Holky děkuju za krásné přivítání ![]()
Teď jsem se nasnídala (ale myslela jsem,že do sebe nedostanu ani sousto) a za chvilku vyrážim za dr. Už se těšim,ale zároveň mám i obavu,aby bylo vůbec něco vidět ![]()