♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3448
20.7.10 09:45

Jess, taky takhle spim :-( Ale teď už je to lepší, na úplnym začátku těhu jsem vstávala každej den mezi 5-6, teď spim i do půl 8 :lol:

A neboj se, já bych řekla, že vykluený jsme všechny. Pořád se zkoumáme a pozorujeme. Ono to už asi jiný nebude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
20.7.10 10:02

Holky, ale teda zjišťuju, že nevim vůbec nic. Po ránu mi nebívá úplně dobře a představa snídaně :poblion: … no darmo mluvit :roll: A tak jsem si koupila aspoň kousek ananasu, čerstvýho a kolegyně v práci na mě, že to neni dobrý 8-o . Přitom já na sebe byla hrdá, že aspoň něco do sebe nasoukám :roll: :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
20.7.10 10:05
Ivetza píše:
Jess, taky takhle spim :-( Ale teď už je to lepší, na úplnym začátku těhu jsem vstávala každej den mezi 5-6, teď spim i do půl 8 :lol:A neboj se, já bych řekla, že vykluený jsme všechny. Pořád se zkoumáme a pozorujeme. Ono to už asi jiný nebude :wink:

téda, až do půl osmý :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.7.10 10:05

Proč by ananas měl vadit? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
20.7.10 10:07
Ivetza píše:

prej čerstvej snižuje srážlivost krve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
20.7.10 10:09

Ananasem se cpu taky, holky, nevim,proc by mel vadit…mozna na zaludek, je agresivni trochu, ale kdo ho snese,tak proc ne…to je zajimavy, ja snesu ananas, ale nekdy je mi blbe i po rohliku…

Vitam nove tehulky…

Jinak ja mam zas TP spis prelom unor brezen, holky, tak nevim s tim brezen-duben:-) Nechala bych brezen jako kompromis. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
20.7.10 10:09

Ahoj holky ,tak dnes jsem byla u doktora,a kdyz me tam zas videl tak z toho nebyl moc nadseny.Byla sem tam kazdy mesic s nejakym problemem,byla sem i na vypalovani cipku ,pred trema mesicama......
Tak co vas trapi,a ja ,ze jsem tehotna ,hledel name jak puk 8-o ,sam tomu neveril.Nic me nerekl jen me objednal na ultrazvuk a pak na krev,nic noveho sem se nedozvedela,tak snad pristi tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.7.10 10:11
Jessie píše:
Ivetza píše:
prej čerstvej snižuje srážlivost krve :nevim:

Pokud nesníš 3 ananasy denně, buď v klidu a klidně si ho dej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
20.7.10 10:11

Ahojky, já si zase přijdu divně, že mi furt nic není. A pozoruju se taky, a to jsem říkala, že budu podruhý v klidu. No asi trochu víc v klidu jsem, to ne že ne, ale úplně v klidu asi ani bejt nelze. Jinak já si myslím, že cokoliv ráno sníš a nevyhodíš, je fajn :lol: A ananas má aspoň vitamíny, lepší, než kdyby ses cpala třeba čokoládou :lol: No nic, razím s malým na roční kontrolu, pak na vás v průběhu dne snad zase juknu. Kdyžtak i ostatní pište údaje do tabulky. Zatím je to fakt jen náčrt, ale stejnak aspoň budem mít trochu přehled, kdo tu vlastně je atd… já se přiznám, že jsem zatím pochytila jen pár nicků, ale časem se vás naučím a budu vědět, kdo je kdo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.7.10 10:13

Kotelnice 8-o To tě ani nevyšetřil ani nic? 8-o 8-o
Jsem v šoku!! On nemá utz v ordinaci? Ty jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
20.7.10 10:14

Jo a s tím březen-duben… to bych nedělala. Z vlastní zkušenosti s červencem. Už takhle se nás tam nastřádalo ve skupině něco přes 40, tady to taky určitě ještě poroste… a představtze si, že by nás bylo v diskusi 80… buď by tu bylo každej den 30 a víc stránek, nebo by tu naopak nebylo nic, protože by se nikdo nechytal. Samozřejmě, že někdo píše víc, někdo míň, ale fakt ze zkušenosti vím, že jakmile je těch holek v diskusi moc, tak je to hroznej chaos a postupně to odpadává. Takže jsem pro zachování březňátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
20.7.10 10:17
kotelnice píše:
Ahoj holky ,tak dnes jsem byla u doktora,a kdyz me tam zas videl tak z toho nebyl moc nadseny.Byla sem tam kazdy mesic s nejakym problemem,byla sem i na vypalovani cipku ,pred trema mesicama......
Tak co vas trapi,a ja ,ze jsem tehotna ,hledel name jak puk 8-o ,sam tomu neveril.Nic me nerekl jen me objednal na ultrazvuk a pak na krev,nic noveho sem se nedozvedela,tak snad pristi tyden.

a utz Ti budou dělat příští týden? Nic si z toho nedělej, uvidíš, že to příští týden bude všechno ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
20.7.10 10:22

jo ja sem v pohode nic si z toho nedelam,jestli ten mimisek tam je, tak tam bude i pristi tyden ne?
Pan doktor je moc hodny.Pokazde mi pomohl.Kdyz jsem po 5ti letech prijela z Anglie tak rekl,ze to tam mam jak po vybuchu,a to me tam lecili!! a asi po roku me dal celou dohromady!!Ani nevim proc tam nema ultrazvuk.
Sem v pohode, nestresuju,beru to sportovne. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
20.7.10 10:23

Ahoj holky, dneska je mi zase blbě, achjo, už abych byla aspoň ve 4.měsící, to už bude snad pohoda :-)
Jinak spim celkem dobře, když teda není moc horko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.7.10 10:23

souhlasim s Kaji, nechala bych taky jen březen, řekla bych, že když má někdo termín na začátku března a někdo by měl na konci dubna, že už je to velkej rozdíl. Však oni se dubňátka za chvíli objeví :-)

Jinak mně je špatně ráno, ale když překonám to nejhorší :poblion: , můžu se pak v klidu nasnídat. Moje tělo si dělá zásoby a přijatý jídlo už jen tak nevydá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí