Poradna duly
Jana Čurdová
myslela jsem tohle: (i když to neni přesně ono, co jsem kdysi viděla)
1 měsíc končí v 4+3
2 měsíc končí v 8+6
3 měsíc končí v 13+2
4. měsíc končí v 17+5
5. měsíc končí v 22+1
6. měsíc končí v 26+4
7. měsíc končí v 31+0
8. měsíc končí v 35+3
9. měsíc končí v 40+0
Tak jsem do tabulky napsala alespoň jména všech holek, co jsem pochytila, kdo nedal TP, má tam blbost, ono to nejde nechat prázdný
Snad zpracuju manžela, ať mi z toho dneska udělá trochu lepší tabulku…
Btw co Elisbetka? Ta se vůbec neozvala, přitom sem psala snad hnedka první…
Jj Káji, 2.trimestr začíná 13+0, ale 4.měsíc 12+1
to je guláš co???
Já hermelína taky měla ráda, ale zatím si ho nedávám, ani na něj nemám chuť, později možná. Vím že u prvního jsem si později, kolem toho 20tt dala třeba i decku vína, třeba 1 za 14 dní, nebo aspoň cůcla, kafe teď nemůžu ani cítit - já relativní milovník..prostě fakt každé těhu je úplně jiné i u téže osůbky…
Dobré ráno těhulky, tak jaká byla noc?
Kaji Elisbetku už jsem tu dlouho neviděla, možná jela na dovču, nebo nestíhá…
Dobré ráníčko ![]()
Tak u nás byla noc v pohodě, akorát se mi k ránu zdálo, že jsem dneska začala špinit, tak jsem zvědavá. Dneska mám rozhodující den
Ms mám pravidelnou, takže i dneska budu testovat jestli teda tady můžu vůbec zůstat ![]()
Taky postrádám Elis, kde je ta holka naše???
Kolik tu máme prvorodiček?
![]()
DObre ranko. Tak sa s Vami dnes rozlucim. Dnes bol den D a dostala som to
Vcera mi cely den bolo v praci zle, nechutila ani kava, co som brala ako priznak 1
Pobolievala ma hlava- to sa vecer uplne sialene rozjelo, a ledva som bez tabletky zaspala. O druhej v noci som dostala tak sialenu migrenu, ze som si volala na pohotovost, nech mi poradia co si mozem dat, ak by som bola tehotna, nakoniec sme sa zhodli na detskom ibalgine. Este som si urobila test predtym, nez si tabletku dam a bol negat. NO a samozrejme som zacala spinit a dnes norm. krvacat. Hlava boli stale, ale aspon som manzilkovi povedala, ze nabuduci mesiac uz nebudem tolko stresovat a rozoznam migrenu od tehotenstva
Dokazala som si vsugerovat komplet vsetky priznaky, okrem prs ![]()
Tak Vam zelam krasne a pohodove tehotenstvo. Opatrujte sa a ja sa pokusi Vas co najrychlejsie nasledovat ![]()
Ivet, studuji vysokou na Bc.
Ebenka to mě mrzí, tak Ti přeji hodně štěstí při snažilkování, a brzké //…
![]()
ahoj holky přidávám se k vám jestli mohu:-)jsem asi tak v pátém týdnu musím ale další středdu na ultrazvuk miminko je menší než by mělo být neodpovídá to s měsíčkama ale myslím že to bylo jen šatně spočítané protože bch měla být podle měsíčku v 6 a jsem v pátým jen mě doktorka straší že bud vyroste a nebo se přestalo vyvíjet tak mám strach a do středy děs daleko.Ale už jsem se uklidnila užívám s t o tak doufám že bude všechno v pořádku ![]()
Ahojky kybličku, vítám Tě mezi námi
. Neboj bude to v pohodě, určo do středy vyroste až bude doktorka vyvalovat oči z důlku
I když je to týden, uvidíš, že to uteče a pak svého broučka zase uvidíš v celé své kráse… Možné je, že jsi otěhotněla dýl, že jsi měla dýl ovu a tak jsi proto třeba o týden míň, uvidíš, že vše bude OK ![]()
děkuju moc ivi mamka mi taky říká at si z toho nic nedělám že doktoři jen kolikrát přeháněj a doufám že to tak je a bude všechno v pořádku.Moje první teotenství dopadlo dobře kromě porodu ten byl komplikovaný jinak všechno dobré takuvidíme.dneska jedu k rodičum tak se asppon odreguju a budu mít co dělat neviděla jsem kamošky co bydlím jnde a to už je pmale půl roku tobě at taky dopadne všechno dobře ![]()
Ahoj holky,prosim vas ,kde najdu tu tabulku ohledne terminu porodu.Ja to tady jeste vubec neovladam
![]()
jinak podle vypoctu jsem 6+3 a termin porodu 13.3.2011
je tak to já teda vubec nevím taky to neovládám
ale holky určitě poradí ![]()
Holky, uz jste to rekly kamaradum a rodine?
Ja chtela mlzit, ale nakonec uz to vi skoro vsici, nejak mi neverili, ze nemam chut na pivo a najednou chci pomoc skocarkem:-)