Poradna duly
Jana Čurdová
Šema píše:
Tak zavolámaž zítra, dneska je jinde než chodím já ale říkala, tak v polovině srpna že příjdu.Škorpi vítej !!!![]()
Gratuluju k první kontrole
ahoj Ivu: četla jsem, že studuješ…co děláš za školu? Mě čekají příští rok Mgr. státnice…
U nás to ví jenom moje mamča, a to jsem jí to oznámila přímo u doktorky, když šla se mnou aby mi pohlídala v čekárně Domču. No málem doslala infarkt. ![]()
Jinak tatínek od mého to neví, chystáme se mu to říct až po další KO. no a taky s toho asi nebude moc nadšený, už slyším ty jeho kecy, že nemáme dodělaný barák a tak. jejda to zas bude. ![]()
Janisek píše:
U nás to ví jenom moje mamča, a to jsem jí to oznámila přímo u doktorky, když šla se mnou aby mi pohlídala v čekárně Domču. No málem doslala infarkt.
Jinak tatínek od mého to neví, chystáme se mu to říct až po další KO. no a taky s toho asi nebude moc nadšený, už slyším ty jeho kecy, že nemáme dodělaný barák a tak. jejda to zas bude.
Šemi, gratuluju, je to jasný
![]()
Holky držte se, máme před sebou ještě dlouhou cestu
U nás to oboje rodiče vědí a pak pár kamarádů.
Kdo jsem chtěla, aby to věděl, to ví a víc nějak nemám potřebu to šířit. Však oni se o to postaraj jiný, jak to tak znám ![]()
Škurpice píše:
Kašli na názory ostatních, teď je ptřeba, aby jsi byla v psychické pohodě…užívej si těhuJanisek píše:
U nás to ví jenom moje mamča, a to jsem jí to oznámila přímo u doktorky, když šla se mnou aby mi pohlídala v čekárně Domču. No málem doslala infarkt.
Jinak tatínek od mého to neví, chystáme se mu to říct až po další KO. no a taky s toho asi nebude moc nadšený, už slyším ty jeho kecy, že nemáme dodělaný barák a tak. jejda to zas bude.
Janisek píše:
jojo jasný, jedným uchem tam, druhým ven.
Škurpice píše:
Kašli na názory ostatních, teď je ptřeba, aby jsi byla v psychické pohodě…užívej si těhuJanisek píše:
Škurpice Českou zemědělskou univerzitu…Já mám za sebou teprve první rok
Ivušáček píše: Škurpice Českou zemědělskou univerzitu…Já mám za sebou teprve první rok
holky nevíte některá jak na metřík, já to tu kutím snad hodinu a pořád mi to nejde. už jsem přečetla o tom asi pět diskusí a nic jsem nopochopila. Už jsem tu dlouho nebyla tak jsem všechno pozapomínala.
![]()
Ivušáček píše:
Děkuji, plácám to jak se dá…A jak se Tobě studuje s dětma?
Janis asi už ho máš vybranej tak jen dáš zkopírovat bbcode a vložíš ho v nastavění tady na emiminu do podpisu. Jestli ho nemáš vybranej, tak klikni na metřík někoho z nás. Ono tě to hodí na tý stránku, tam vybereš metřík, postavičku a zadaš datum poslední ms.