♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10120
21.7.10 10:18
děkuju, už mám za sebou 2 UTZ, protože se mi udělal hematom, další mám 5.8. …hlídají si mě i vzhledem k věku
Šema píše:
Tak zavolámaž zítra, dneska je jinde než chodím já ale říkala, tak v polovině srpna že příjdu.Škorpi vítej !!! :kytka: :hug: Gratuluju k první kontrole :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
21.7.10 10:21

ahoj Ivu: četla jsem, že studuješ…co děláš za školu? Mě čekají příští rok Mgr. státnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
21.7.10 10:23

U nás to ví jenom moje mamča, a to jsem jí to oznámila přímo u doktorky, když šla se mnou aby mi pohlídala v čekárně Domču. No málem doslala infarkt. :)
Jinak tatínek od mého to neví, chystáme se mu to říct až po další KO. no a taky s toho asi nebude moc nadšený, už slyším ty jeho kecy, že nemáme dodělaný barák a tak. jejda to zas bude. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
21.7.10 10:24
Kašli na názory ostatních, teď je ptřeba, aby jsi byla v psychické pohodě…užívej si těhu
Janisek píše:
U nás to ví jenom moje mamča, a to jsem jí to oznámila přímo u doktorky, když šla se mnou aby mi pohlídala v čekárně Domču. No málem doslala infarkt. :)
Jinak tatínek od mého to neví, chystáme se mu to říct až po další KO. no a taky s toho asi nebude moc nadšený, už slyším ty jeho kecy, že nemáme dodělaný barák a tak. jejda to zas bude. :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
21.7.10 10:24

Šemi, gratuluju, je to jasný :palec: :potlesk:
Holky držte se, máme před sebou ještě dlouhou cestu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
21.7.10 10:25

U nás to oboje rodiče vědí a pak pár kamarádů.

Kdo jsem chtěla, aby to věděl, to ví a víc nějak nemám potřebu to šířit. Však oni se o to postaraj jiný, jak to tak znám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
21.7.10 10:26
jojo jasný, jedným uchem tam, druhým ven. :lol:
Škurpice píše:
Kašli na názory ostatních, teď je ptřeba, aby jsi byla v psychické pohodě…užívej si těhu
Janisek píše:
Jinak tatínek od mého to neví, chystáme se mu to říct až po další KO. no a taky s toho asi nebude moc nadšený, už slyším ty jeho kecy, že nemáme dodělaný barák a tak. jejda to zas bude. :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
21.7.10 10:27
přesně tak :mrgreen:
Janisek píše:
jojo jasný, jedným uchem tam, druhým ven. :lol:
Škurpice píše:
Janisek píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
21.7.10 10:33

Škurpice Českou zemědělskou univerzitu…Já mám za sebou teprve první rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
21.7.10 10:34
tak ti přeju hodně zdaru ve studiu… :lol:
Ivušáček píše: Škurpice Českou zemědělskou univerzitu…Já mám za sebou teprve první rok
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
21.7.10 10:35

Děkuji, plácám to jak se dá… :mrgreen: A jak se Tobě studuje s dětma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
21.7.10 10:40

holky nevíte některá jak na metřík, já to tu kutím snad hodinu a pořád mi to nejde. už jsem přečetla o tom asi pět diskusí a nic jsem nopochopila. Už jsem tu dlouho nebyla tak jsem všechno pozapomínala. :-( :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
21.7.10 10:42
no, je to mazec, navíc jse rozvedená a máme střídavku, ale děti jsou už velké…dcera bude v tomto školním roce přijímačky na 8-letý gympl, tak to bude záhul, ale určo to dáme…
Ivušáček píše:
Děkuji, plácám to jak se dá… :mrgreen: A jak se Tobě studuje s dětma?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
21.7.10 10:48

Janis asi už ho máš vybranej tak jen dáš zkopírovat bbcode a vložíš ho v nastavění tady na emiminu do podpisu. Jestli ho nemáš vybranej, tak klikni na metřík někoho z nás. Ono tě to hodí na tý stránku, tam vybereš metřík, postavičku a zadaš datum poslední ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
21.7.10 10:49

TO určitě dáte, jste šikuly… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie