♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.7.10 21:29

šla jsem tam už 3den vynechání MS(už sem měla 5× // )a šla jsem tam hlavně proto,aby mi udělal krev.test,abych měla jistotu(mám rizikové povolání,tak abych to nahlásila)a taky jsem po clostíku,tak jsem prostě chtěla vědět co a jak.dr.si mě vzal na UTZ a řekl,že krevní testy nejsou potřeba,že vidí,jak se roztahuje děloha,uzpůsobují se vaječníky a jak je vysoká sliznice,takže je to bez debaty :potlesk:
ale mimíska samo ještě neviděl,pozval si mě na 2.8. to by prý mělo být :srdce: (nebo 2,po clostíku je riziko vícečetnýho) :lol:
takže budu 14dní jak na trní,aby se mimi dobře chytlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
21.7.10 23:22

Ahojky, nebyla jsem vůbec doma, šla jsem s kámoškama ven lovit kešky… vítám nově příchozí těhule :kytka:

Snažila jsem se do tabulky cosi doplnit odhadem, ale ty TP mi možná nesedí, mám v tom upřímně strašnej bordel… možná by bylo lepší mi poslat údaje, co do tý tabulky chcete, přes SZ. Nebo to prostě vyladíme nějak časem. Bohužel toho času na emimi nějak už moc není…

Teďka už půjdu spát, snad se zítra trošku víc zorientuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.7.10 07:36

Dobré ránko

Světluš já mívám ovulaci 10-14 den. Já zkusila sex 13 den po ms, takže byla ovu, a bylo to 6.7. Takže jsem těhu podle početí nějaké dva týdny, ale dle ms 4, čert se v tom vyznej :lol: :lol:

Kaji ahojík :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.7.10 07:41

Ahoj holky, přeji hezké ráno :-) I já bych se k Vám ráda přidala. Dle poslední ms která byla 13.6. jsem v 6tt a termín porodu vychází na 19.3.2011. Doma mám již dvě děti, synka 4,5roku a dcerku 2 roky. A také máme v nebi holčičku - jednovaječnou sestřičku naší malé- o kterou jsme přišli. Takže jsem náležitě vystresovaná těhotná a budu moc ráda když tu u Vás najdu vzájemnou podporu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.7.10 07:45

Gremlínku víteeeej!!!! :srdce: A držím palečky ať všechno dobře dopadne! Odkud jsi?? :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.7.10 07:49

Ahoj Šemo, ty jsi taky ranní ptáče,co? Jsem z Liberce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
22.7.10 07:49

Dobré ráno,

vítám novou těhulku :kytka: Všechno bude dobrý :srdce:

V noci bylo zase teplíčko co? :-?

Dneska musim na dopoledne do práce, tak se modlim, aby mi bylo líp jak včera.

Kaji, i tak za tabulku díky :kytka: a kde se můžeme podívat? už zas ztrácim přehled, kolik nás tu je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.7.10 07:53

Ivet je na stránce 15, teď jsem na ní taky koukala. :srdce:

Gremlínku jj, náš prcek se budí kolem půl 7, tak ještě poleháváme, a pak mažu vařit, ať se mu můžu věnovat, nebo třeba příjde kámoška-jako dneska :huban:

Holky pěkně se tady scházíme, to mám radost :kytka: :srdce: :huban: To by taky byl super jednou pěkný hromadný srazík, :hug:

Holky Pražandy, budete některá rodit u Apolináře?? Já tam rodila Davídka, spokojená moc teda ne, ale jdu tam znovu, akoorát se budu modlit, abych tam vždycky nečekala na kontrolu 3hodiny :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.7.10 07:56

Holky díky, věřím že to dobře dopadne MUSÍ !!! :-) nám všem :kytka:
Mě taky děti vstávají brzy. Navíc malý jel dnes naposledy do školky, pak mají zavřenou, tak ho manžel ráno vezl a musela jsem je vypravit. A malá se samozřejmě taky vždycky vzbudí.
Dneska má být nejteplejší den týdne tak to snad přežijeme :-)
Mě zatím nějak špatně není, jen pálení žáhy a únava. V poslednít těhu jsem zvracela několikrát denně až do 4 měsíce tak teď mě to doufám mine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.7.10 07:58

Holky tu tabulku jsem si dala k sobě pod metřík, ju? odkaz :huban: :dance: Kaji moc děkujeme!! Kdybych jí měla dělat já, tak se nedočkáte :mrgreen: páč jsem na tohle kopyto :nevim:

Gremlísku mě včéra večer chytla tak žáhá, že jsem myslela že hořím :mrgreen: Při prvním jsem nikdy nezvracela, ale hrozně s emizvedal žaludek z masa, ale šíleně. na obrázku, reklama,… nedej bože když jsem šla kolem masny :think: :cert: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
22.7.10 08:03

ty jo, to už nás je 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.7.10 08:04

Kočičky jdu něco dělat, mám vyndaný mletý, ale co z toho? Karboše ani sekačku dělat nechci.. :jazyk: Takže mějte pěkný den, já vždycky jak mám chviličku tak se mažu na vás kouknout :kytka: Mám toho dneska nějak moc, musím zapnout pračku atd, a vedro má být, fůj :nevim: tak zatím pá :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.7.10 08:07

Jo a Ivušáčkovi dneska držíme palečky!!! Nebo jestli jde dneska někdo na kontrolu tak samo že taky! Letím, papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.7.10 08:07

Jsem tu začátečník - Šemo - a kde se ti zobrazuje tvůj metřík?
Ještě doplnění do tabulky - je mi 35let :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.7.10 08:08

Gremlínku tady nahoře nad stránkou máš zobrazovat podpisy tak na to klikni, jde ti to? A u všech co mají metříky tak je uvidíš pod tím co píšou vždycky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí