♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
21.7.10 11:35

Janisku tak mi dej do zprávy heslo a já ti to zkusim nějak duělat, pak si ho změníš ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
21.7.10 11:44

holky, asi si budete myslet, že sem vážně magor, ale já jsem snad radši, když je mi takhle. Když je mi dobře, jsem nervní a plašim :oops: :oops:
Ale pro dnešek už by to stačilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
21.7.10 11:54

Ivet, vim o čem mluvíš, drž se, ještě chvilku a bude to dobrý (aspoň takhle se uklidňuju já) :-)
Marti, hodně štěstí u dr. Určitě bude všechno v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
21.7.10 12:33

Zdravím všechny :mavam: , i nové těhulky a přeji pohodové těhulkování

Šemi :potlesk: krásná čárka :wink:

Janisku já ten metřík vidím, ale máš tam nějak podivný datum, jestli máš TP 1.3. tak nemůžeš být 12+..koukni na to ještě ju :wink:

Jinak u nás to ví jen moji rodiče, o víkendu to povíme i tchýni a bráchům, ale jinak nic, čekám po kontrole aby bylo vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
21.7.10 12:34

Janisku je ajo ty bláho ty máš hodne týdnu už, kdy jsi měla poslední ms? 25.5? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
21.7.10 12:52

že bych byla takhle napřed :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
21.7.10 12:55

Ivet drž se, ať Tě to brzy pustí, já zatím ne :poblion: a doufám, že jako u prvního nebudu.

Marti myslíme na Tebe, pak dej vědět, jaké to bylo, mě to čeká zítra odpolko, tak jsem zvědavá…

Holky včera mě bylo večer tak zle, ne na :poblion: ale bolelo mě břícho, jako by měla přijít MS, navíc to bylo takové divné, až jsem dostala strach, abych nepotratila nebo něco, fuj, hned jsem si šla lehnout a ráno už to bylo dobrý, tak snad je vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
21.7.10 13:15

Ivuš taky sem to měla a plašila, nestresuj se, děloha začíná pracovat tak je to OK :palec: :-) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
21.7.10 13:19

Akti díky, pořád si říkám, že když nekrvácím, tak snad je to OK. Já se vždy děsím, protože u prvního těhu jsem neměla vůbec nic takového, kdybych neměla pupek, tak ani nevím, že jsem těhu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
21.7.10 13:23

Ivuš tak to máme úplně stejně, u 1.těhu jsem ještě ve 3.měsíci předcvičovala, zato teď si připadám jak těhule, krvácení,hematom,nevolnosti, si to teď vyžírám, ale jsem ráda že je zatím vše OK, snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
21.7.10 13:24

Tak jsem zase trochu doplnila tabulku, ale teda ty první dětičky tam nemám, kdyžtak to ještě upravím a doplním… ale zase klasicky večer.

Mně taky nic není, maximálně jsem unavená. Pořád hledám náznak bříška a nic… fakt se tý první kontroly nikdy asi nedočkám. Ani si nechci udělat metřík, dokud nebudu vědět, na čem jsem… achjo, já bych to nejradši do 2.8. jenom prospala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
21.7.10 13:33

Kaji děkujem jsi šikula a vydrž, uteče to. Mě to sice čeká zítra, ale po pravdě, na jednu stranu se těším, až klíčka uvidím, a na druhou stranu mám obrovský strach aby bylo vše jak má… První těhu jsem se dozvěděla až v 6 týdnu a to byla paráda, to jsem šla na kontrolu hned a byl klid, takhle tohle čekání je hrozný. Navíc před tím jsem byla v práci a tam my šlo tu mojí hlavu zaměstnat, doma moc ne, jak to jde, pořád se mi to v té hlavě honí… :lol: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
21.7.10 13:34
kup si v lékárně těhu lízátka, mně tedy pomáhají…
Ivetza píše:
Marti, držíme palce, určitě to bude dobrý :srdce:Holky, jak jsem říkala, že mi včera bylo dobře, asi to byl odpočinkovej den před dneškem. Dneska je to síla, zrovna jsem ohodila půl koupelny :poblion: Musim to jít douklidit, ale nejhorší je, že jak to vidim, hned zas :poblion: Pomooooooooooooooooc :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
21.7.10 13:50

Šemi gratuluji k // :palec: A jinak prvorodička budu já a ještě někdo tady tuším psal, že taky ještě domá nemá žádné dítko, ale nějak se ztrácím pořád :oops: Já mám za sebou snad poslední noční, v pátek to musím oznámit šéfce, ať mé další noční už předá někomu jinému.
Vítám nové těhulky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
21.7.10 14:50

Holky já bych si taky ráda udělala metřík ale bojim se.. abych třeb něco nezakřikla :think:

Evu děkuji ke gratulaci. Máte krásného pejska. Toho mají tady kousek od nás a to je medvídek! teda jestli to je ta rasa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí