Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno, Ebenko to je mi líto, ale jednou to určitě dopadne uvidíš ![]()
Jinak u nás noc celkem šla, akorát jsem kolem 4 hod. ráno šla poprvé zvracet a doufám, že to bylo i naposledy. Nic moc teda
Snad je vám holky líp než mě
Péťo i mě se to moc nedaří tutlat, hlavně každý díky tomu, že mému prvnímu boučkovi už byly dva roky se ptá, kdy bude sourozenec a tak. S tím alkoholem se to prozradí hned…Byla jsem na jedné oslavě, a myslela jsem si, jak jsem to zamaskovala, a pak týden na to byla oslava u nás doma a kamarád mi říká, však já to na tobě poznám… to je mi jasné… no co jsem na to měla říct, rodině jsem to řekla, ale kamarádům jsem chtěla počkat, ale bohužel to moc zatím nejde,… každou chvíli to na mě někdo pozná,…
Ahojte maminky a budoucí maminky. Můžu k vám? ![]()
podle poslední MS máme termín 1.3. Minulý týden jsem byla na Ko a všechno v pořádku i
bylo. ![]()
Jejda, jste to tu rozjely ![]()
Vítám nové těhule ![]()
Šemi, hezkej testíček
![]()
Semi,gratuluju.
Jinak kamaradum to urcite nemam v planu hned tak rict,ale jak sem jednou uz zminila,jedeme pristi tyden na dovcu tak snad zaberou ty antibiotika
nekdy mam ale tuseni ,ze uz to tusi cela rodina i kamaradi.
nekdo uz to samozrejmne vi,ale to sem rekla jen tem lidem co sem presvedcena ,ze to nereknou ![]()
Tak zavolámaž zítra, dneska je jinde než chodím já ale říkala, tak v polovině srpna že příjdu.
Škorpi vítej !!!
Gratuluju k první kontrole ![]()
Jinak naší už to vědí, máma nadšená neni, tátovi to je jedno. Petr rodiče to ještě nevědí. Tím to řekne on, a jak ho znám tak řekne " štěpánka je těhotná " ![]()
Jdu vařít ![]()