♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
20.7.10 15:51

Peťo,v to doufám!

co sem vám jen chtěla … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
20.7.10 16:09

Já byla na plodovce kvůli špatným triplům, a vzhledem k tomu že manželům batr zemřel ve 3 měsících na rozštěp, tak vám asi nemusím říkat něco o nervech. Proto bych chtěla teď i ten prvotrimestrální, protože je dřív a nečeká se tak dlouho na výsledky no…Jinak já mám termín 27.2.ale nemyslím si že se mrňousek narodí v termínu (teda pokud ho zase nebudou lákat ven dřív kvůli velikosti), tak proto jsem radši tady u vás v březnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.7.10 16:22

šemi, já taky v pupečníku měla jen jednu tepnu (nebo žílu). Tenkrát mi nabízeli amnio, ale po poradě na genetice jsem tam nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
20.7.10 17:09

Ivet náš měl teda dvě. Mají být myslim tři a měl o jednu míň. A to mě dr říkala, že se může narodil s malou porodní váhnou- jasně 3975gr a 54cm :lol: :lol: ale je fakt, že on to má v genech, můj je vysokej a mohutnej, udělanej prostě. A dr na vizitě v porodce volala někoho,at se jde podívat že takový hrudník ještě neviděla :-D

Teda holky já teď byla v obchodě s klukem, tak je dusno jako prase! :nevim: Udělala jsem rybí pomazánku k véče a dneska NA VŠECHNO UŽ PRDÍM!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
20.7.10 17:19

Holky nemůžu to najít na netu :nevim: v jakých potravinách je kys.listová? Nechci jít glubule :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.7.10 17:34

šemi, oni tam právě jsou buď 2 žíly a jedna tepna nebo 2 tepny a jedna žíla - to nevim. A to jak tam mají být 2, tak jsem měla jen 1.
Malá se narodila 37+1 a naštěstí všechno ok

Rybičkovou pomazánku mám od včera, mňam :-)

Listovka je určitě ve špenátu, různých salátech a jinak netušim… ale viděla jsem v obchodě dokonce chleba s kys. listovou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
20.7.10 17:35

Šemi já vím, že je v listové zelenině, např. špenát, brokolice, růžičková kapusta … A v kvasnicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.7.10 17:35

Já zas jednou na netu viděla tabulku, kdy začínají jednotlivý měsíce a teď to nemůžu prostě najít :-(

Jakože třeba 3. měsíc je od 8+4, 4. od 12+3…atd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
20.7.10 17:36

Jinak je to vitamin B9, tak zkus zadat i to …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
20.7.10 17:59

Ahojky copak je tu nového? Byl dneska někdo u Dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
20.7.10 18:15

Ivet 3.měsíc by měl být od 8+1 :wink: , 4. od 12+1 atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
20.7.10 18:20

Holky, jsou nějaké věci, co by těhule neměla jíst?
Já už si to nepamatuju,… :-( Matně se mi vybavuje, že třeba by těhule neměla jíst Nivu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.7.10 18:31

Akti, ono to právě tak neni :-( Ale já to jednou najdu :-)

Ivu, kde se nám touláš? :wink:

Já jím všechno, kromě hermelínu, nivy, syrovýho masa a teda nekupuju si hotový pomazánky. Jinak si myslim, že i koření se v přiměřenym množství může všechno, ale nevim no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
20.7.10 18:36

Ivet, byla jsem v Praze na zkoušce, tedy spíš si přehodit termín na září, protože jsem se nějako nezvládla učit… Myslíš, že i hermelín? Vlastně to je to samé jako Niva, taky má plíseň a uzrává… já totiž nikdy neměla chuť na hermelín, jako teď poslední dobou, tak to raději nechám…jo a ještě jsem si vzpomněla, že tenkrát jsem dělala pro kamarádku játra a ta byla těhu a říkala, že jako těhu by vnitřnosti taky jíst neměla, to jsem taky nikdy neslyšela…já si to fakt za první těhu nepamatuji, asi jsem to moc neřešila… teď to asi moc řeším… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.7.10 18:51

Ivu, ty děláš školu? Jsi dobrá, obdivuju všechny, co studují a doma maj malý dítě :potlesk:

jo jo, o játrech sem taky slyšela. Ale myslim si, že když si je nedáváš každej den, že to taky jednou nevadí. Asi i ty sýry bych si jednou dala (kousek). Ale toho syrovýho masa se fakt bojím, takže chuť na tatarák si nechám zajít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí