Poradna duly
Jana Čurdová
Já byla na plodovce kvůli špatným triplům, a vzhledem k tomu že manželům batr zemřel ve 3 měsících na rozštěp, tak vám asi nemusím říkat něco o nervech. Proto bych chtěla teď i ten prvotrimestrální, protože je dřív a nečeká se tak dlouho na výsledky no…Jinak já mám termín 27.2.ale nemyslím si že se mrňousek narodí v termínu (teda pokud ho zase nebudou lákat ven dřív kvůli velikosti), tak proto jsem radši tady u vás v březnu ![]()
šemi, já taky v pupečníku měla jen jednu tepnu (nebo žílu). Tenkrát mi nabízeli amnio, ale po poradě na genetice jsem tam nešla.
Ivet náš měl teda dvě. Mají být myslim tři a měl o jednu míň. A to mě dr říkala, že se může narodil s malou porodní váhnou- jasně 3975gr a 54cm
ale je fakt, že on to má v genech, můj je vysokej a mohutnej, udělanej prostě. A dr na vizitě v porodce volala někoho,at se jde podívat že takový hrudník ještě neviděla ![]()
Teda holky já teď byla v obchodě s klukem, tak je dusno jako prase!
Udělala jsem rybí pomazánku k véče a dneska NA VŠECHNO UŽ PRDÍM!! ![]()
Holky nemůžu to najít na netu
v jakých potravinách je kys.listová? Nechci jít glubule ![]()
šemi, oni tam právě jsou buď 2 žíly a jedna tepna nebo 2 tepny a jedna žíla - to nevim. A to jak tam mají být 2, tak jsem měla jen 1.
Malá se narodila 37+1 a naštěstí všechno ok
Rybičkovou pomazánku mám od včera, mňam ![]()
Listovka je určitě ve špenátu, různých salátech a jinak netušim… ale viděla jsem v obchodě dokonce chleba s kys. listovou ![]()
Šemi já vím, že je v listové zelenině, např. špenát, brokolice, růžičková kapusta … A v kvasnicích.
Já zas jednou na netu viděla tabulku, kdy začínají jednotlivý měsíce a teď to nemůžu prostě najít ![]()
Jakože třeba 3. měsíc je od 8+4, 4. od 12+3…atd ![]()
Holky, jsou nějaké věci, co by těhule neměla jíst?
Já už si to nepamatuju,…
Matně se mi vybavuje, že třeba by těhule neměla jíst Nivu..
Akti, ono to právě tak neni
Ale já to jednou najdu ![]()
Ivu, kde se nám touláš? ![]()
Já jím všechno, kromě hermelínu, nivy, syrovýho masa a teda nekupuju si hotový pomazánky. Jinak si myslim, že i koření se v přiměřenym množství může všechno, ale nevim no ![]()
Ivet, byla jsem v Praze na zkoušce, tedy spíš si přehodit termín na září, protože jsem se nějako nezvládla učit… Myslíš, že i hermelín? Vlastně to je to samé jako Niva, taky má plíseň a uzrává… já totiž nikdy neměla chuť na hermelín, jako teď poslední dobou, tak to raději nechám…jo a ještě jsem si vzpomněla, že tenkrát jsem dělala pro kamarádku játra a ta byla těhu a říkala, že jako těhu by vnitřnosti taky jíst neměla, to jsem taky nikdy neslyšela…já si to fakt za první těhu nepamatuji, asi jsem to moc neřešila… teď to asi moc řeším… ![]()
Ivu, ty děláš školu? Jsi dobrá, obdivuju všechny, co studují a doma maj malý dítě ![]()
jo jo, o játrech sem taky slyšela. Ale myslim si, že když si je nedáváš každej den, že to taky jednou nevadí. Asi i ty sýry bych si jednou dala (kousek). Ale toho syrovýho masa se fakt bojím, takže chuť na tatarák si nechám zajít