Poradna duly
Jana Čurdová
Termín ti vychází den po mně
Ale já si myslim, že se to ještě bude měnit ![]()
Ahoj holky, taky bych měla mít březnové miminko,u doktora jsem ještě nebyla, jsem objednaná na středu a hrozně se bojím, aby bylo vše v pořádku. Ale to je asi normální, holky, v kolikátém týdnu je vidět srdíčko? Nepamatuji si, kdy jsem ho měla u syna. Jak půjdu k doktorovi měla bych být 6+1, tak nevím, jestli bych už srdíčko mohla vidět.
Jé další těhule ![]()
Marti, vítej!! Já si myslím, že už by srdíčko být mělo, uvidíš, že to bude dobrý ![]()
Ivetza píše:
Jé další těhuleMarti, vítej!! Já si myslím, že už by srdíčko být mělo, uvidíš, že to bude dobrý
Děkuji, tak to je super, aspon budu v klidu, že je všechno jak má být. U prvního těhu, jsem byla naprosto v klidu, pracovala jsem a ani nachviličku mě nenapadlo, že by nemělo být něco ok, tak nevím, co mě to ted popadlo, to asi to, že jsem doma na MD a myslím na koniny.
Kaji,
Peta, vek 27,TP jeste nevim, ale podle MS asi 2.3., jmena Jakub, Hanka…
Holky, tak zatím jsem to nafrkala sem: http://breznatka.machar.cz/
Manžel mi k tomu udělá ještě nějakou grafiku, tohle je jenom hrubá kostra. Sice teda remcal, že už zase nějaká tabulka, ale tak on to přežije
Vyplňovat si to budu sama, tak co, akorát mi tak jednou za x měsíců přidá nějakej ten sloupeček nebo tak
A měnit tam můžu libovolně cokoliv, akorát jestli vás napadá už teď ještě nějakej další sloupeček, tak dejte vědět, ať to tam manžel rovnou přidá. Já kdysi dělala právě pro červencovky tabulku sama a byla to docela prasárna, tak ať mi to radši udělá on, pro něj je to práce na pár minut.
teda holky, vy už všechny máte miminka. To já tu budu jediná vystrašená? ![]()
Teď ještě koukám, že se to zobrazuje nějak blbě… no nic, zítra je taky den, manžel už šel spát a já jdu taky, mám toho dost. Něco s tím uděláme v příštích dnech, aby to bylo taky trochu barevný a přehledný a nějak to vypadalo… Tak zatím pa ![]()
Jo a Jessie, ještě je tu kotelnice, ta nemá žádný dítě, taky mě udivilo, že jsme tu samý budoucí druhomatky, v červenci jsme to měly přesně obráceně…
Ahoj holky, můžu se přidat? Testík jsem dělala 16.7. a objevila se druhá slabá čárečka. Postupně je silnější, dneska jsem byla ráno na krev (hlavně kvůli práci),pokud se těhotenství prokáže, tak musím skončit s nočníma směnama. Takže se nemůžu dočkat rána a budu volat k dr.jak to vypadá. Podle mých výpočtů bych měla mít termín 23.3.2011. Jinak něco o mě, jmenuji se Eva, je mi 26, jsem z Ostravy a rozšířím nejspíš řady holek prvorodiček, většina z vás jak vidím už má nějaké ratolesti doma
Přeji všem krásné a hlavně klidné a bezproblémové těhotenství ![]()
Evulik84 píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Testík jsem dělala 16.7. a objevila se druhá slabá čárečka. Postupně je silnější, dneska jsem byla ráno na krev (hlavně kvůli práci),pokud se těhotenství prokáže, tak musím skončit s nočníma směnama. Takže se nemůžu dočkat rána a budu volat k dr.jak to vypadá. Podle mých výpočtů bych měla mít termín 23.3.2011. Jinak něco o mě, jmenuji se Eva, je mi 26, jsem z Ostravy a rozšířím nejspíš řady holek prvorodiček, většina z vás jak vidím už má nějaké ratolesti domaPřeji všem krásné a hlavně klidné a bezproblémové těhotenství
Ahoj Evi, já jsem taky z Ostravy
, termín mi vychází na 15.3., ale budu chytřejší po tom co mi řekne doktor.
Dobré ránko těhulísci
Tak jse ráno šla tetovat a je tam pořád jen stín, ale už je fakt na oko vidět, tak jsem zvědavá Třeba to zítra ještě dostanu a budu zase od vás couvat ![]()
Kláry gratulujiiii!!!! Jen tak dál
![]()
Vítám nové těhulinky…
![]()
Já ještě do tabulky se nezapíšu, až zítra když to fakt nedostanu, ju? ![]()
Ještě mě napadlo, ale to nevim to už asi nejde upravit. Místo jen březnátek udělat březen-duben? Ale ono to už asi přepsat nejde,co? ![]()
Dobré ráno, vítám nvou těhulku ![]()
Šemi a děláš pořád stejnej test? jakou má citlivost?
Dobré ráno holky, tak jak se máte? Já nějak strašně špatně spala
Usla jsem v půl druhý a v půl šestý už jsem zase koukala na hodiny
Takže to dneska v práci bude asi hódně výživný ![]()
Ahoj Evi, to je dobře, aspoň nás tu bude víc vykulenejch, co netuší, co se s nima děje ![]()