Poradna duly
Jana Čurdová
Šemi, a kdy se chystáš k doktorovi?
Dneska mě chvílema tak nějak tlačí břicho, doufám, že to je tim, že se tam prcek roztahuje.
domácí utz by nebyl od věci
![]()
Ivet no mě teda dneska tak chytil spodek, podbřišek a i záda, jak při ms když jsem byla s kámoškou na 2hodinové procházce, jako fakt mazec. A teď jsem asi 3týdny takže asi za měsíc k dr, ale nejdradši bych šla hned vid ![]()
já šla 3 tejdny po pozitivnim testu - takže asi 5 tejdnů od ovulace a už bylo srdíčko.
Minulý těhotenství jsem zjistila až někdy v 8 nebo 9 tejdnu, tak jsem hned po testu naklusala k dr, bylo srdíčko, hned průkazka, krev…tenkrát to lítalo ![]()
Protože jsi tu… přemluvila jsem jí, aby si testík udělala teď a nečekala na ráno a byly tam obě… já mám takovou radost…
Je, já to teď nějak nestíhám, navíc jsem psala deníček a on tu nějak neniiii. jsem ráda že se tu takhle scházíme!
![]()
Jo jo, Šemi, udělej si metřík klidně až po kontrole, to je v poho
Ahoj holky, můžu se k vám taky přidat? Měla bych být asi v 6tt a k doktorovi jdu zítra poprvé, tak jsem zvědavá jak to dopadne ![]()
Ahojky Kláro, jasná věc, vítám Tě mezi námi
a gratuluji k těhu
dej nám pak vědět, jak jsi dopadla u dr…
Klárko vítej!! Koukám, že asi taky čekáš druhé mimi, vid?
A držíme palečky ke kontrole
![]()
Tak co těhulinky, kde vás máme?
Škoda že nemám test, šla bych si ho pro sichr udělat
Ivušáčku ty jdeš k dr ve čt vid? Já půjdu až tak za tři týdny ![]()
AHoj. TAk si precitavam skupiny, kde by som mohla popripade patrit. Ak to vyjde, tak tiez budem mat termin porodu 30.3
uz len vydrzat a cakat
jeden test som si uz robila v 8 den po ovulacii, kedze som nevydrzala- bol negatívny
Ale asi aj zle urobeny ,namiesto jednej popr. dvoch ciarok tam bola iba jedna bodka.-)))ZAtial ma boli podbrusko, krize, ale prsia nie. ( ked si matne vspominam na prve tehu, ani vtedy ma do menzesu stopro neboleli )
mAM 37 rokov, som zdravotna sestra a uuuuplny debiL
. Vzdy som myslela, ze prvy den menzesu je aj prvy den cyklu a posledny- 28 den cyklu, je zaroven prvy menstruacny den. A ono to tak nieje
takze namiesto do utorka musim cakat do stredy minimalne. ach jaaaaj Drzte sa ![]()