Poradna duly
Jana Čurdová
Ivet dělám dálkově a už mám skoro první rok za sebou. Ještě mi právě chybí ta zkouška, kterou jsem dneska přeložila na září. To víš, myslela jsem si, že teď je to taková poslední příležitost, pak už až budu v práci s dvěma dětma, tak už toho moc nestihnu…:D
Ahoj, zdravím všechny nové těhulky, konečně jsem se sem po týdnu dostala a nestačímse divit,kolik je tady nových těhulek. Jsem dnes 7tt+4 , od soboty je mi pořád špatně,dopoledne zvracím, večer žaludek jako na vodě, no „radost“. Na další kontrolu jdu 6.8. a moc se ž těším a doufám, že bude vše v pořádku.
Posílám údaje pro tabulku s přehledem těhulek.
Jsem nebo vlastně doufám, že budu prvorodička, termín porodu 13.3.2011.
Holy, držte se mi všechny…papa
Holky jak tak čtu tak jsem na konci až tak to už budete mít mimísky a já budu teprve tlačít ![]()
Brazil, chudáku, to je hrůza… tak Ti přeji, aby Tě to brzo přešlo…
Šemi to neva, třeba některá budeme i přenášet, nebo ty třeba si to dáš o týden dřív… ![]()
Já holky měla termín na 18.6. a rodila jsem 16.6. doufám, že to taky takhle parádně výjde… ![]()
Ahoj holky, to bylo zase stránek na přečtení ![]()
Ahoj Akti, konečně známá tvář ![]()
Dneska jsem dělala k obědu česnečku a teď jsem měla i k večeři a mám takový nutkání si jít ještě přidat,ale bojim se že mi bude blbě. Chudák Brazilka,ta to má ještě horší než já. Mě je akorát špatně,ale zatim nezvracim.
U dr. jsem se ptala na prvotrimestrální screening a řekl mi, že je to hrazený pojišťovnou, tak nevim, všude jsem četla jak je to drahý ![]()
kláry, hezkej metřík ![]()
Brazil, koukám, že to máme skoro stejný, i když dneska mám oddychovej den. Ale jíst teda můžu.
Ivu, a to děláš maturitu nebo nějakou vejšku? Fakt máš můj obdiv!!!
Holky, já bych ráda porodila tak kolem 20.února, ale tuhle se mi zdálo, že sem rodila 28.6., tak nevim nevim ![]()
Ahojky Klári
,však my se neztratíme viď?? ![]()
Ivet já si myslím že to tak je. Vždyť těhotenství trvá 40 týdnů - tedy 10 lunárních (čtyřtýdenních) měsíců, což odpovídá 9 kalendářním měsícům. Vzhledem k rozdílu v počítání lunárních a kalendářních měsíců, je nejpřesnější udávat délku těhu právě v týdnech,tzn. jakmile začneš 9 týden (8+1) tak skočíš do 3. měsíce (lunárního) ne kalendářního!!, teda aspoň mi to dává logiku ![]()
Akti, já a logika…no kámošky zrovna nejsme ![]()
Já jsem si jistá, že jsem viděla tabulku, kde psali, že 3. měsíc je 8+4.....ono právě asi aby to vyšlo na těch jakože 9. Vždycky jsem v tom měla bordel a asi se z toho už nikdy nedostanu
No pak by to vyšlo na těch 9 kalendářních, ale jinak se to počítá takhle no
. Zkus si dát 1 den MS sem tam se ti to spočítá hmm ![]()
Proč bys chtěla rodit kolem 20.února?? ![]()
no chtěla bych stihnout vodnáře, ale toho si nevšímejte, já sem cvok
Ryba je moje babička
![]()
Tak holky, dítě vyvětraný, vykoupaný ( dneska pozdě-dlouho spal) činčila vyvětraná, vylítaná, a já unavená, takže vana, a hajííí. Všem klidnou dobrou noc ![]()
Ahojky, já teda jídlo nějak moc neřeším, ty sýry teda jím, protože je miluju, syrový maso bych si teda nedala, to už mi přijde moc. Ale jinak tatarák můžu. No stejnak si ho dám tak dvakrát do roka, tak teďka si ho fakt odpustím. Vnitřnosti mi nejedou, ale tak sem tam si asi paštiku dám… posledně jsem to taky moc neřešila, já jsem na těch sýrech fakt závislá
Omezila jsem jejich konzumaci, ale úplně jsem se jich nevzdala.
To počítání týdnů pořádně nevím, taky v tom mám bordel. První trimestr končí až skoro 13+0 mám pocit… ne teda přesně, ale právě určitě ne 12+1. Btw dneska zase spíme u babi, jsme tu teďka přes léto furt nakýblovaný, to sídliště mě nějak nebaví. Hlavně teda Vojta teďka furt jen běhá a strčí mi do pusy každej humus, takže to je v Praze těžký, to je tráva samý h..no, samej vajgl… tady aspoň strká do pusy jen sedmikrásky a sem tam nějakej šutr
No už aby s tím cucáním přestal, je to hrůza, nic jinýho ho nebaví, je naprosto nezabavitelnej, takže za ním pořád jen běhám a tahám mu z pusy bordel. A doma se taky nudí.
Tak se jdu mrknout, kdo psal jaký údaje a přidám to do seznamu.