♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10120
21.7.10 19:35
no, 5.7 jsem začala docela dost krvácet, večer to ustalo, druhý den jsem šla na UTZ a byl hematom cca 2×3cm …teď jsem byla v pondělí a je menší (nepamatuju si už jak), ale začala jsem špinit a pořád špiním a dle Dr. budu tak ještě min měsíc, dostala jsem ascorutin a mám utrogestan, ale ten beru už od IVF
aktijka píše: Škurpi jak velký hematom a jak dlouho ho tam máš??? Já ho totiž měla taky 2×0,7, ale na posledním utz už moc vidět nebyl..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
21.7.10 19:52

Ahojte,
ráda bych se mezi vás přidala :-)
jsem přibližně 4+0, stejně jako Šema, jak sem si stihla všimnout :palec: - to jsem ráda, že tu je někdo úplně stejně!
Dneska jsem byla na krvi a hodnota HCG je 738, tak sem uplně přešťastná :lol:
chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte o nějaké dobré literatuře o těhotenství…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
21.7.10 19:56

Jaňul ahooooooj!!!! No konečně někdo jako jsem já :-P :mrgreen: :lol: :lol: Čekáš první mimí??? :hug: Né že mi někam utečeš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Joooo tak pozor děti moje, pálí mě žáha… no tak to teda začíná brzo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
21.7.10 20:07

ahóóój, neuteču :mrgreen: neboj…

jj, první… trochu jsem váhala se sem hlásit, abych něco nezakřikla…ale tak člověk nikdy neví a aspon si pokecám :lol:

mně teda zatim je docela dobře, až na dnešek odpolko, to jsem to zapíchla a spala… a pak mi bylo pěkně blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
21.7.10 20:10

Jani já taky že to nechci zakřiknout a podívej, už mám metřík. Věřím, že bude vše ok, MUSÍ! To si měla asi ms jako já ne poslední 23.6 ? :?: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
21.7.10 20:16

Ahoj, vítám novou těhuli :kytka:
Konečně se nám Šema dočkala a má tu někoho, kdo s ní bude uzavírat březen - i když holky…kdo ví, kdy budete rodit :wink:

Začínám ožívat, vypadá to, že žaludek se klidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
21.7.10 20:18

Ivet, to je dobře!! No ono člověk nikdy neví kdy bude rodit ale ty týdny jsou pak ke konci sakra znát… když mají všichni odrozeno a ty na konci čekají :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: takže máš pravdu, konečně jsem se dočkala :mrgreen: :srdce:

Tobě se uklidnil a mě chytla žáha, ale jak

Příspěvek upraven 21.07.10 v 20:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
21.7.10 20:20

Já rodila dřív o 20 dní a doufám, že teď taky nebudu přenášet, protože to musej bejt nervy :-?
No ale člověk míní, příroda mění co?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
21.7.10 20:22

Já rodila 40+1 takže to taky ještě šlo. Ale to přenášení musí být mazec :think:

A je to tady, já snad půjdu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
21.7.10 20:29
:)

Šema jj, měl jsem to naposled 23.6. - to byl den, kdy jsem byla pěkně přepadlá… odjížděli jsme na dovču a já nakoupila spoustu těhu testů - jako že budu na dovče vesele testit a pak jsem to zničeho nic dostala…nicméně ted už je to jedno :-D

Ivetza s tim termínem porodu je to pravda :think: ale stejně je člověk rád, že je tu někdo úplně stejnej, i když tomu tak ve skutečnosti být nemusí, pač datum početí bylo pravděpodobně jiný…btw. šemo na kdy ti vychází ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
21.7.10 20:30

No nic berušky moje, jdu do hajan :cert: Neboť jdu zalehnout tu žáhu :think: Dobrou noc všem :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.10 21:12

ahojky holky,na doporučení jedné snažilky z vedlejší diskuse bych k vám taky ráda připojila.jsem sice hodně čerstvá těhule,nicméně těhule jsem :potlesk:
Jsem 4tt+4 teprve a potvrzení od dr. mám od včerejška:-)vezmete mě k sobě? :kytka:
Jinak se jmenuju Světlana,je mi 26 a jsem z Prahy.a jsem prvnička :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
21.7.10 21:15

Světluš ahoooooj, no já jsem tu dneska jak vrátná a vítám těhulinky co jsou na tom podobně jako j´á, takže termínek konec března! Vítej.. Jééé, a docela se tu schází hodně lidiček z Prahy, já teda nejsem přímo ale kousek od Prahy, ale jsem tam furt. :dance: :dance: :dance: :dance: Jéééj, já mám radooooost :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.10 21:17

ahojky holky,na doporučení jedné snažilky z vedlejší diskuse bych se k vám ráda přidala :kytka:
Jsem sice hodně čerstvá těhule,nicméně těhule jsem :potlesk:
Jsem teprve 4tt+4dny,potvrzení od dr.mám od včerejška :-)
Vezmete mě k sobě? :kytka:
Jinak se jmenuju Světlana,je mi 26 a jsem z Prahy.
a jsem prvnička :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
21.7.10 21:19

Světluš takže ty jsi byla u dr, a viděl teda něco?? :huban: Že bych šla dřív jak v půlce srpna? :oops: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí