Poradna duly
Jana Čurdová
aktijka píše: Škurpi jak velký hematom a jak dlouho ho tam máš??? Já ho totiž měla taky 2×0,7, ale na posledním utz už moc vidět nebyl..
Ahojte,
ráda bych se mezi vás přidala ![]()
jsem přibližně 4+0, stejně jako Šema, jak sem si stihla všimnout
- to jsem ráda, že tu je někdo úplně stejně!
Dneska jsem byla na krvi a hodnota HCG je 738, tak sem uplně přešťastná ![]()
chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte o nějaké dobré literatuře o těhotenství…?
Jaňul ahooooooj!!!! No konečně někdo jako jsem já
Čekáš první mimí???
Né že mi někam utečeš
![]()
Joooo tak pozor děti moje, pálí mě žáha… no tak to teda začíná brzo ![]()
ahóóój, neuteču
neboj…
jj, první… trochu jsem váhala se sem hlásit, abych něco nezakřikla…ale tak člověk nikdy neví a aspon si pokecám ![]()
mně teda zatim je docela dobře, až na dnešek odpolko, to jsem to zapíchla a spala… a pak mi bylo pěkně blbě
Jani já taky že to nechci zakřiknout a podívej, už mám metřík. Věřím, že bude vše ok, MUSÍ! To si měla asi ms jako já ne poslední 23.6 ?
![]()
Ahoj, vítám novou těhuli ![]()
Konečně se nám Šema dočkala a má tu někoho, kdo s ní bude uzavírat březen - i když holky…kdo ví, kdy budete rodit ![]()
Začínám ožívat, vypadá to, že žaludek se klidní.
Ivet, to je dobře!! No ono člověk nikdy neví kdy bude rodit ale ty týdny jsou pak ke konci sakra znát… když mají všichni odrozeno a ty na konci čekají
takže máš pravdu, konečně jsem se dočkala
![]()
Tobě se uklidnil a mě chytla žáha, ale jak
Příspěvek upraven 21.07.10 v 20:21
Já rodila dřív o 20 dní a doufám, že teď taky nebudu přenášet, protože to musej bejt nervy ![]()
No ale člověk míní, příroda mění co?? ![]()
Já rodila 40+1 takže to taky ještě šlo. Ale to přenášení musí být mazec ![]()
A je to tady, já snad půjdu ![]()
Šema jj, měl jsem to naposled 23.6. - to byl den, kdy jsem byla pěkně přepadlá… odjížděli jsme na dovču a já nakoupila spoustu těhu testů - jako že budu na dovče vesele testit a pak jsem to zničeho nic dostala…nicméně ted už je to jedno ![]()
Ivetza s tim termínem porodu je to pravda
ale stejně je člověk rád, že je tu někdo úplně stejnej, i když tomu tak ve skutečnosti být nemusí, pač datum početí bylo pravděpodobně jiný…btw. šemo na kdy ti vychází ovulace?
No nic berušky moje, jdu do hajan
Neboť jdu zalehnout tu žáhu
Dobrou noc všem
![]()
ahojky holky,na doporučení jedné snažilky z vedlejší diskuse bych k vám taky ráda připojila.jsem sice hodně čerstvá těhule,nicméně těhule jsem ![]()
Jsem 4tt+4 teprve a potvrzení od dr. mám od včerejška:-)vezmete mě k sobě? ![]()
Jinak se jmenuju Světlana,je mi 26 a jsem z Prahy.a jsem prvnička ![]()
Světluš ahoooooj, no já jsem tu dneska jak vrátná a vítám těhulinky co jsou na tom podobně jako j´á, takže termínek konec března! Vítej.. Jééé, a docela se tu schází hodně lidiček z Prahy, já teda nejsem přímo ale kousek od Prahy, ale jsem tam furt.
Jéééj, já mám radooooost
![]()
ahojky holky,na doporučení jedné snažilky z vedlejší diskuse bych se k vám ráda přidala ![]()
Jsem sice hodně čerstvá těhule,nicméně těhule jsem ![]()
Jsem teprve 4tt+4dny,potvrzení od dr.mám od včerejška ![]()
Vezmete mě k sobě? ![]()
Jinak se jmenuju Světlana,je mi 26 a jsem z Prahy.
a jsem prvnička ![]()
Světluš takže ty jsi byla u dr, a viděl teda něco??
Že bych šla dřív jak v půlce srpna?
![]()