Poradna duly
Jana Čurdová
Šemo - ok, mám to tam díky moc
toto bude trvat než se tady zaběhnu. No nic, taky musím jít, jdem s malou za chvíli na plavčo. Všem přeji hezký den a na kontrolách jen samé dobré zprávy !!!
Dobré ranko, to jste se tu zase pěkně rozjely…
Vítám i zdravím nové těhulky,
je to paráda, kolik nás tu už je…Jinak jdu dneska ve 14 hodin mám být v těhuporadně, tak jsem na to zvědavá, jak přijedu domů, tak dám určo vědět… Jde ještě dneska někdo k dr? Snad už tam bude i
a vše bude OK
Ivušáčku dobré ráno
držím palce na dnešek. Já jsem měla jít na první ko k dr zítra, ale musela jsem to přeložit, částečně taky pracuju a zítra neplánovaně na chvíli musím. Tak jsem dostala na výběr středa nebo pondělí tak jsem raději řekla že počkám do pondělka než se stresovat že ještě třeba nebude srdíčko
Ivušáčku, koukám že jsi z Hradce
já jsem tam rodila holku, taky jsi tam rodila? já byla moc spokojená ve srovnání s prvním porodem v Liberci
Gremlí, děkuji…
to já se naopak nemůžu dočkat, tedy na jednu stranu se moc těším, ale na druhou stranu mám strach, aby bylo vše OK. Já jsem teď 6+3, tak snad bude i vidět ![]()
To už určitě bude, jako zvon
já jsem o týden později, dnes 5+5 takže čas
Ivušáčku bude, uvidíš. Já byla u Davídka6+4 na první ko a pěkně to tam už bouchalo ![]()
Holky a počítáte to teda podle poslední ms, ju?
Jako dr už ? ![]()
já to počítám podle utz, protože podle ms bych byla ještě o týden napřed - měla jsem ovulaci totiž až kolem 20 DC
Ivu .{color: fuchsia}, držim palce ![]()
Ivet děkuji, já jsem taky zvědavá, co mi řekne, jestli to podle ultrazvuku bude souhlasit…
Určitě bude, já kdybych odečetla těch 6 dní o který se mi opozdila ovulace, sedí mi to přesně. A uvidíš, že bude srdíčko
![]()
Budu tu netrpělivě čekat, až se ozveš ![]()
No Ivet, to bude tak v pět…Pokud to bude jako před dvěma roky, tak tam jsem byla objednaná třeba na 14 hodinu, a protože je tam věčně narváno a občas někdo přišel navíc, že se mu něco nezdálo a tak, nebo i jednou se stalo, že doktorka rodila v ordinaci…
takže standard je čekat hodinu, takže asi v 15 hodin příjdu na řadu, a pokud ještě budu muset na nákup, tak v 17 hodin jsem doma…
No uvidíme… jsem na to zvědavá…
AHOJ HOLKY!!!Jsem v 6tt,po IVF a čekám dvojčátka.Byla jsem na ult.a krásně jsem je viděla,takže doufám,že se udrží obě
Jinak přeju krásný den všem ![]()