Poradna duly
Jana Čurdová
holky,právě sem objevila(začal mě svědit) výstavní opar!!!já ho měla snad jednou v životě…
netrpím na ně,fakt.mlže to být mimískem?
Světluš tak to vůbec nevím. Jelikož já jich měla od narození asi 1579862597m trpím na ně
A nepomůže mi nic.. Někdo říká honem pastu na zuby, tak to zkus
S.v.e.t.l.n.a. píše:
holky,právě sem objevila(začal mě svědit) výstavní opar!!!já ho měla snad jednou v životě…netrpím na ně,fakt.mlže to být mimískem?
To vůbec netuším, proč zrovna teď. Možná jak je tělo oslabený - malej „příživník“ si bere, co sám potřebuje. Zkus spíš pohledat někde na netu
Ivet, já dneska cestovní pojištění vyřizovala a ani mě to nenapadlo nahlásit. takže nevím, ale nic jsem nehlásila.
Jé vás tady je hrozně moc
nestíhám pročítat! ale fajn že se tu něco děje!
jakej seznam tu pořád řešite? chci bejt taky na seznamu
co proto mám udělat?
Šemi já bych chtěla rodit u Apolináře, mám tam známého, tak kdyby to vyšlo a mohla rodit u něj byla by to paráda… jinak Podolí je prej taky fajn…nevim, spíš záleží na lidech ![]()
Jééé už jsem na seznamu! děkuji tomu, kdo to zařídil ![]()
jinak další info: jsem z Prahy, 25let, prvorodička
chtěla jsem se holky zeptat, vy kdo máte už děti, chodily jste v těhotenství na nějaké těhu cvičení nebo plavání a chystáte se znovu?
Ahojky, zase jsem vás tak prolítla… fakt nějak přes den nemám vůbec čas. Ještě bych chtěla u druho a třeti rodiček doplnit ty jména a data narození dětí, ale nevím, jestli budu schopná to ještě dohledat… no pokusím se večer. Jinak Jaňulko, seznam je tady: http://breznatka.machar.cz
No a co se srdíčka týče, já v minulým těhu měla pocit, že má být kolem 8.týdne a když jsem byla někdy koncem 6.tt, tak ještě nebylo a brala jsem to tak, že ještě být nemá. Na další kontrole vesele ťukalo. Pak když jsem zjistila, že některý holky měly srdíčko třeba už 5+2, tak jsem z toho byla vyjukaná a říkala si ještě štěstí, že jsem to tehdy nevěděla, protože bych šílela
No teďka jdu poprvý 8+4, tak kdyby nebylo, tak je to konec… ale já pevně věřím tomu, že bude… achjo, fakt už snad začnu odpočítávat i hodiny do tý kontroly ![]()
rodila jsem v krči a budu zas. Pracuje tam můj gynekolog, už jsem na něj zvyklá a je docela příjemný u porodu vidět obličej, co člověk zná a už trošku ví, co od něj může čekat.
Jaňul, já na cvičení ani plavání nechodila. Teď si říkám, že bych možná na něco chodila, ale na plavčo asi ne. Bojím se těch bazénů, abych tam něco nechytila ![]()
Káji určitě bude všechno dobrý, ale to čekání je fakt hrozný.
janna24 píše:
Káji určitě bude všechno dobrý, ale to čekání je fakt hrozný.
tj, pořád akorát na něco čekáme, nejdřívm jestli dorazí ms, pak až bude vidět na utzm pak výsledky vyšetření. Já sice ještě těhu nebyla, ale prošla jsme si tím se ségrou a stačilo to. Ani si nedokážu představit,jak to budu prožívat teď .. ![]()
JaňulkaX píše:
Jé vás tady je hrozně mocnestíhám pročítat! ale fajn že se tu něco děje!
jakej seznam tu pořád řešite? chci bejt taky na seznamu![]()
co proto mám udělat?Šemi já bych chtěla rodit u Apolináře, mám tam známého, tak kdyby to vyšlo a mohla rodit u něj byla by to paráda… jinak Podolí je prej taky fajn…nevim, spíš záleží na lidech
Je máš tam známého?
No nechceš se za mě přimluvit? Jinak kámoška má strejdu a to je porodník taky z Apolináře, a docela bych chtěla, aby mě tentokrát rodil jeden člověk a né 20. ![]()
Ahojky těhulky, tak jsem se právě vrátila od Dr…
klíček je OK, a dokonce už bylo vidět i
, tak štěstná jako blecha… ![]()
Ahojky těhulky, tak jsem se právě vrátila od Dr…
klíček je OK, a dokonce už bylo vidět i
, tak štěstná jako blecha… ![]()