Poradna duly
Jana Čurdová
Ivušáčku, no to jednoznačně !!! Je to takový malý zázrak, jsme moc rádi že ji máme
![]()
ale to jsou všechny naše dětičky
Miláček malá, to všechno dožene uvidíš. A tak máš ještě chlapečka 5 letého a ještě nějaké dítě? Krom toho v bříšku?
hlasime se do klubu.o)),u dr.jsem jeste nebyla,tehotna jsem..podle ms termín 18.3.11. ![]()
Ještě jednu fotku Vám sem šoupnu. Na té první jí jsou dva dny, na téhle 14 ední
Ivušáčku- no mám i nemám. Jája je z jednovaječných dvojčat, ale o druhou holčičku jsme ve 23tt přišli. Mám ji navždy ve svém srdci.
A tohle poslední těhotenství je nečekané, neplánované a manžel už ani nechtěl… snad to takale mělo být. Tak teď jen doufám že už nás osud zkoušet nebude(prosím prosím)
Jééé to je bobišek
![]()
Mrzí mě, že o druhou holčičku jste přišli, asi proto teď přišlo neplánovaný těhu…prostě to tak má být ![]()
A vítám další těhuli do klubu ![]()
Vítám další těhulku
to je paráda…gratuluji k // ![]()
Gremli, i já věřím, že to prostě takhle mělo být… a proto jsi teď těhu… teď to výjde až do konce uvidíš… ![]()
Holky moc vám gratuluji já rodila březen 07,krásně jste si to zařídili je to super měsíc:-) Kají určo vše dobře dopadne i vám všem apřeji vám porod rychlý a v pohodě:-)
Ivetza - děkuju ![]()
A taky vítám novou těhulku termín skoro jako já ![]()
Steveko a kdy se chystáš k dr?
Tak ještě jednu, chcete? Ať můžete porovnat ten „pokrok“
Tady je jí 1měsíc
Taky si říkám že to tak má být a jsem moc šťastná i když jsem tepsve na samém začátku.
Navíc - je víc než symbolické, že k otěhotnění došlo s největší provděpodobností přesně 2 roky na den, ode dne kdy jsme o holčičku přišli.
Ty jo, opravdu na takovym miminku je asi znát skoro každej den, co?
![]()
Gremli, já na takovýhle „znamení“ věřim
Ivetza - já nejsem věřící ale tohle mi taky přijde jako znamení…
Musím letět malá zase bulí.
Tak dobrou noc a ahoj zítra. Já až odpolko nebo k večeru, pa
Já taky nejsem věřící.
Dobrou a hlavně klidnou noc, dneska se asi bude spát příjemně, venku pofukuje, tak bude prima vzduch ![]()
Ahoj holky!Zatím ještě nevím, zda se k vám mohu 100% přidat, ale vypadá to, že ano. Dělala jsem si 3testy a všechny jsou pozitivní. K doktorce se chystám až v srpnu, aby už bylo něco vidět:-)Pokud jsem těhotná, termín bych měla okolo 30.3.Doma už máme jedno dítko, ale ještě je moc malé (11měs):-) Druhé mimi jsme plánovali, ale takto brzy nee. Hříčka přírody:-) S dvěma tak malými dětmi to nebude snadné…, mám trochu obavy, jak to zvládnu/eme.