♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7094
23.7.10 14:17

Tak jsem vás konečně dočetla, jedno dopoledne člověk není doma, a už čte jako mourovatej… :lol: Patrik Kratochvíl, je malinko blbé protože končí na K a začíná na K, ale zní to docela dobře… Holky tak jsem tuhle říkala manželovi, že mi vyšlo podle čínského lunárního kalendáře, že budeme mít kluka, a můj HRDINA pan manžel mi říká, já vím, přece vím, co dělám, takže se docela nachechtám, až to bude holka… :lol: Já mám stále vybrané jméno Štěpán, tak jsem zvědavá za 7,5 měsíce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.7.10 14:31

:lol: To je jak ten můj, jak o sobě tvrdí že to je střelec, vid? No právě, to KK mi tam sejří :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
23.7.10 14:39

Jessie mě bolí podbřišek taky, jakoby slabé ms bolesti, ale když jsem mluvila s kámoškou sestřičkou z gyndy, tak mi řekla, že pokud nešpiním či nekrvácím, tak by všechno mělo být ok, zvlášť nás prvotěhule prý to břicho bude pobolívat, jak se děloha roztahuje. Jinak dneska v práci masakr :pocitac: , lidí jak blázen, no děs, těším se až budu večer doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
23.7.10 14:46

holky tak se tu mějte krásně a za týden páčko.
Evuliku máš nádhernýho psa. Hned bych ho brala. To je novofunlanďan, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
23.7.10 14:54

Nazdárek všechny! vy se teda činíte :lol:

Jessie já mám občas taky takový slabý křeče jako při MS, ale vždycky to odezní…je to takový tupější- tak snad v poho

Kotelnice já teda naopak mám naopak šílenou žízeň neustále, piju tak třikrát tolik co normálně…ale spiš to bude z toho horka

jediný příznaky co mám je šílená únava, občas špatně - ale jen tak decentně…

a koukejte sem šupat fotky z UTZ, ať se máme čim kochat :-) sama jdu k dr. až 19.8. to budu 8+1… tak si chci příští týden ještě kontrolně skočit na krev, ať vim, jestli se to zvyšuje tak, jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
23.7.10 15:19

Holky, kdy se chystáte to říct rodičům? Případně ty, co už to oznámily, jakou formou? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
23.7.10 15:32

Evulik no asi nějak na konci třetího měsíce, ty jo formou nevim jakou, bude to pro ně kvápko :lol:
možná je někam s přítelem pozvem, třeba na véču a tam jim to řeknem… to samé asi s jeho rodičema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
23.7.10 15:34

no ja to chci rict maminkam zaroven,at jedna, nebo druha neni osizena,takze az asi za mesic,jestli to vydrzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
23.7.10 15:38

Janulka-a chtela bych to rict formou dopisu,bude tam fotka z ultrazvuku a bude tam napsano,ahoj babicko uz se na tebe tesim ,pokud vse dobre dopadne uvidime se v breznu. :hug: tvuj vnuk nebo v nucka
Mame samozrejmne i 2dedy,ale oni to tak neprozivaji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.7.10 16:01

My už to babičkám a dědům řekli na narozeninách naší dcery… pořád jsem přemýšela, jestli mám to říct, nebo ne, a pak jsem si říkala, kdybych náhodou se něco stalo a já o to přišla, tak se to stejně dozví, a tak jsem jim to řekla teď, a tak už se od začátku těším a užívají si to. U prvního to dostali pod stromeček a to jsem byla na konci třetího měsíce… ale teď pod stromeček to už neututlám,… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
23.7.10 16:02

Než výs dočtu - Gino, do Buštíku jezdím docela často za kámoškou, kterou znám právě odtud z Emimina. Takže moc dobře vím, třeba jsem se tam někdy potkaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
23.7.10 16:12

No a co se jmen týče - zatím jsem nad tím moc nepřemýšlela. Asi to rozseknem až po tom 20.týdnu… s Vojtou to tak taky bylo. Do tý doby jsme se pořád jen hádali o jméno pro holku, ve finále to byl kluk, takže jsme si pak sedli nad kalendářem, napsali si svoje tipy, shodli jsme se na Vojtovi a Matějovi… pak jsme vybrali Vojtu, už jsme mu tak i říkali a pak přišla kámoška s tím, že nám to vůbec nejde k příjmení… nám to vůbec nedošlo. Začíná nám na ch, takže Vojtěch Ch… No ale už jsme to nemohli změnit, jsme to jméno prostě fakt chtěli. Stejnak mu nikdo moc nebude říkat jménem a příjmením… ale štve mě to, asi si jednou řekne, že jsme blbci :lol: Jenže pro nás už to byl Vojtíšek a nemohli jsme pak už vybrat nic jinýho…

A jinak naši to věděli hned, nešlo to neříct, vidíme se furt. Tchýně už to taky ví, ta teda moc nadšená nebyla. Pokud to nedopadne, tak se holt nedá nic dělat. My bychom to nevydrželi neříct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
23.7.10 16:20

holky to já taky vůbec nevim, jak to rodičlm řeknu, rptože vim, že budou naštvaný, teda hlavně máma, protože jsem měla dva roky počkat, abych sdědila věci po ségře, takhle je to neekonomický :roll: :zed: navíc budu nastupovat v říjnu na na navazující Mgr. studium … to bude keců :roll: ani nevím, jestli radši nemám počkat, až to na mě pozná sama :mrgreen: přítelův otec mi před asi 14dny oznámil, že bych si měla pořídit dítě, jen tak, přišel, oznámil odešel :mrgreen: , takže tam si myslím problém nebude :-) ale kdy jim to řekneme? holky přítel jim ještě ani neoznámil, že jsme zasnoubený a to už jsme od začátku května :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
23.7.10 16:21
kotelnice píše:
Janulka-a chtela bych to rict formou dopisu,bude tam fotka z ultrazvuku a bude tam napsano,ahoj babicko uz se na tebe tesim ,pokud vse dobre dopadne uvidime se v breznu. :hug: tvuj vnuk nebo v nucka

to je krásnej nápad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.7.10 16:34

Tak naši to vědí, to jim řekl můj teda mojí mámě a řekl jí, že bude babička jenže s ní to ani nehlo, a jelikož bydlíme s nima a mámě silně lezeme na nervy, tak spíš je na nervy, než že by byla nadšená. Táta? tomu to je tuplem šumák. Jediný kdo to prožívá je moje ségra…

Dneska jsem to řekla svagrový takže je mi jasný že ta to řekne tchánovcům a já jim to říkat nechci, protože nemám ráda když řeknou jen hm.

Sem chvilku spala a jak mě pálí žáha, uaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital