♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
23.7.10 08:51

:dance: No já jestli to tak dopadne a budu se nakonec stěhovat na vysočinu, tak bych taky jezdila 100km k dr. Taky se mě jí nechce pouštět, protože i když má někdy svoje nálady ( sama tvrdí že když má před ms tak je na zabití ), dokáže být protivná, ale kdo ne,.. tak jí mám ráda. A říkáš že ti mele huba? Já když tam jdu, tak musí bejt hotová, klobu jí díru do hlavy :D :D Néé, zatím mi ještě nic neřekla, ještě mi řekla, že lepší že se zeptám než pak nevědět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 08:53
Šema píše:
No konečně se tu schází berušky co mají termín jako já :pankac: :pankac: :pankac:

jojo,ty máš jak stary dítko??jinak s tim chlapem..taky mi to chrape,lukan dneska v noci ze spaní ječel,probudil me..jee,ted jsem pojedla tak kilo meruněk,mnamka :-D řidičák zvládnes,ja na 3.pokus..ty jízdy prostě nešly dát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 08:55
Šema píše: :dance: No já jestli to tak dopadne a budu se nakonec stěhovat na vysočinu, tak bych taky jezdila 100km k dr. Taky se mě jí nechce pouštět, protože i když má někdy svoje nálady ( sama tvrdí že když má před ms tak je na zabití ), dokáže být protivná, ale kdo ne,.. tak jí mám ráda. A říkáš že ti mele huba? Já když tam jdu, tak musí bejt hotová, klobu jí díru do hlavy :D :D Néé, zatím mi ještě nic neřekla, ještě mi řekla, že lepší že se zeptám než pak nevědět :srdce:

no však,prostě mi delal nejaky vyšetření a ja už mu vpalila proč to děla a jak to ma ideálně byt…taky se někdy tváří,la ej aho vždycky rozesměju..v poho doktor.kam se chystáš na vysočině,já nejakej čásek bydlela v Jih.tedky jižní morava..domovinka. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.7.10 08:56

Já mám 2.5 starého bobíska Davídka, mám to tady na metříku,ale asi to máš vyputý. Tak si dej nahoře tady na stánce zobrazovat podpisy a ukážou se ti všech holčin co je mají. :-P Takže teď čekám druhé. Mě snad příjde, že to cejtí, protože pořád po mě leze a nosí mi rohlíky, prý nese " maminkovi " :-P A jak ty máš staré děti? nebo dítě? :kytka: Měla bych bydlet kousek od Humpolce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 09:36
Šema píše:
Já mám 2.5 starého bobíska Davídka, mám to tady na metříku,ale asi to máš vyputý. Tak si dej nahoře tady na stánce zobrazovat podpisy a ukážou se ti všech holčin co je mají. :-P Takže teď čekám druhé. Mě snad příjde, že to cejtí, protože pořád po mě leze a nosí mi rohlíky, prý nese " maminkovi " :-P A jak ty máš staré děti? nebo dítě? :kytka: Měla bych bydlet kousek od Humpolce :kytka:

hm,lukan má 5,taky snad neco citi..leze po me,mačka mi prsa,ktery bolí…valí se mi po bříšku..na zabiti..mam to asi vypnuty…zkusim to zapnout:o)),snad to jako blondyna zvladnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
23.7.10 09:37

Ahoj holky, člověk tady půl dne není a hned takový novinek a těch popsaných stránek :-D Šemi,to dojíždění za doktorem bude asi docela náročný, ze začátku to asi půjde, ale časem asi nic moc.
Gremli,holčička je nádherná, kamarádka rodila malýho ve 29tt a zatim dobrý, teď je mu už 9 měsíců a úžasně se směje :-)
Taky u vás byla v noci taková děsná bouřka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 09:39
kláraK píše:
Ahoj holky, člověk tady půl dne není a hned takový novinek a těch popsaných stránek :-D Šemi,to dojíždění za doktorem bude asi docela náročný, ze začátku to asi půjde, ale časem asi nic moc.
Gremli,holčička je nádherná, kamarádka rodila malýho ve 29tt a zatim dobrý, teď je mu už 9 měsíců a úžasně se směje :-)
Taky u vás byla v noci taková děsná bouřka?

dojíždět se dá..pokud nebývá špatně..jinak to jistí pytlík a nebo i kabelka:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.7.10 09:41

Kláry no zatím to mám kousek, ale to víš že bych nejezdila 100km, to bych musela najít tam. A teď si to neumim nějak představit, teď ze začátku ještě jo, ale ke konci jsou prohlídky častěji.. proto má steveka můj obdiv :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.7.10 09:43

Steveko :lol: :lol:

Dneska mě nějak bere podbřišek, ale né jako ms,ale spíš jakoby křeče.. No jestli to nebude tím, že třeba tahám kluka, teda né vyloženě jako když stojím, ale když sedím.. tak příjde a řekne : " maminko vem mě " :D takže ho vezmu ale jak mi včéra řekla máma.. : " nesmíš bejt tak rozmazlená, dřív ženská taky tahala těžký věci " tak asi jo no… :pocitac:

Klárko u nás byla boučka jako prase, ale stejně se špatně spalo, protože jsem měla okno ne ventilačku, takže se to vedro doma nehlo, a když jsem ho otevřela tak zase mlátil okno větrem a David se bál, tak ječel-ukázková noc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 09:50
Šema píše:
Steveko :lol: :lol:

Dneska mě nějak bere podbřišek, ale né jako ms,ale spíš jakoby křeče.. No jestli to nebude tím, že třeba tahám kluka, teda né vyloženě jako když stojím, ale když sedím.. tak příjde a řekne : " maminko vem mě " :D takže ho vezmu ale jak mi včéra řekla máma.. : " nesmíš bejt tak rozmazlená, dřív ženská taky tahala těžký věci " tak asi jo no… :pocitac:

Klárko u nás byla boučka jako prase, ale stejně se špatně spalo, protože jsem měla okno ne ventilačku, takže se to vedro doma nehlo, a když jsem ho otevřela tak zase mlátil okno větrem a David se bál, tak ječel-ukázková noc!!

jj,jsem si :poblion: i sovu těh prukazku a setra pak,co jste s tim delala…ja ji pekne osprchovala a dala susit..jsem se ji priznala..pohoda,dostala zachvat smíchu..i v porodnici se na me pak divali jak na prasatko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.7.10 09:53

Steveko :lol: :lol: :lol: Tak to je mazec :-P

Holky já začínám mít silnej problém se orientovat v tom, kdo má kolik děti :D Asi si každá povinně udělá metříky ať se máme podle čeho řidit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 10:04
Šema píše:
Steveko :lol: :lol: :lol: Tak to je mazec :-PHolky já začínám mít silnej problém se orientovat v tom, kdo má kolik děti :D Asi si každá povinně udělá metříky ať se máme podle čeho řidit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

vis,jak jsem citila,ze mi bude asi hodne blbe..tak jsem si z kabelky vytahla mobil,doklady,penezenku…prehravac…jprukazka me nenapadla.o))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.7.10 10:05

:lol: :lol: :lol: No ono hlavně když to příjde tak člověk toho moc nestihne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.7.10 10:16

Tak já budu asi jezdit do Jihlavy, když tam máte tak skvělého gyndr, nějakých 160 km sem, 160 km tam :mrgreen:
Ale i tak závidím - máte to blízko do Havlíčkobrodské porodnice a na tu jsem slyšela jen samou chválu - prý lepší jak Vrchlabí. :palec:
My se právě přestěhovali z Prahy 4 do takový díry u Kladna :andel: a musím najít novou gyndr. Sice bych za starou i dojíždět mohla, ale rozmýšlím se hodně, je to taková jedubaba, ta snad měla před MS pokaždé, když jsem k ní šla na prohlídku :mrgreen: jediný co ji zajímalo byly prachy, ale vyšetřovala jemně, to zas jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
23.7.10 10:20

čáu, vy tady jedete :-)

Konečně trošku lepší vzduch!!! I když bytě teda furt teplíčko :roll:

Dneska musim makat, čeká mě balení na tejden, pak tu uklidit, abychom neodjeli z bordýlku, vyprat…ufff, už teď sem z toho vyčerpaná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí