Poradna duly
Jana Čurdová
Kají já bych radši šla až tak za dva tři týdny, protože takhle nic ještě neuvidí, a budu tuplem na nervy ![]()
Kaji, neboj, on taky nežehlí denně
Umí všechno, ale málokdy se mu chce. No asi jako všem.
O plavání jsem už psala, já bych nešla. Dokonce se nechci koupat v bazénu ani u tchánů…a to vím, že se o tu vodu staraj. Ale já sem na tohle fakt asi exot. Třeba na veřejnej wc bych šla fakt jenom ve stavu nejvyšší nouze, mám z toho úplnou fobii
![]()
Jééé Ivet to jsme na tom stejně… já na veřjené WC chodím jen ve stavu nejvyšší nouze, jinak neee, raději kolikrát přes den nepiju, abych nemusela na záchod, ani ve škole nechodím, já jsem asi praštěná, ale jen když nutně potřebuju, jinak nee
Ivušáčku - malé budou v srpnu 2 roky. Je ale narozená o 12 týdnů dřív rak je to takovej drobeček (právě jsme překonali 9kg ![]()
Letos už je to druhá včelka na kterou stoupla. Taky chce pořád chodit bosa, ale na zahradě máme trávu s jetelem tak to je zrovna teď blbý. No a synovi bude v říjnu 5let.
Tak teď je zase na chvilku klid, usnula tak uvidíme, mažu jí na to fenistil
Jééé Ivet to jsme na tom stejně… já na veřejné WC chodím jen ve stavu nejvyšší nouze, jinak neee
, raději kolikrát přes den nepiju, abych nemusela na záchod, ani ve škole nechodím, já jsem asi praštěná, ale jen když nutně potřebuju, jinak nee
Gremli, to mé byly minulý týden 2…
Beruška malinká, to má trápeníčko… já té mé dala na noc panadol, jestli se jí pak nebude lepši spát. Dneska jsem koukala, že na jedné straně je špička už vidět, ale na druhé ještě nic moc nevidím, všechny zuby byly v pohodě, a tyhle poslední jí dělají nějaký velký problém… ![]()
Ivušáček píše:
Jééé Ivet to jsme na tom stejně… já na veřjené WC chodím jen ve stavu nejvyšší nouze, jinak neee, raději kolikrát přes den nepiju, abych nemusela na záchod, ani ve škole nechodím, já jsem asi praštěná, ale jen když nutně potřebuju, jinak nee
A nemáš fenistilový kapky? řekla bych, že zabíraj líp, navíc jí trošku uspěj ![]()
Ty jo, to musela bejt mainkatá, když se narodila ![]()
Šemo - uvidí alespoň váček v děloze, i když ještě ne
a vyloučí třeba mimoděložní těhu. A třeba vezme krev na HCG
Kají ty jsi můj člověk s tím žehlením. Hele - ono když se to pečlivě pověsí a při sbírání poskládá, tak se 90% věcí fakt žehlit nemusí… naštěstí nenosí manžel košile
Jessie píše:janna24 píše:Janni, no já právě vůbec nevím, jak to se mnou je
Jessi, dívám se, že bych mohla mít možná termín porodu jako ty. Ty jseš tedka tak v tom 5týdnu že?počítala jsem termín od poslední ms, což bylo 4.6. ale 12.7. jsem byla u doktora a ten mi řek, že těhu nejsem a 19. už jsem měla pozitivní test
![]()
to je dobrý
já se v tom taky moc nevyznám. já měla poslední ms už 30.5., podle toho už bych měla být v 8 týdnu. ale 2.7. na ultrazvuku nebylo ještě nic vidět a když mi doktorka vzala krev, tak hcg bylo jenom 55,takže fakt začátek. tak se tím tak uklidňuji. Asi nejsu tabulkový příklad
janna24 píše:Jessie píše:to je dobrýjanna24 píše:Janni, no já právě vůbec nevím, jak to se mnou je
Jessi, dívám se, že bych mohla mít možná termín porodu jako ty. Ty jseš tedka tak v tom 5týdnu že?počítala jsem termín od poslední ms, což bylo 4.6. ale 12.7. jsem byla u doktora a ten mi řek, že těhu nejsem a 19. už jsem měla pozitivní test
![]()
já se v tom taky moc nevyznám. já měla poslední ms už 30.5., podle toho už bych měla být v 8 týdnu. ale 2.7. na ultrazvuku nebylo ještě nic vidět a když mi doktorka vzala krev, tak hcg bylo jenom 55,takže fakt začátek. tak se tím tak uklidňuji. Asi nejsu tabulkový příklad
Ivušáček - no naše Jája naštěstí zoubky ani necití že rostou, ale má teprve přední jedničky a dvojky a 3 stoličky
Ivetza - ty jo no vidíš, fenistil kapky mám… tak až se zase vzbudí tak jí je šoupnu.
Narodila se a měla 1100g a 36 cm a klesna na 940g. Bylo to fakt malinké holátko…
gremli to nevadí, hlavně že to zvládla a teď je zdravá… a od těch žihadel, bude mít imunitu proti ostatním,… můj táta jako malý jich dostal hrozně moc… a teď když dostane žihadlo, tak mu to ani nenateče
Káji vidíš to. já na to spichala a srdíčko se dneska neukázalo. takže určitě je lepší, že si chvilu počkáš a pak budeš mít klid