Poradna duly
Jana Čurdová
já jsem jak na trní,jestli se mimi dobře uhnizďuje
a fdozvím se to až 2.8. ![]()
Holky, ja vas ani nestiham cist…
Vitam nove tehulky:-)
Ja jdu dneska k dr kvuli desnymu svedeni a vytoku, furt jsem si rikala, ze je to hormonama, ale spis to bude nejaka infekce, fuj.
Ale snad aspon uvidim miminko:-)
Dobré ráno holky, taky vítám nové těhulinky.
Hermi, gratuluju ke dvojčátkům, je to nádhera (i když u mě by mi to tak veselý nepřišlo, určitě bych z toho měla strach) ![]()
Holky držim palce na kontrolu, určitě to dobře dopadne. Já ani nevim kdy mám další kontrolu, akorát 3.8. si jdu pro průkazku a na krev a pak mi asi řekne další termín
já mám taky strach,ale když…přirozeně to nešlo a budu to mít najednou
a za sebou.Nebudu muset podstupovat další IVF.Moc vám děkuju za přivítání!!!!Aspoň si más s kým pokecat ![]()
On každej dr dává tu průkazku jindy - někdo až ve 12tt, někdo hned po srdíčku…Já bych jí měla dostat příště, to budu cca 9+4
ahoj holky potřebovala bych radu. byla jsem dneska u doktorky a srdíčko se ještě neukázalo. Jsu z toho hrozně zdrblá. myslím si, že jsu 5 týden od oplodnění, ale k tomu se ještě připočítávají dva týdny navíc, že? Myslela jsem, že srdíčko je vidět od začátku 6. týdne, ale ted nevím, jestli musím být opravdu 6 týdnu těhotná nebo už se to bere s připočítáním těch dvou týdnů.
doktorka říkala, že se teda mimi zvětšilo oproti minulýmu ultrazvuku. Ale stejěn mi to na klidu moc nepřidalo.
Budu se vás snažit pak dočíst.
Ivi , jak si dopadla ty na kontole?
Jani neboj, já si myslim, že na srdíčko je ještě brzo a příště už by se mohlo ukázat. Znám dokonce případ, kdy srdíčko bylo vidět až v 8tt. Je to u každého jinak,tak se neboj a pokud mimi vyrostlo, tak je to na dobré cestě ![]()
Klári díky za útěchu, musím doufat, že všechno bude dobrý. jedeme tedka v pátek na týden do chorvatska. tak pak mám přijít znovu na ultrazvuk. na tu cestu se doktorka teda moc netvářila, ale už to máme zaplacený, tak si říkám, že když budu převážně ve stínu a nebudu to nijak přehánět. tak bude všechno dobrý.
Jani nebuď z toho zmatená, užij si dovolenou a uvidíš, že až přijdeš, bude
a vše OK. Já pojedu k Dr. až za chvilku mám tam být až 14 hodinu
Jani já myslim že kdyby se dr něco nezdálo, tak by ti řekl,neboj
Užij si dočvu !
![]()
Teda holky to je pařák jak prase, byla tu kámoška, šla jsem jí doprovodit, no to je humáč! ![]()
dokonce mi vystavila aji průkazku a dala telefon na objednání ve 12tt do brna na ultrazvuk, kde mi udělají aji ten screening. Šemi, kdy ty jdeš k dotorce?
Ivuš hodně štěstí na kontrole ![]()
Jani, užijte si dovču, hned bych taky někam jela, ale nás čeká maximálně bazén na zahradě, ale aspoň něco ![]()
Jani, neboj se nic, příště bude
bouchat, doktorka by ti průkazku nedávala, kdyby si myslela, že je to blbý!!!
Šemi, já teď tady byla venku a je to hnůůůůůs, jsem ráda, že jsem doma. Snim zmrzku a půjdu hodit sprchu. Oproti včerejšku mám dneska skvělej den - sice žaludek cítím, ale to se dá!!!
Holky, když si budu dělat cetovní připojištění, musim jim tam hlásit, že jsem těhu?
V sobotu jedem na tejden na chalupu, těšila jsem se, jak bude vedro a jak to tam ve vedru je fajn, protože je kde se schladit a navíc je to u lesa. A prd - má se zkazit počasí, já mám fakt kliku ![]()