♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3219
22.7.10 16:03

Ivuš tak to je paráda, gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
22.7.10 16:07

Ivu, supéééééér :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
22.7.10 16:09

Holky děkuji, jsem tak šťastná, že jsem toho našeho klíčka viděla, a hlavně, že tam bylo :srdce: a i já byla OK jukla mi i na vaječníky, i na čípek, a vše je v pořádku, tak jsem si strašně moc oddychla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
22.7.10 16:12

Holky jedu vykoupat toho našeho chudáka ufuněnýho… tady psa…tak večer páček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.7.10 16:25

Iví gratuluju!! :mavam:
My jedeme nakoupit  :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
22.7.10 16:35
Šema píše:
JaňulkaX píše:
Jé vás tady je hrozně moc :) nestíhám pročítat! ale fajn že se tu něco děje!
jakej seznam tu pořád řešite? chci bejt taky na seznamu :mrgreen: :dance: co proto mám udělat?Šemi já bych chtěla rodit u Apolináře, mám tam známého, tak kdyby to vyšlo a mohla rodit u něj byla by to paráda… jinak Podolí je prej taky fajn…nevim, spíš záleží na lidech :-)
Je máš tam známého? :D No nechceš se za mě přimluvit? Jinak kámoška má strejdu a to je porodník taky z Apolináře, a docela bych chtěla, aby mě tentokrát rodil jeden člověk a né 20. :pocitac:

:palec: přimluvila bych se za všechny, kdyby to k něčemu bylo… :-) ale stejně nakonec každej musí porodit sám, ať tam má známýho…nebo neznámýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
22.7.10 16:38

…a samozřejmě gratulace Ivušce! :) mě UTZ čeká až relativně za dlouho… tak na to budu muset nemyslet, jinak bych se zbláznila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
22.7.10 16:42

Ivušáčku gratuluji ke kontrole a k :srdce: , musí to být super. Já půjdu k dr.až první týden v srpnu. Jinak venku vedro neskutečné, ale statečně malujeme, zrovna máme pauzu. Byli jsme se trochu schladit v bazénu venku, ale mám nějak strach lézt do té vody, tak jsem tam byla chvilinku a rychle ven. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.7.10 17:59

Jaňul mě to je jasný, stejně za tebe nidko neporodí,ale podle je dobrý když si to vede jeden člověk, a né 10 jako u mojeho prvního porodu. To se točila směna, tam najednou uplně někdo jiný, každý si do tebe hrabal, ířkal něco jinýho :think: Takže já bych byla schopná si i zaplatit to, abych měla u porod " klid "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
22.7.10 18:00

dneska jsem byla v Tescu, sháněla jsem pro malou holinky a zjistila jsem, že tam maj výprodej na oblečení. Tam vám měli táááák krásný a tak levný miminkový oblečky :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
22.7.10 18:01

Teda nic jsem nekoupila, ale cukání jsem měla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.7.10 18:02

Ivet já nemůžu jít kolem toho obchodu, pak mám nutkání přesně jako ty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
22.7.10 18:06

budu spolíhat na výprodej po vánocích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
22.7.10 18:21
Šema píše:
Jaňul mě to je jasný, stejně za tebe nidko neporodí,ale podle je dobrý když si to vede jeden člověk, a né 10 jako u mojeho prvního porodu. To se točila směna, tam najednou uplně někdo jiný, každý si do tebe hrabal, ířkal něco jinýho :think: Takže já bych byla schopná si i zaplatit to, abych měla u porod " klid "

jj, to máš pravdu… jéjda tos měla blbý, tentokrát to bude určitě lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.7.10 18:24

Jani jestli to bylo tím že to bylo přesn ena Vánoce ale můžu ti říct, že to byl děs. Jako fakt jsme si říkala, jestli to nebylo třeba mnou, ale takhle to ten den mělo hodně holek, to jsem se pak dozvěděla od holčin na 6 nedělí. Kámošku rodil Dr Koleška a říkala, že paráda. Taky u Apolináře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí