♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10091
22.7.10 22:10

Vítám novou těhuli, pškně se teda rozrůstáme, už nás mám v seznamu 20.

Gremli, bobíšek maličkej, až mi z těch fotek vyhrkly slzy do očí. Kdypak se vlastně narodila? Možná jsem to přehlídla, tak se kdyžtak omlouvám. Tak kolem 30.tt, viď? No hlavně, že je zdravá a všechno dohnala. V červenci jsme měli holčičku, co se narodila v 26.tt, taky to snad dohnala, už se nám ta maminka dlouho neozvala. A tohle těhu opravdu asi tak mělo být, já na tyhle věci docela věřím… a tentokrát určitě bez problémů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
22.7.10 22:13

Danielo, vítej! Já mám ročního syna a ještě Peta25 má takhle malý dítě, takže nebudeš sama, můžem se podporovat :lol: U nás to bylo plánované, chtěli jsme malý věkový rozdíl. Asi to bude mazec, ale věřím, že to zvládnem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.7.10 07:01

Dobré ráno těhulky, jak se tu máte? Vítám i novou těhulku :mavam: Danielo nebo to zvládneš… znám hodně takových maminek, a ze začátku to je trošku makačka, ale pak až budou větší, bude to paráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.7.10 07:24

Huráááá chachá, jsou tam // :dance: :dance: :dance: prrávě jsem to zjistila.
Tedy pardon - ahoj holky, můžu k vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.7.10 07:25

Gina samozřejmě, vítám Tě tu mezi námi,… a gratuluji k // :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.7.10 07:31

Děkuji. Jestli zase budu přenášet, tak se možná dostanu i do dubňátek :mrgreen: ale zatím mi termín podle MS vychází na 18.3.
Já to měla nějaké divoké, dělala jsem si test tak pře 14 dny, ten vyšel 2× negativní, už už jsem začínala plašit, ale naštěstí to doufám dobře dopadlo.
Tak holky, komu už je blbě? Mně zatím ne, ale minule, jejej, to bych nejradši zalezla na WC na celý první trimestr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
23.7.10 07:38

ahoj Danielo :mavam:
to máš stejnej termín jako my se Šemou, to jsem ráda, že nejsme takhle na konci jediný… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
23.7.10 08:18

Ahoj holky, dobré ráno :dance: Vítám nové těhulky, rozrůstáme se každým dnem :dance: Já jsem dneska v práci, jelikož dělám 12ctky, tak je do večera ukrutně daleko :nevim: Včera jsme úspěšně vymalovali, ale ještě to nemáme hotové celé, budeme obývák trochu přestavovat, ale to až asi o víkendu, včera už nebyly síly. V noci se nedalo vůbec spát, to vedro je šílené :zed: :zed: Mějte krásný den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.7.10 08:25

:srdce: :srdce: Dobré ránko

Jééé, vítám nové těhulinky :srdce: No já jestli budu přenášet tak taky hupnu do dubna,.. :think:

Gremínku teda vaše holčička je krásná, takový maličkatý miminko. Takový uzlíček maličkatý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.7.10 08:31

Holky to byla noc to byl děs! Klulk špatně spal, chlap chrápal jak dřevo, ani otočit nešel :cert: Teď mě vedro, potila sem se jak vrata od chlíva.. no :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 08:41
gremlinek píše:
Ivetza - děkuju :srdce:
A taky vítám novou těhulku termín skoro jako já :-)
Steveko a kdy se chystáš k dr?

ahojky,citam tak v pulce srpna…at uz je neco videt…k doktorovi jezdim 80km daleko,nemam zatim žadné problemky,neni kam spěchat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.7.10 08:44

Steveko, ahoooj, jé tebe jsem vůbec nezaregistrovala :-? Nějak nestíhám dočítat :lol: 80km? Ty bláho, tak to máš můj obdiv teda. Já jezdim asi 12 a stačí mi to, teda nemám řidičák, jezdím buď mhd nebo autem třeba s někym.. :twisted: Já se toho řidičáku nějak bojim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 08:46
Gina108 píše:
Děkuji. Jestli zase budu přenášet, tak se možná dostanu i do dubňátek :mrgreen: ale zatím mi termín podle MS vychází na 18.3.
Já to měla nějaké divoké, dělala jsem si test tak pře 14 dny, ten vyšel 2× negativní, už už jsem začínala plašit, ale naštěstí to doufám dobře dopadlo.
Tak holky, komu už je blbě? Mně zatím ne, ale minule, jejej, to bych nejradši zalezla na WC na celý první trimestr.

ahoj,jee,to mame podle ms stejny terminek…ja si delala test 20.7,a hned pozitivni,necekane :lol: jsem si říkala,se jen opozdila ms..to se stava :lol: jinak zatím jsem taky nic :poblion: minule jsem zvracela do 6měsíce.ted mam jen odpor k salamům a bonbonum.což je taky dobre :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.7.10 08:47

No konečně se tu schází berušky co mají termín jako já :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 08:49
Šema píše:
Steveko, ahoooj, jé tebe jsem vůbec nezaregistrovala :-? Nějak nestíhám dočítat :lol: 80km? Ty bláho, tak to máš můj obdiv teda. Já jezdim asi 12 a stačí mi to, teda nemám řidičák, jezdím buď mhd nebo autem třeba s někym.. :twisted: Já se toho řidičáku nějak bojim :nevim:

ahoj,však co už :-D jojo,jezdím do Jihlavy.dr.tam je úžasny,chápe me,i moje kecy.(jsem si vzdycky neco vycetla na netu a pak mu to vpalila..)vždycky vysvětlil,ochotny,hlavně ani nebylo znat ,že mě vyšetřuje. :-) prostě ho mám ráda,no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí