♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5200
23.7.10 16:42

ja ještě neřekla nic…vyklopím to,az tak ve 4.měs.stejně tak i v práci.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
23.7.10 16:43

Téda tady to žije :palec:

My už to rodičům řekli. Tim, že už je to naše druhý dítě, tak to asi nebylo žádný moc překvápko. Všichni věděli, že ho chceme a byla jen otázka času, kdy to přijde. Pro tchýni to bude 3. vnouče, pro naše 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
23.7.10 16:53

My jsme chtěli ještě počkat, ale tím, že jsem to musela oznámit v práci, tak to už docela dost lidí ví a tím, že ti co pracují u nás v podniku jsou z vesnice, kde bydlím, tak by se to mohli naši dozvědět velice rychle od někoho jiného, což bych teda nechtěla :zed: Přítel to taky dostal ve stylu přáníčka že mu píše mimčo, tak to budoucí babičky a dědečci dostanou asi také tak. Akorát ještě nemám fotku z utz,ale 14 dnů čekat nemůžem, to by se už vykecalo, tak jim to oznámíme o víkendu, jsem na to fakt zvědavá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
23.7.10 17:00

Naši teda byli v pohodě, máti byla nadšená, objala mě a vlepila mi pusu :lol: Táta to vzal tak jako - jo tak to budou mít věkovej rozdíl do dvou let, to je dobrý, akorát bude zápřah. No a tchýně řekla, že z toho nebude spát a že nemáme rozum… a že nemá čas ani na jedno vnouče a bude mít dvě. Tak ona má do důchodu ještě snad 6 let a stejnak je 100km od nás. A stejnak to s tím babičkováním není moc slavný a pochybuju, že by to v důchodu bylo jiný. Tak ať si trhne :lol: My chtěli děti blízko po sobě. ona taky chtěla, abych šla brzo makat mno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.7.10 17:15

Ahojky, doplňuju údaje do Tvé tabulky. Věk je 32let, bydliště je Milovice u Prahy a jména pro dítko Michal/Andrea. Těhotenství ještě nemám potvrzené od Dr., takže pořád nevím, zda test nelhal…Zatím pa. D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.7.10 17:21

Děkuju za podporu. Zvládneme to, musíme:-) Začátky asi budou hodně krušné, ale časem by to mohlo být fajn. Je prima, když k sobě sourozenci mají blízko. My jsme s bráchou o 6 let a je to hodně znát. Pořád ještě nevím…, testy jsou pozitivní, i když čárka je slabší (asi způsobeno nízkou hladinou hCG), menzes nemám…, vyčkávám. Bolí mě podbřišek, jako bych to měla dostat. Stále mi to nedochází. Martínkovi bude teprve 11měs a teď bude vyžadovat čím dál větší péči. To bude panečku lítačka…Pořád ho dost kojím. Kojení opravdu není úplně spolehlivá antikoncepce:-)Chystám se ho odstavit, ale stále to odkládám. Vadí mi jeho noční buzení ze zvyku. Lump jeden:-) Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.7.10 17:35

Dani ahojík, tak jak se máte?? :huban:
No takže bych řekla, že mi začínají těhu nevolnosti.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
23.7.10 17:58

Kaji tyhlety tchyně a tchany co jsou z toho vlažný nebo dokonce kyselý fakt nechápu :roll: co by měli chtít víc než vnoučata? njn, co člověk nadělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.7.10 17:59

Naše máma řekla, že ať si děti už neděláme, že na to nemá peníze??? :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
23.7.10 18:02

já myslim, naši budou dost překvapený a přítelovi rodiče taky, ale potom budou moc rádi, všichni čtyři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.7.10 18:05

To víš že jo Jani, to je u nás mi neteř od chlapa řekne hm dobrý ale byla bych radši kdyby byla svatba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 18:58
Šema píše:
Dani ahojík, tak jak se máte?? :huban:
No takže bych řekla, že mi začínají těhu nevolnosti.. :pankac:
šemi,jo???mno,me je porad blbe,neco mezi pocitem na zvracení a pocitem hladu.. :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 19:12

tak jsem přidala fotečku:o))přemýšlí,.mam jit ochutnat buchtu či ne?? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
23.7.10 19:24

Steveka mám přesně to samý, něco mezi hladem a žaludkem na vodě a tak divně se to střídá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.7.10 19:25

Steveko přesně, je mi divně od žaludku, ale zároveň mám hlad. Krásná fotečka!

Tak jsme na zahradě, náš bobísek si našel šnečky na procházce takže je teď hlídá ať mu neutečou :mrgreen: Jdu ho vyfotit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí