♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
24.7.10 14:23

Já jdu teď v pondělí a to budu necelé tři týdnu od početí, takže.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.7.10 14:36

Jééé dneska má svátek Kristýnka :srdce: :srdce: :srdce: Nesmějte se,ale dneska se můj červík v bříšku jmenuje Kristýnka, né Sabinka už :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
24.7.10 15:21
Kajiszek píše:
No já byla s Vojtou poprvý asi v 5+6 nebo tak nějak a embryo ještě nebylo, tím pádem ani srdeční činnost… já jsem ani nevěděla, že už by mělo bejt, tak jsem to neřešila a pak příště v 8. týdnu už bylo. Teďka jsem si říkala, že půjdu rovnou až v tom 8. týdnu, aby už bylo něco vidět, akorát mě mudra kvůli dovolený objednala až na 9. týden. Tak holt čekám a čekám… a snad se dočkám :lol: Už jen 9 dnů, snad začnu stříhat metr nebo co :lol:

aha tak to je asi jako u mě já měla být v 6 a neco a vypadal jsem na patej a měla jen váček a tečku a embrio taky nebylo vidět a začla mě strašit právě jestli se vyvíjí atd já vím že mi to musí říct ale ted mám hruzu z další kontroli jdu ve stedu tak snad tam bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
24.7.10 15:22

já mám doma kristýnku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.7.10 16:20

To je dobře, že jste připomněly svátek, Kristýnku chceme taky. Teda vybral to přítel a mně to jméno není proti srsti, takže Týna vede, kluka Míšu jsem zas vybírala já. Druhýho kluka byc chtěla Toníčka, ale přítel by to nezkousl, tak pořád nevím, prostě to musí být holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.7.10 16:29

Ohl. toho prvotrimestrálního sceeningu (ve 12.tt) zrovna jsem to řešila dneska ráno. Já bych stejně na potrat nešla, to už je pro mně přijatelnější dítě odložit :oops: ale ten život mu dát, no ale ani na to nemám, asi bych si ho nechala a zbláznila bych se z toho rovnou :zed: Takže za peníze na ty testy nejdu (můj lakomý přítel si mne ruce, že ušetříme přes litr :mrgreen:) ale bojím se jít i na tripltesty v 16.tt. Já mám pocit, že jsem to datum porodu stejně určila blbě, MS jsem měla podle plotu, takže velký riziko, že vyjdou blbě a já pak budu šílet. No, ale nejít na ně, tak to asi zas nepřekousne gyndr. No fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.7.10 16:32
Škurpice píše:
dobré ráno holky, jsem tu nebyla, nestíhám…dnes mi mladší dítko odjíždí na tábor a takovéto počasí :-( no a já pak pofrčím za příťou, protože tento týden má tatínek…no abyste tomu rozuměly, máme střídavou péči a ještě tak, že se stěhujeme my, děti zůstali ve svém domově…je to na palici, ale manžel si užíval posledních 8 let jinde a to už jsem opravdu psychicky nedávala, tak jsme se po 17 letech rozvedli…

Tak tohle já obdivuju a tleskám. Takhle to měli sousedi - děti bydleli v bytě a co 14 dnů se u nich střídali máma s tátou a přišlo mi, že to děti snášej líp jak ty, co se musí stěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
24.7.10 18:00

Ahojte, taky bych se ráda přidala :-) Jsem tu nová tak se teprv rozkoukávám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
24.7.10 18:09

tak tě tu vítám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
24.7.10 18:14

ahoj

Ahojky,
jsem tu nová můžu mezi Vás? minulý týden jsem na testíku objevila //:) taková radost a strach zároveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
24.7.10 18:17

určitě tak tě tu vítám mezi námi tak ti gratuluju určitě bude všechno v pořádku já teda čekám jak to bude u mě ale snad to bude dobrý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
24.7.10 18:17

jeeeee děkuji, kyblíčku :mrgreen: je to moje první těhu, tak jsem ze všeho jaksi vykulená 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
24.7.10 18:19

moje teda druhé ale uplně jiné než to pvní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405

a kdypak jdeš k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
Lekole píše:
Ahojky,
jsem tu nová můžu mezi Vás? minulý týden jsem na testíku objevila //:) taková radost a strach zároveň.

hehe tak to jsi na tom úplně stejně jako já..první šílená radost, pak strach jestli bude vše OK a až po týdnu jsem se trochu uklidnila a smířila se s tím, že co se má stát se stane :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí