♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
236
24.7.10 18:41

Koty

Máš pravdu prostějov to je kousek:) Já bych tam chtěla jít a už vidět srdíčko :srdce: Moc moc moc :kytka: A jak Ti jinak je? Docela se bojím pobolívá mě podbřišek a nevím zda je to normální nebo ne. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
24.7.10 18:47

mě je fajn teda jestli to bylo myšleně na mě sem tam je mi špatně ale to ž večer spíš jinak to pobolivá ten podbřišek to se nemusíš bát jak se rotahuje děloha atd mě to taky sem tam pobolívá třeba dneska.jo to bych taky chtela už vidět srdíčko.u malé jsem tam byla v 5 říkala a už tam byla vidět ale srdíčko nebylo až jsem tam šla za 14 dní už bylo a ted tam ještě nic nebylo ale může se to lišit dnama snad se to stalo pozdějš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
24.7.10 18:48

se omlouvám nebiděla jsem komu to píšeš:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
24.7.10 18:53

lekole

no snad to normální je, pač dnes me celej den píchá dole na pravé straně..porad chodím kontrolovat na záchod, jestli náhodou nekrvácím..si připadám jak blázen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
24.7.10 18:55

jinak je mi pořád jako by se nic nedělo, jen minulej týden mi bylo v podstatě pořád špatně..ale to bylo asi z toho horka..a taky bych pořád spala..manža se mi směje, že jsem jak medvěd. Spát jdu v 9 večer a vstávám až po 10 dopoledne. A to jsem bývala ranní ptáče..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
24.7.10 18:56

jo a taky chodíte poořád čurat? je to desne otravny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
24.7.10 18:58

a taky me bolí prsa.. a to by byla celá má anamnéza :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.7.10 18:59

Holky mě tak těší, že se tady takhle pěkně scházíme :-) Tak Davído jezdí venku na traktoru, a já jsem se šla napít, tak jdu ještě juknout na vás!

Holky já se taky bojim aby bylo všechno v pořádku. Jako je mi jasný, že když tam půjdu teď v pondělí-což mě objednala sestřička tak nebude vidět asi vůbec nic. A budu teda 21 den od početí, tak to by možná to srdíčko mohlo už být vidět ne když začíná bušít od 23.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.7.10 19:01
Koty píše:
a taky me bolí prsa.. a to by byla celá má anamnéza :-D
:lol: Ono buď ráda, kámoška prozvracela CELÉ TĚHU a bojí se být znovu těhulís protže říkala že to bylo šílený :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.7.10 19:02
Lekole píše:
Máš pravdu prostějov to je kousek:) Já bych tam chtěla jít a už vidět srdíčko :srdce: Moc moc moc :kytka: A jak Ti jinak je? Docela se bojím pobolívá mě podbřišek a nevím zda je to normální nebo ne. :-(

Pokus nemáš vyloženě křeče a nešpiníš, tak se nic neděje, v těhu je to normálnéí že bolí v podbíšku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.7.10 19:04

Už zas mažu, táta už na mě ječí ať jdu ven, božínku to je hrůuza :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
24.7.10 19:10

Ahoj holky, tak návštěva už odjela a asi půjdu za chvíli spát - přece jen je už 19:05 :lol: Předevčírem jsem se probudila někdy uprostřed noci a bylo teprve půl jedenácté :mrgreen: Řeknu vám, že jsme pěkně ukecaná skupina - nezávidím těm, co tu několik dní nebudou:-) Ale to je dobře, aspoň máme co číst:-)))
K těm testům ve 12. týdnu - pokud se dostanu tak daleko, tak na ně určitě půjdu. Tripple testy mají opravdu vysoké procento falešně pozitivních výsledků a pak se musí na odběr plodové vody a na podrobné výsledky se čeká 3 týdny - tomu bych se ráda vyhla…
Dnes je mi docela dobře, ale mám to stejně jako vy - přemýšlím, jestli je vše OK :roll: Jenže stejně nic neovlivníme, tak se snažme moc si to nepřipouštět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
24.7.10 19:13

tybr´do tak prozvracet celé těhu musí být mazec..kamarádka zažila něco obdobného..v těhotenství shodila 16 kg, takže vřele doporučovala jako hubnoucí kúru :-) ale musela si teda užít 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
24.7.10 19:14

taky se snažím si nic nepřipošted a že t bude všechno v ořádk jen mě to někdy chytne :-( jinak čurat taky chodím pořád a za noc jsem zvykla jen tak jednou když se malá vzbudí a ted chodím snad třikrát někdy 4krát děs :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
24.7.10 19:32
Koty píše:
no snad to normální je, pač dnes me celej den píchá dole na pravé straně..porad chodím kontrolovat na záchod, jestli náhodou nekrvácím..si připadám jak blázen :mrgreen:

tak jsem ráda že nejsem sama :-) už si provdu připadám jako že mi hráblo. snad nám to všem klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí