Poradna duly
Jana Čurdová
Šemo - to doufám, protože jestli ne tak fakt už budu přemýšlet co jsem komu tak špatného udělala že mě „pán Bůh“ tak trestá.
Ale ne, zase - mám dvě krásné zdravé děti a hodného muže, spousta hodných holek to nemá a zasloužilo by si.
Tak zítra kontrolám zdar !!!
Stev u nás byla dneska jedna návštěva za druhou,t akže jsem lítala jak hadr ale dobrý. Tak si to ustála dobře vid?
Kámoška co čekala druhý tak měla bříško už v 9t. To já mám už teď ale né břiško ale hnusnej vyžranej bachor ![]()
Gremlí přesně tak. Moje teta, letos teda bude mít 60, ale nemohla mít děti, a jak je miluje. je mi to tak lito ![]()
Neříkala sem, že se loučím? ![]()
Gremlí měla bych žehlit, ale dneska toho mám nějak dost. ![]()
ÁÁÁÁÁ, žáha se hlásí…
Šema píše:
Stev u nás byla dneska jedna návštěva za druhou,t akže jsem lítala jak hadr ale dobrý. Tak si to ustála dobře vid?Kámoška co čekala druhý tak měla bříško už v 9t. To já mám už teď ale né břiško ale hnusnej vyžranej bachor
![]()
Gremlí přesně tak. Moje teta, letos teda bude mít 60, ale nemohla mít děti, a jak je miluje. je mi to tak lito
Neříkala sem, že se loučím?
jojo,v pohodě,ja mam taky bachor,tam kde před tím byla povolena kuza,ted je to vypoukly…takže se tomu bříško nedá až tak říkat…ch jo..je mi zas na bliti..jdu se napit a do vany..tak zatim
no však šemi,prádlo počkaaa,kam by šlo..?ja ůjsem denska umyvala nadobí s totálním odporem,zjistila jsem,že mi šílene smrdí jar:o)))
Tak to mě pachy zatím nic.. ani maso který sem nesměla vidět, natož ho vařít! Zatím teda nic, tak jsem 4týdny, teda jdu 5týden takže to je ještě asi moc brzo ![]()
Holky tak sjem projela emimino a mažu fakt spát,
tak papa a zlomte vaz na kontrolách! Zítra čautě ![]()
Ahoj holky, přeju dobrou noc a hlavně ať Vám dopadnou kontroly dobře.
Já už bych taky chtěla vědět, jestli je vše na správném místě a správně velké, ale jdu až za dva týdny. Hlavně, abych nemusela do nemocnice neplánovaně dřív, raději vydržím hezky 2 týdny chodit do práce a hezky to uteče. Dnes mi bylo celkem dobře, ale teď mám žaludek zase jako na vodě.
Obecná otázka k diskuzi: Vy, co máte s emiminem delší zkušenosti - necháme skupinu otevřenou? Já jsem byla posledně v uzavřené skupině, kam se braly všechny holky se správným termínem. A jelikož se tam pak řešily i hodně intimní otázky a vkládaly se fotky holých břich, tak jsme si tam připadaly lépe… Já zatím nemám pocit, že by na emimino chodili nějací úchyláci, ale přece jenom je diskuze volně přístupná všem… Nemám na to vyhraněný názor, ale spíše bych hlasovala pro uzavřenou…
Ahojky, tak jsem zase trochu doplnila tabulku, co mi kdo poslal, díky…
Vítám další nově příchozí ![]()
liso a gremlinku, jste fakt silný holky, já bych byla asi fakt hotová prožít si to co vy… achjo, já fakt tak doufám, že bude všechno v pořádku… bohužel to člověk nemůže ovlivnit, může jen čekat. Když jsem porodila Vojtu, měl dvakrát omotanou pupeční šňůru kolem krku. Jsem si říkala, že to nikdo neřešil, tak to je asi běžný… ale koukám, že to může způsobit i strašný věci, když se špatně omotá
Achjo, těch nástrah je tolik, že mi přijde skoro zázrak donosit a porodit zdravý mimčo… ještě si furt říkám, že jsem dvakrát otěhotněla na první pokus a že jednou mě to štěstí opustí… ale blbost, musíme prostě všechny doufat, že to dobře dopadne a za nějakých cca 8 měsíců se tady budem rozplývat na fotkama našich krásných mimísků… Už aby to bylo.
Btw já jsem pro uzavřenou diskusi, v červenci to tak máme a myslím, že to všem vyhovuje. Ukazujem si fotky, bavíme se o intimních věcech atd… takže bych to do budoucna uvítala…
Dobré ranko těhulky
Jess a Šemi i všem ostatním, co vás čekají kontroly, držím pěstičky… ![]()
Dobré ránko
Tak jak se dneska máte těhulky? Mě prcek ještě spí, ta jdu pozdravit a pak musím vařit, a zapnu pračku, a pak pojedu s chlapem na tu kontrolu, no jsem zvědavá. Ráno jsem načůrala do skelničky jak mě bylo řečeno, to zase bylo ![]()
Já bych taky uvavřela skupinu, ještě počkáme jestli se někdo nepřidá a určo bych to zavřela..
ahojte holkytak dneska jsem vstala a je mi trochu divně ale nic hrozného.budu vám moooc držet palečky při dnešní kontrole.já zitra jedu k naším tak tu nebudu mám doktorku až v brně a manžel musí být v práci takže mamka pohlídá malou.já už se nemůžu dočkat té středy sice mám strach ale tak nák s myslím že je to všecho v pořádku a doufám v to.ani nevím co dneska vařit:-(
Kyblíčku já dneska upeču kuře a bramborem, prdím na to dneska. Kluk mi ještě spí, to se teda vidim..
Děkuji za palečky
Ahoj holky, píšu jen na rychlo v práci
Dnes jsem opět nevydržela a udělala si další test - čárka se objevila ihned a byla hned krásně silná. Tak snad je vše OK. Držím palečky, aby vám kontroly dopadly dobře…
K uzavření skupiny - můžeme uzavřít kdykoliv, protože kdo bude chtít, tak se k nám přidá i později.
Tak já jdu něco pracovat:-)