♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5200
26.7.10 10:58

to mi povídej kyblíčku, mě se navaluje cely den.vzdycky jen tak na hodinku přestávka pak zase..všechno mi smrdi..v práci to bude boj,dělám pečovatelku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
26.7.10 11:02

Holky já mám asi spací nemoc, celé dopoledne jsem proležela a prospala, jestě že mám tak hodné dítě, že si samo hraje a občas se na mě příjde podívat… :lol: A spala bych klidně celý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 11:04

tak mě zatím nesmrdí moc věcí jen vonakvy když je nedko převonanej no s tím spaním u malé jsem taky furt chrápala ted ani ne ale nekdy to na me padne a usla bych aji za chuze:-)ale dá se to asi si to tak nepřipoštím že tu mám malou tak si nemůžu jít jen tak lehnout ona by mě nenechala je to potvurka:-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LaChica
26.7.10 11:09

Ahojky těhulinky, už vás delší dobu pročítám, ale ještě nebyla odvaha se přidat. Já jsem // našla 9.7 a teprve teď ve středu jdu na :srdce: Myslela jsem, že se k vám připojím potom, ale bojím se, abyste se mi neuzavřely :lol:

• Citovat
  • Upravit
10405
26.7.10 11:13

tak tě tu s radostí vítám a gratuluju ke dvoum čárečkám na testíku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
26.7.10 11:17

la chica,myslím,že se ještě určitě neuzavřeme..nebo jo Šemi?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
26.7.10 11:21

co mám vařit..je mi mdlo..do kuchyně nemám ani chut lezt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
26.7.10 11:22

Vítám další těhulku, holky to je paráda, kolik nás tu je… :lol: :mavam: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
26.7.10 11:27

Děkuji moc za přivítání :wink: je úžasný vidět, že i ostatní mají stejné pocity a tt problémy. Ja se zatím o tom bojím docela mluvit abych něco do středy nezakřikla! Je to moje první těhu a tak jsem ze všeho vyjevená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
26.7.10 11:28

Lachica vítej!!!! Přeji pohodové těhu!! :kytka:

Danielo tak se zádama jsem problém neměla v těhu, ale potom, když jsem tahala Davídka a teď už má teda 20kg a už ho nenosím, po schodech chodí sám, ale když měl těch 17kg tak jsem ho nosila. A začalo to tím že jsem měla pocit kamene na hrudníku, a špatně se mi dýchalo. Takže krev na štítku, plicní, tam na mě dr koukala jako na blázna co tam dělám, že mi plíce běží div né na 110% a řekla jestli nemám problém s páteří. Nikde sem s tím teda nebyla, přestala ho tahat, snažila se cvičit a dobrý. Jenže teď se mi to vrací, a hlavně se mi když mám tenhle těžký hrudník přidá to moje slavné bušení srdce, a to je teda krása! A v těhu, To se modlim!!!! Takže to máme stejný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
26.7.10 11:29

Holky s tím zavřením se dohodneme, já bych to ještě nechala a pak to šmikneme, co??? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
26.7.10 11:37

LaChica to máme strach asi všichni… neboj bude to v pohodě… budeme na Tebe se středu myslet, a uvidíš, že vše bude OK… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 11:43

já si taky myslím že bysme to mohli ještě nechat tevřené přidávaj se další.tak jsem si dala špagety a je mi zase divne až usne malá jdu si lehnout taky a odpočívat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
26.7.10 11:46

Já tu mám děti od ségry taks i hrajou na zahradě, já dělám duš. rýží a kuřetem a v půl 2 pojede´m na tu kontrolu. Vezme mě chlap, tak nemusím busem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
26.7.10 11:47

Jo jo já myslím, tak do konce srpna bychom to mohly nechat ještě otevřené ne? Někdo právě čeká až bude mít po té své kontrole, aby se k nám mohl přidat,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí