Poradna duly
Jana Čurdová
to mi povídej kyblíčku, mě se navaluje cely den.vzdycky jen tak na hodinku přestávka pak zase..všechno mi smrdi..v práci to bude boj,dělám pečovatelku…
Holky já mám asi spací nemoc, celé dopoledne jsem proležela a prospala, jestě že mám tak hodné dítě, že si samo hraje a občas se na mě příjde podívat…
A spala bych klidně celý den…
tak mě zatím nesmrdí moc věcí jen vonakvy když je nedko převonanej no s tím spaním u malé jsem taky furt chrápala ted ani ne ale nekdy to na me padne a usla bych aji za chuze:-)ale dá se to asi si to tak nepřipoštím že tu mám malou tak si nemůžu jít jen tak lehnout ona by mě nenechala je to potvurka:-) ![]()
Ahojky těhulinky, už vás delší dobu pročítám, ale ještě nebyla odvaha se přidat. Já jsem // našla 9.7 a teprve teď ve středu jdu na
Myslela jsem, že se k vám připojím potom, ale bojím se, abyste se mi neuzavřely ![]()
tak tě tu s radostí vítám a gratuluju ke dvoum čárečkám na testíku ![]()
la chica,myslím,že se ještě určitě neuzavřeme..nebo jo Šemi??
![]()
Děkuji moc za přivítání
je úžasný vidět, že i ostatní mají stejné pocity a tt problémy. Ja se zatím o tom bojím docela mluvit abych něco do středy nezakřikla! Je to moje první těhu a tak jsem ze všeho vyjevená ![]()
Lachica vítej!!!! Přeji pohodové těhu!! ![]()
Danielo tak se zádama jsem problém neměla v těhu, ale potom, když jsem tahala Davídka a teď už má teda 20kg a už ho nenosím, po schodech chodí sám, ale když měl těch 17kg tak jsem ho nosila. A začalo to tím že jsem měla pocit kamene na hrudníku, a špatně se mi dýchalo. Takže krev na štítku, plicní, tam na mě dr koukala jako na blázna co tam dělám, že mi plíce běží div né na 110% a řekla jestli nemám problém s páteří. Nikde sem s tím teda nebyla, přestala ho tahat, snažila se cvičit a dobrý. Jenže teď se mi to vrací, a hlavně se mi když mám tenhle těžký hrudník přidá to moje slavné bušení srdce, a to je teda krása! A v těhu, To se modlim!!!! Takže to máme stejný!
Holky s tím zavřením se dohodneme, já bych to ještě nechala a pak to šmikneme, co??? ![]()
LaChica to máme strach asi všichni… neboj bude to v pohodě… budeme na Tebe se středu myslet, a uvidíš, že vše bude OK… ![]()
já si taky myslím že bysme to mohli ještě nechat tevřené přidávaj se další.tak jsem si dala špagety a je mi zase divne až usne malá jdu si lehnout taky a odpočívat ![]()
Já tu mám děti od ségry taks i hrajou na zahradě, já dělám duš. rýží a kuřetem a v půl 2 pojede´m na tu kontrolu. Vezme mě chlap, tak nemusím busem
Jo jo já myslím, tak do konce srpna bychom to mohly nechat ještě otevřené ne? Někdo právě čeká až bude mít po té své kontrole, aby se k nám mohl přidat,…