♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10091
26.7.10 19:24

Holky, to je super, samý dobrý zprávy, všem moc gratuluju ke kontrolám :kytka: Já už fakt skoro stříhám metr, 6 dnů do kontroly :lol: Dnešek mi hezky utekl, byli jdme venku, pak jsem si ještě zchrupla skoro dvě hoďky :oops: Malej spal jen hoďku, ale mamka mě pak ještě další hoďku nechala, je zlatá. No a pořád něco jím, měla jsem skoro jídelní orgasmus u bavorskýho vdolku, který jsem nikdy nejedla :lol: Zítra si koupím aspoň tři :lol: Mám pocit, že ze mě na konci bude stokilová machna. Už teďka mám startovní váhu o 4 víc než s Vojtou. A s Vojtou jsem nejedla, aspoň na začátku ne, páč jsem neměla vůbec chuť k jídlu. No a furt teda chodím na wc, tak si říkám, že to určitě jsou příznaky a že to je ok :lol: Ale ten stroj času by se teda sakra hodil… jsem si říkala, jak to uteče, ale prd, sice nemám tolik času na to myslet, ale stejnak si pořád v hlavě říkám pondělí 2.8. se blíží :lol:

Mno nic, spíme dneska zase u rodičů, kompík je vedle postýlky, takže se pro dnešek loučím a jdem dát koupadno, véču a chrnět. Já si holt pustím asi TV, když není komp.

Tak papa zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
26.7.10 19:25

Jo jo občas bych jim přála, aby něco podobného zažili, protože by hned věděli, která bije… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 19:26
Ivušáček píše:
Kyblíčku, nebuď nervózní vše dobře dopadne uvidíš…já vím, mě se to říká, sama jsem byla nervózní jako sáňky v létě… :lol: Výhodou bylo, že jsem dlouho nečekala a navíc máme v čekárně televizi, tak se člověk i něco dozví… :lol:

taky tam má televizi ale od te doby co jsem čekala malou tam snad dává furt to stejný neboco pokaždé když tam dojdu jede to stejné doola :-) a jelikož má děsně lidí kolikrát tam čekám aji půl hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
26.7.10 19:36

Jo jo Kyblíčku, to jsem měla taky při prvním těhu to už jsem znala všechno, co tam pouštěly… hlavně mě strašně ročiloval lilek, který už bych asi připravila po slepu…, teď jsem tam 2 roky vlastně moc nebyla, jen v před rokem v září na kontrole, a to jsem tam šla docela hned, že jsem nestihla juknout, co tam mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 19:46
Ivušáček píše:
Jo jo Kyblíčku, to jsem měla taky při prvním těhu to už jsem znala všechno, co tam pouštěly… hlavně mě strašně ročiloval lilek, který už bych asi připravila po slepu…, teď jsem tam 2 roky vlastně moc nebyla, jen v před rokem v září na kontrole, a to jsem tam šla docela hned, že jsem nestihla juknout, co tam mají…

tak ten lilek tam myslím taky nebo něco s tím lilkem :-) no já každho půl roku pro prášky ale pak po dalším bych chtěla náké tělísko nebo něco tak uvidíme a aspon bych tam nemusela furt lítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
26.7.10 19:48

To mě Dr. píše recept na rok, takže tam chodím, jen jednou za rok, ale taky si po druhém nechám dát asi tělísko, abych pořád nemusela louskat pilule, já se svou sklerózou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 20:01

přesně tak hlavně mě to prostě nesedí ty prášky a nebaví mě to furt nato myslet a navíc vyjde to na ty stejny prachy někdy i lacinějš podle toho kolik stojí prášky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
26.7.10 20:19

Ahooojte :mavam: :mavam:

Gratuluji k srdíčkám a k dobrým zprávám :palec: :potlesk: :potlesk:

Já jdu teda ve čtvrtek dopoledne. :think:

Holky..v kolikátém tt vám ted šlo vidět to srdíčko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
26.7.10 20:27

Mscat, asi jak komu ale já byla v 6 tt a mě bylo krásně vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
26.7.10 20:32

Ivušáček děkuji :-D a kolik jsi byla přesně nevíš? jako 5tt+ něco nebo začátek 7tt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
26.7.10 20:57

mscat byla jsem přesně 6+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
26.7.10 21:21

Já byla 5+3 a srdíčko ještě nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
26.7.10 21:34

Ivušáček:tak to jsi už jela 7tt :-D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
26.7.10 21:35

tak já budu asi 5tt+4 tak to srdíčko ještě nebude :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
27.7.10 07:08

Dobré ránko :-)
mscat já jsem byla včera podle ms 6+1 ale dr říkal že to podle velikosti vypadá mladší, řekl by tak 5+5 a srdíčko vidět bylo.
Ale řekl že to příště ještě upřesní. Já mám totiž cyklus 27,28 dní ale poslední ms přišla už 23.den. Tak jsem mu to říkala a on pak při uzk počítal že došlo k oplodnění až nějaký 17,18-tý den, což ale odpovídá 14-ti dnům původního cyklu.
To krvácení mohlo přijít dřív z různých důvodů, nejspíš nervy - byli jsme totiž na dovolené v Turecku a malej tam skončil v nemocnici měla jsem stres tak možná z toho…
Ale jestli srdíčko ještě nebude tak se rozhodně nestresuj, dr tě objedná třeba hned za týden a to už tam bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí