Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, to je super, samý dobrý zprávy, všem moc gratuluju ke kontrolám
Já už fakt skoro stříhám metr, 6 dnů do kontroly
Dnešek mi hezky utekl, byli jdme venku, pak jsem si ještě zchrupla skoro dvě hoďky
Malej spal jen hoďku, ale mamka mě pak ještě další hoďku nechala, je zlatá. No a pořád něco jím, měla jsem skoro jídelní orgasmus u bavorskýho vdolku, který jsem nikdy nejedla
Zítra si koupím aspoň tři
Mám pocit, že ze mě na konci bude stokilová machna. Už teďka mám startovní váhu o 4 víc než s Vojtou. A s Vojtou jsem nejedla, aspoň na začátku ne, páč jsem neměla vůbec chuť k jídlu. No a furt teda chodím na wc, tak si říkám, že to určitě jsou příznaky a že to je ok
Ale ten stroj času by se teda sakra hodil… jsem si říkala, jak to uteče, ale prd, sice nemám tolik času na to myslet, ale stejnak si pořád v hlavě říkám pondělí 2.8. se blíží ![]()
Mno nic, spíme dneska zase u rodičů, kompík je vedle postýlky, takže se pro dnešek loučím a jdem dát koupadno, véču a chrnět. Já si holt pustím asi TV, když není komp.
Tak papa zítra ![]()
Jo jo občas bych jim přála, aby něco podobného zažili, protože by hned věděli, která bije… ![]()
Ivušáček píše:
Kyblíčku, nebuď nervózní vše dobře dopadne uvidíš…já vím, mě se to říká, sama jsem byla nervózní jako sáňky v létě…Výhodou bylo, že jsem dlouho nečekala a navíc máme v čekárně televizi, tak se člověk i něco dozví…
taky tam má televizi ale od te doby co jsem čekala malou tam snad dává furt to stejný neboco pokaždé když tam dojdu jede to stejné doola
a jelikož má děsně lidí kolikrát tam čekám aji půl hodiny
Jo jo Kyblíčku, to jsem měla taky při prvním těhu to už jsem znala všechno, co tam pouštěly… hlavně mě strašně ročiloval lilek, který už bych asi připravila po slepu…, teď jsem tam 2 roky vlastně moc nebyla, jen v před rokem v září na kontrole, a to jsem tam šla docela hned, že jsem nestihla juknout, co tam mají…
Ivušáček píše:
Jo jo Kyblíčku, to jsem měla taky při prvním těhu to už jsem znala všechno, co tam pouštěly… hlavně mě strašně ročiloval lilek, který už bych asi připravila po slepu…, teď jsem tam 2 roky vlastně moc nebyla, jen v před rokem v září na kontrole, a to jsem tam šla docela hned, že jsem nestihla juknout, co tam mají…
tak ten lilek tam myslím taky nebo něco s tím lilkem
no já každho půl roku pro prášky ale pak po dalším bych chtěla náké tělísko nebo něco tak uvidíme a aspon bych tam nemusela furt lítat
To mě Dr. píše recept na rok, takže tam chodím, jen jednou za rok, ale taky si po druhém nechám dát asi tělísko, abych pořád nemusela louskat pilule, já se svou sklerózou… ![]()
přesně tak hlavně mě to prostě nesedí ty prášky a nebaví mě to furt nato myslet a navíc vyjde to na ty stejny prachy někdy i lacinějš podle toho kolik stojí prášky
Ahooojte
![]()
Gratuluji k srdíčkám a k dobrým zprávám
![]()
Já jdu teda ve čtvrtek dopoledne. ![]()
Holky..v kolikátém tt vám ted šlo vidět to srdíčko??
Mscat, asi jak komu ale já byla v 6 tt a mě bylo krásně vidět…
Ivušáček děkuji
a kolik jsi byla přesně nevíš? jako 5tt+ něco nebo začátek 7tt ![]()
Dobré ránko ![]()
mscat já jsem byla včera podle ms 6+1 ale dr říkal že to podle velikosti vypadá mladší, řekl by tak 5+5 a srdíčko vidět bylo.
Ale řekl že to příště ještě upřesní. Já mám totiž cyklus 27,28 dní ale poslední ms přišla už 23.den. Tak jsem mu to říkala a on pak při uzk počítal že došlo k oplodnění až nějaký 17,18-tý den, což ale odpovídá 14-ti dnům původního cyklu.
To krvácení mohlo přijít dřív z různých důvodů, nejspíš nervy - byli jsme totiž na dovolené v Turecku a malej tam skončil v nemocnici měla jsem stres tak možná z toho…
Ale jestli srdíčko ještě nebude tak se rozhodně nestresuj, dr tě objedná třeba hned za týden a to už tam bude ![]()