♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
27.7.10 18:38

Holky já vám tak závidim tu váhu, co bych já dala za třeba 65kg :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
27.7.10 18:47

holky a když se pak sleduje váha v těhu, to se váží u doktora nebo mu jenom nahlásíte kolik vážíte, protože my doma váhu nemáme … :nevim:… radši … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.7.10 18:51

Holky, váha není důležitá, hlavně ať jsme zdravé. A především naše miminka.
Vitamíny: beru kyselinu listovou a koupila jsem si VÁPNÍK, protože ještě kojím malého. Vůbec nevím, jak a kdy ho odstavím. Bojím se toho.
Krémy na strie: myslím, že to není o krémech. Někdo se maže jak divý a strie má, někdo na to kašle a strie nemá. Asi pro ten klid na duši je dobré se namazat.
Jídlo:jím pořád stejně, tj. hodně. Už 2 roky se přežírám jogurtama, denně min. 2. Každý týden u nás v lednici při velkém nákupu kolem 25jogurtů, samozřejmě těch lepších:-)(Florian aj.).Zbožňuju sladké, bohužel, jsem ujetá na buchty, koblihy. Nechutná mi kupodivu kuřecí maso, miluju hovězí a ryby.
Chtěla jsem se zeptat:co vy a sport v těhotenství? Chodíte někam?S dětmi to asi moc nejde, já vím. V prvním těhotenství jsem jezdila spinning do 3.měs, nevěděla jsem totiž, že čekáme mimi:-)Jinak na brusle ještě ráda půjdu, dokud to půjde (bez bříška).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
27.7.10 18:55

Danielko já bych ráda nějak cvičila i kdyby takovýho to jakoby protahování, ale doma, protože fakt nemám hlídání abych někam dojížděla. Takže se juknu na netu.

Tak holky my jedeme, vykoupala jsem řvoucí dítě, nespal přes den, takže přetaženej, že.. takže řev jak prase a jedeme. Tak papa a pohlaďte bříška! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
27.7.10 18:57

Jess vážím se doma, vždycky to u dr jen nahlásím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
27.7.10 19:00

tak já bych valila i se špiněním..s tím už mám špatnou zkušenost. :nevim:

šema:má mamka je stejně tak ochotná asi jak tvoje :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
27.7.10 19:04

Holky tak si asi koupim tu listovku taky i když já fakt se snažim jíst to, v čem ta listovka je.. ale abych něco nezanedbala :think:

No nic, my jedeme..

Mscat takže ochotná jak nevím co??, :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
27.7.10 19:09

Ahojte, můžete mi prosím vysvětlit, jak se přesně počítají ty dny v těhotenství? např. 5tt + 2 znamená že už mám ukončenej 5 týden a jedu druhý den z 6 týdne nebo že mám teprv 2 den z 5 týdne? nějak se v tom začínám ztrácet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
27.7.10 19:09

šema:ano..mamka pohlídá ale bere to jako teda tak,že když už výjimečně chci pohlídat tak jje blbé říct ne no. že nechci tak často..tak neodmítne.takže jsme byli i minulý týden v kině a dávala malého i spát. ale ona má sama totiž ještě sedmiletou dceru takže ji babičkování není vzácné..možná by to bylo jinak jiné :-D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
27.7.10 19:10

Koty…určitě jedeš 6tt už dva dny :wink:
si stejně jak já :dance: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
27.7.10 19:18

ahoj holky můžu se připojit k vám?termín porodu ještě nemáme ale jsme cca 6 týden těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211

ahoj holky můžu se připojit k vám?termín porodu ještě nemáme ale jsme cca 6 týden těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346

děkuji moc za ujasnění, akorát já teda mám dnes 6tt+0, zítra bych teda měla začínat 7tt, tedy 6tt+1 (pokud to správně chápu) :-),tamto byl jen příklad :-) ve čtvrtek jdu na kontrolu a začínám pekelně stresit :cert:

Příspěvek upraven 27.07.10 v 19:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
27.7.10 19:21

ajoo..a proč stresuješ?už si byla u dr?na utz?
já jdu taky ve čtvrtek ale poprvní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital